- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта при мъжете ?!?
Искам да ви попитам бихте ли се влюбили в момиче, което да ви забранява всичко: да излизате; постоянно да ви пита каде си, с кой си; постоянно да ви мрънка; да иска да НЕ обръщате внимание на никой освен на нея, когато гледате филм или сте на компютъра да започене да ви дърпа, за да я глезите ? Какво гледате в едно момиче? Какво момиче наистина бихте обикнали ?
Кой реално би бил с такова момиче?
Аз, ако е скандално яка.
Ако бях мъж, тая щях да я изплющя , след тва да се похваля на цялата маала да й е гадно .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Представих си един х*й в едно бурканче ...
не знам що
Никой не би искал такава![]()
момиче съм,ама няма значение.
Първоначално написано от elysunny
znachi li towa che ako polychawash edinstweno boi i ebane si takava ?
![]()
![]()
хаха това става вапрос за едно момче, което познавам лично... та ходиха 1 година и той и беше първия доколкото той ми казва тя е правила всичко, което той й кажел... Скасаха преди 2 седмици, гадно му е, виждам в skype как й се моли за последен шанс, че много я обичал и т.н. След като явно обичал такова тип момиче би ли се влюбил в пълната противоположност на неговата бивша ??
П.С. Не става въпрос за 17-18 годишно момче !! Момчето е на 23, момичето на 17 !
според мен е възможно да се влюби, но едва ли ще я оцени, след като е бил толкова дълго време с напълно различно момичеПървоначално написано от Abs0lutDisko0
разбира се , омг.Първоначално написано от lazunka
Даже си по-зле.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ако не беше беден щеше да си хване нова, а не да се моли на тая.
в момента е с менпреди й изневеряваше с мен в продължение на 4 месеца се криехме, после всичко свърши.. и сега ми писа пак да сме заедно, не знае, че му влизам в skype и четъ какво й пише просто му казвам, че някой ми праща хронологийте им... Не искам да го задушава, все пак си има глава на раменете и се надявам, че въпреки това че не му забранявам нищо няма и на мен да изневерява. Може би до края на месеца ще ходи извън България да работи и ме пита дали ще го чакам да се върне ? Наистина съм влюбена в него и се страхувам да не е с мен само, за да я дразни? Трябва ли и аз да го ограничавам като нея или да му давам пълна свобода ????
![]()
![]()
![]()
Не мисля, че това е критерииПървоначално написано от w0sh
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Според мен я дразни с теб. Лично мнение.Първоначално написано от Abs0lutDisko0
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
я се огледай малко.Първоначално написано от tanch3t093
Той ако искаше да я дразни нямаше да и се моли за още един шанс...Първоначално написано от tanch3t093
![]()
Може на пича просто да не му се седи сам...във всеки случай щом се влачи след нея едва ли чувства същото,което ти към него...и може и да греша,обаче според мен много го оставяш да си разиграва коня и накрая ще те приеме за даденост...
P.С:Съжалявам ако има грешки,не съм в нас и карам на кирилизатор![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Аз пък искам такава....
BDSM в средна степен, ама със секс!
Мъжте са практични същества.Личните ми наблюдения са, че едно момче ще търпи подобно момиче или докат я "тресне"
Или ако наистина прави готин секс или ако самият той е чиста п**ка
![]()
Няма как да избереш в кого да се влюбиш и кого да обичаш![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Аз съм (бях?) точно такава лигла и най-дълго са ме търпяли месец и седмица ;]Първоначално написано от Abs0lutDisko0
Никой не би обикнал такова същество, защото би било прекалено комплексирано и обсебващо.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Реторичен въпрос.
Но пък има хора, при които обсебването е по взаимно желание![]()
Вече когато единият се чувства задушен, естествената реакция е да окаже съпротива.
вазимоотношенията ми с този човек спряха..не е нито с мен нито с бившата му за 1 ден си намери друга тъпачка.. явно той винаги ще остане същия женкар и 1 няма да му стигне (то и 2 не му стигат, но... ;х) мерси все пак за отделеното време
![]()
![]()
Специално човек като мен (купонджия...всяка вечер с приятели си правим обиколки по барови и дискотеки живея в Sunny Beach все пак ..) та ... определено не бих си делил сърцето за такова момиче... Не е ли някоя която да ми има доверие също и аз на нея. Да знам че колкото и дискотеки да обиколя по хубава от нея няма да видя.... Това е момичето за мен![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"