.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Любовта при мъжете ?!?

Искам да ви попитам бихте ли се влюбили в момиче, което да ви забранява всичко: да излизате; постоянно да ви пита каде си, с кой си; постоянно да ви мрънка; да иска да НЕ обръщате внимание на никой освен на нея, когато гледате филм или сте на компютъра да започене да ви дърпа, за да я глезите ? Какво гледате в едно момиче? Какво момиче наистина бихте обикнали ?
    Най-хубавата целувка е онази, която се налага да прекъснеш, защото устните ти се извиват в самодовлна, 24-каратова усмивка ! ^.^

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Кой реално би бил с такова момиче?

Аз, ако е скандално яка.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ако бях мъж, тая щях да я изплющя , след тва да се похваля на цялата маала да й е гадно .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    Представих си един х*й в едно бурканче ...

не знам що

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Никой не би искал такава
    момиче съм,ама няма значение.

Супер фен Аватара на elysunny
    тия мацки са само за бой и ебание

Guest
    Цитирай Първоначално написано от elysunny

znachi li towa che ako polychawash edinstweno boi i ebane si takava ?

хаха това става вапрос за едно момче, което познавам лично... та ходиха 1 година и той и беше първия доколкото той ми казва тя е правила всичко, което той й кажел... Скасаха преди 2 седмици, гадно му е, виждам в skype как й се моли за последен шанс, че много я обичал и т.н. След като явно обичал такова тип момиче би ли се влюбил в пълната противоположност на неговата бивша ??

П.С. Не става въпрос за 17-18 годишно момче !! Момчето е на 23, момичето на 17 !
    Най-хубавата целувка е онази, която се налага да прекъснеш, защото устните ти се извиват в самодовлна, 24-каратова усмивка ! ^.^

Цитирай Първоначално написано от lazunka

определено не

Цитирай Първоначално написано от Abs0lutDisko0
    хаха това става вапрос за едно момче, което познавам лично... та ходиха 1 година и той и беше първия доколкото той ми казва тя е правила всичко, което той й кажел... Скасаха преди 2 седмици, гадно му е, виждам в skype как й се моли за последен шанс, че много я обичал и т.н. След като явно обичал такова тип момиче би ли се влюбил в пълната противоположност на неговата бивша ??

П.С. Не става въпрос за 17-18 годишно момче !! Момчето е на 23, момичето на 17 !
    според мен е възможно да се влюби, но едва ли ще я оцени, след като е бил толкова дълго време с напълно различно момиче

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от lazunka

разбира се , омг.
    Даже си по-зле.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Ако не беше беден щеше да си хване нова, а не да се моли на тая.

и last.fm-ец

в момента е с мен преди й изневеряваше с мен в продължение на 4 месеца се криехме, после всичко свърши.. и сега ми писа пак да сме заедно, не знае, че му влизам в skype и четъ какво й пише просто му казвам, че някой ми праща хронологийте им... Не искам да го задушава, все пак си има глава на раменете и се надявам, че въпреки това че не му забранявам нищо няма и на мен да изневерява. Може би до края на месеца ще ходи извън България да работи и ме пита дали ще го чакам да се върне ? Наистина съм влюбена в него и се страхувам да не е с мен само, за да я дразни? Трябва ли и аз да го ограничавам като нея или да му давам пълна свобода ????

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Не мисля, че това е критерии
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    в момента е с мен преди й изневеряваше с мен в продължение на 4 месеца се криехме, после всичко свърши.. и сега ми писа пак да сме заедно, не знае, че му влизам в skype и четъ какво й пише просто му казвам, че някой ми праща хронологийте им... Не искам да го задушава, все пак си има глава на раменете и се надявам, че въпреки това че не му забранявам нищо няма и на мен да изневерява. Може би до края на месеца ще ходи извън България да работи и ме пита дали ще го чакам да се върне ? Наистина съм влюбена в него и се страхувам да не е с мен само, за да я дразни? Трябва ли и аз да го ограничавам като нея или да му давам пълна свобода ????
    Според мен я дразни с теб. Лично мнение.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Не мисля, че това е критерии
    я се огледай малко.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    Според мен я дразни с теб. Лично мнение.
    Той ако искаше да я дразни нямаше да и се моли за още един шанс...
    Може на пича просто да не му се седи сам...във всеки случай щом се влачи след нея едва ли чувства същото,което ти към него...и може и да греша,обаче според мен много го оставяш да си разиграва коня и накрая ще те приеме за даденост...
    P.С:Съжалявам ако има грешки,не съм в нас и карам на кирилизатор
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Аз пък искам такава....

Banned Фен
    BDSM в средна степен, ама със секс!

Град
    Пловдив
    Мъжте са практични същества. Личните ми наблюдения са, че едно момче ще търпи подобно момиче или докат я "тресне" Или ако наистина прави готин секс или ако самият той е чиста п**ка

Повече от фен Аватара на peace95
    Няма как да избереш в кого да се влюбиш и кого да обичаш
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Re: Любовта при мъжете ?!?

Искам да ви попитам бихте ли се влюбили в момиче, което да ви забранява всичко: да излизате; постоянно да ви пита каде си, с кой си; постоянно да ви мрънка; да иска да НЕ обръщате внимание на никой освен на нея, когато гледате филм или сте на компютъра да започене да ви дърпа, за да я глезите ? Какво гледате в едно момиче? Какво момиче наистина бихте обикнали ?
    Аз съм (бях?) точно такава лигла и най-дълго са ме търпяли месец и седмица ;]
    Никой не би обикнал такова същество, защото би било прекалено комплексирано и обсебващо.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Реторичен въпрос.
    Но пък има хора, при които обсебването е по взаимно желание
    Вече когато единият се чувства задушен, естествената реакция е да окаже съпротива.

вазимоотношенията ми с този човек спряха.. не е нито с мен нито с бившата му за 1 ден си намери друга тъпачка.. явно той винаги ще остане същия женкар и 1 няма да му стигне (то и 2 не му стигат, но... ;х) мерси все пак за отделеното време

Голям фен Аватара на FantaMen
    Специално човек като мен (купонджия...всяка вечер с приятели си правим обиколки по барови и дискотеки живея в Sunny Beach все пак ..) та ... определено не бих си делил сърцето за такова момиче... Не е ли някоя която да ми има доверие също и аз на нея. Да знам че колкото и дискотеки да обиколя по хубава от нея няма да видя.... Това е момичето за мен
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си