.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90
    Супер фен Аватара на Zaharinka
    Прекалените караници изтощават,но когато са редки подклаждат страстта в 1 връзка така,че както каза съфорумничка,всичко трябва да е с мярка.

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Цитирай Първоначално написано от BumpyRide
    Хех .. ние до бой поне не сме стигали
    Е, то бой е силно казано, по-скоро бутане, дърпане и ритници от време на време
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Като споменахте дрехите, аз този проблем го нямам. Моя ми дърпа блузките, за да ми се покажат малко гърдите и седи и се радва На плаж като сме ми вика "Кукло, махни си горнището" Разбира се, аз го махам само като съм с него на плаж.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Понякога,при караниците за глупости,когато много се дразним,аз започвам да го драскам с ноктите си и той много се дразни Доста често и белези му остават.Той мен обикновено само ме бута леко или нещо такова - не ме е удрял за щастие защото ако го направи,ще си умра на място.Той е толкова по-висок,едър и силен от мене,че го е страх дори да ме гъделичка Когато така се боричкаме и "бием" е много сладко и много често помага за по-бързото приключване на спора,защото си изкарваме цялата енергия (е,поне аз де)
    Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Прекалените караници изтощават,но когато са редки подклаждат страстта в 1 връзка така,че както каза съфорумничка,всичко трябва да е с мярка.
    Това е повече от вярно.

Иначе при нас принципно няма проблем с дрехите. Но това с поличката напоследък се случва по-често и явно го дразни. То не че аз искам да се показвам, ама както му казах - явно него го бърка повече, отколкото мен.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Значиии много съм доволна. Последните няколко дни всичко при нас е перфектно ( да чукам на дърво, де ). Не сме се карали, не сме спорили за глупости .. пф, дано периода да е отминал.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ех, тези периоди. Винаги се появяват отново и отново...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lorein

явно него го бърка повече, отколкото мен.
    Божее, винаги е така.

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от Lorein

явно него го бърка повече, отколкото мен.
    Божее, винаги е така.
    Даа...
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    И аз съм с вас
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Значиии много съм доволна. Последните няколко дни всичко при нас е перфектно ( да чукам на дърво, де ). Не сме се карали, не сме спорили за глупости .. пф, дано периода да е отминал.
    И при нас вече почти една седмица всичко върви много добре (мир и спокойствие ;д).. и двамата сме спокойни и се разбираме Ехх, то било хубаво да не сме постоянно скарани за нещо..
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Цитирай Първоначално написано от BumpyRide
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    И при нас вече почти една седмица всичко върви много добре (мир и спокойствие ;д).. и двамата сме спокойни и се разбираме Ехх, то било хубаво да не сме постоянно скарани за нещо..
    И при нас е така. Колко време и нерви се спестяват като няма спорове за глупости...

Цитирай Първоначално написано от elii94
    Просто сте си омръзнали, според мен! Ограничете срещите.
    по - тъпо нещо не можа да кажеш
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Цитирай Първоначално написано от elii94
    Просто сте си омръзнали, според мен! Ограничете срещите.
    по - тъпо нещо не можа да кажеш
    +1

Ние пък снощи пак се скарахме, легнахме си и продължихме да се заяждаме и накрая той отиде в друга стая, пък аз се заключих в спалнята И пак си спахме отделно, а аз сутринта отидох и легнах при него и беше все едно нищо не е било снощи.. Абсолютно детинско държание, просто нямам думи...
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Дайте си малко свобода 1-2 седмици,и после виж дали ще са пак така нещата.А колкото до компромисите-мисля,че наистина са били много щом сте стигнали до тук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си