- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Караници и страсти
Прекалените караници изтощават,но когато са редки подклаждат страстта в 1 връзка така,че както каза съфорумничка,всичко трябва да е с мярка.![]()
Е, то бой е силно казано, по-скоро бутане, дърпане и ритници от време на времеПървоначално написано от BumpyRide
![]()
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Като споменахте дрехите, аз този проблем го нямам. Моя ми дърпа блузките, за да ми се покажат малко гърдите и седи и се радваНа плаж като сме ми вика "Кукло, махни си горнището"
Разбира се, аз го махам само като съм с него на плаж.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Понякога,при караниците за глупости,когато много се дразним,аз започвам да го драскам с ноктите си и той много се дразниДоста често и белези му остават.Той мен обикновено само ме бута леко или нещо такова - не ме е удрял за щастие
защото ако го направи,ще си умра на място.Той е толкова по-висок,едър и силен от мене,че го е страх дори да ме гъделичка
Когато така се боричкаме и "бием" е много сладко и много често помага за по-бързото приключване на спора,защото си изкарваме цялата енергия (е,поне аз де)
![]()
Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪
Значиии много съм доволна. Последните няколко дни всичко при нас е перфектно ( да чукам на дърво, де ). Не сме се карали, не сме спорили за глупости .. пф, дано периода да е отминал.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ех, тези периоди. Винаги се появяват отново и отново...
Божее, винаги е така.Първоначално написано от Lorein
Даа...Първоначално написано от PinkPan7her
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
И аз съм с вас![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
И при нас вече почти една седмица всичко върви много добре (мир и спокойствие ;д).. и двамата сме спокойни и се разбирамеПървоначално написано от Priceless
Ехх, то било хубаво да не сме постоянно скарани за нещо..
![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
по - тъпо нещо не можа да кажешПървоначално написано от elii94
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
+1Първоначално написано от BaffaLsc
Ние пък снощи пак се скарахме, легнахме си и продължихме да се заяждаме и накрая той отиде в друга стая, пък аз се заключих в спалнятаИ пак си спахме отделно, а аз сутринта отидох и легнах при него и беше все едно нищо не е било снощи.. Абсолютно детинско държание, просто нямам думи...
![]()
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Дайте си малко свобода 1-2 седмици,и после виж дали ще са пак така нещата.А колкото до компромисите-мисля,че наистина са били много щом сте стигнали до тук.