.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 90

Караници и страсти

Не исках да пиша тук, но имам отчаяна нужда някой да ми даде съвет... Приятелите ми са прекалено пристрастни, за да кажат каквото и да е.
    Та с приятеля ми ходим от повече от 2 години. Но от малко повече от половин година почнаха проблемите. Честотата на караниците се увеличи многократно и особено напоследък направо е ужас... Измежду всичките караници сме говорили и за раздяла, обаче в крайна сметка после се осъзнаваме, че не е това решението, защото въпреки всичко се обичаме много. Но не мога да издържам на тези караници, просто до гуша ми идва. Всеки ден се караме за ужасните простотии и дреболии, колкото да си развалим деня, да се сдърпаме сериозно, да се нацупим и после да прекараме няколко часа в опити да се разберем - неуспешно, просто накрая или ни писва, или се разбираме нещо и следващият път е същото. Просто вече наистина не знам какво да правя. Мислех си, че е просто период и ще отмине, но прекалено дълго време се задържа този "период". Знам, че вие не се хората, които ще ми оправят проблемите, но все пак моля за съвет. Говорили сме сериозно много пъти, но или не се разбираме, или празни обещания повече да не се повтаря.
    Моля ви, кажете как вие се справяте с редовните караници с половинките ви...

Във всяка връзка има скандали и караници. И за да е пълноценна трябва да се правят компромиси, но ако си като мен голям инат това се оказва доста трудно. Опитвай се да не обръщаш внимание на тези караници. Подминавай ги по някакъв начин знам, че е трудно, но се постарай. Успех
    "Никога не плачи за това, което не плаче за теб."

Просто сте си омръзнали, според мен! Ограничете срещите.

Може би пък проблемът ни е, че сме правили прекалено много компромиси и в един момент всичко избива... А за омръзването не мисля, че е така. Не се виждаме насила, желанието е и от двете страни. Има и дни, в които не можем да си се нарадваме, както в началото... Но тези караници развалят всичко.

А от кого произлизат караниците, кой повече се сърди ти или той?

Ами не мога да кажа... Повечето пъти почват като обсъждаме нещо, за което имаме различни мнения или просто единия не го устройва ситуацията. После продължаваме, като всеки си държи на неговото и нататък е ясно... И двамата сме инати, той много лесно се ядосва. Аз не чак толкова, но ядосам ли се, и аз не съм много мила... Просто имам чувството, че водим буквално едни и същи спорове и колкото и да говорим, не можем да се разберем. Като някакъв омагьосан кръг, ужасно е... Много искам всичко да се оправи, защото знам колко хубаво може да ни е заедно...

Повече от фен Аватара на peace95
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Ами не мога да кажа... Повечето пъти почват като обсъждаме нещо, за което имаме различни мнения или просто единия не го устройва ситуацията. После продължаваме, като всеки си държи на неговото и нататък е ясно... И двамата сме инати, той много лесно се ядосва. Аз не чак толкова, но ядосам ли се, и аз не съм много мила... Просто имам чувството, че водим буквално едни и същи спорове и колкото и да говорим, не можем да се разберем. Като някакъв омагьосан кръг, ужасно е... Много искам всичко да се оправи, защото знам колко хубаво може да ни е заедно...
    Поговopи с него , сериозен разговор , ние няма как да помогнем , всичкo зависи от вас.
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Ами много пъти сме го правили... Говорили сме сериозно, казвали сме си всичко, което мислим. Казваме си, че повече няма да става така и съвсем скоро същата история. Не знам дали проблема е в мен или в него, или може би и в двама ни. Но какво става, ако не можем да се оправим... Знам, че най-вероятно няма да намеря отговор тук, но все пак ми е интересно да видя какво мислят другите. А ако някой е имал подобен проблем, нека сподели.

Повече от фен Аватара на peace95
    ^ Ами , както казаха , може би една седмица, ако не се виждате , после няма да ви е до каране.
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    ^ в началото. Първопричината трябва да се отстрани.

Няколко дена просто не се виждайте и през този период от време обмисли какво точно те дразни в него/във връзката ви и го обсъдете на трезва глава след като си осмислила какво става във връзката ви.Говорете си за всичко,за твоите и неговите плюсове и минуси,трябва да си изясните с какво ще може да се прави компромиси и с какво не.
    Нормално е да има караници при сериозните връзки,все пак една двойка е създадена от два постоянно развиващи се характера,няма как да не се променят и отношенията ви.Но на всичкото му се намира решението,щом се обичате.
    You will decide if I'm all you've been waiting for...

Мега фен
    а ти опитваш ли да избягваш караниците и да се контролираш, да говориш напълно спокойно, или се оставяш да те залеят емоции и им се оставяш да те водят? при него явно става така, щом много лесно се ядосва, но опитай се ти да се поправиш. и следващия път, когато той тръгне да избухва, му кажи, че не желаеш да става, както всеки друг път и че ще говорите, когато се успокои. кажи го спокойно. ако продължи да вика, ясно е, че нещата няма да се оправят.

а има възможност и наистина да сте си омръзнали.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Може би просто е дошъл края, а понеже сте заедно 2 години, така сте свикнали един с друг, че не искате да си представите живота си ако не сте заедно. Със сигурност не е лесно, но има ли смисъл да се карате всеки ден и да си правите живота гаден, когато сте млади?! Някой беше казал "По-добре ужасен край, отколкото безкрайни ужаси."
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

В крайна сметка се съгласихме да разредим срещите и да се виждаме по-рядко.
    Колкото до караниците - опитвала съм се и да ги избягвам, но рядко се получава, защото той ме провокира да говоря. Но напоследък става така, че емоциите обземат и двама ни до такава степен, че после осъзнаваме, че сме казали работи, които не мислим...
    marilyn, може и да си права, както и всички други, които предположиха варианта за омръзването. Но честно казано не мисля, че е така. Да, наистина не мога да си представя живота си без него. Имаме толкова много планове за в бъдеще, сериозни планове, които се надяваме да изпълним. Той също беше казал, че единия път, след като се скарахме жестоко пак, се опитал да си представи живота без мен и не знаел какво ще прави занапред... Обичаме се и ако не бяха тези караници, всичко би било перфектно...
    Сега ще видим какво ще стане като си разредим срещите. И без това и двамата знаем, че като се виждаме по-рядко, си липсваме повече и после е по-хубаво. Надявам се това да ни оправи малко. Ако не - ще опитаме да говорим пак сериозно.
    Благодаря ви много за отговорите !

Успех ви пожелавам^^
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Just give a little less FUCK about stuff....

marilyn, благодаря!
    Ами да, определено все за дреболии се караме...
    Все пак, ако някой има мнение и иска да го изкаже - ще продължавам да следя темата.

Не че пожелавам лошото, ама съм реалист и знам, че няма смисъл.
    Изчерпано е.. сама каза...омагьосан кръг

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Според мен става въпрос за това да осъзнаете, че като се скарате и няколко часа сте сърдити, не правите нищо друго освен да губите и то губите от часовете си заедно в нерви.. И аз понякога се ядосвам на приятеля ми, нормално е, но после се ядосвам още повече, че сме си загубили времето в караници... Не мисля, че сте си омръзнали, щом все още се радвате един на друг като се виждате..

Животът е прост, а ние сами си го усложняваме..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Омагьосаният кръг се отнасяше само до караниците за глупости... Всичко останало е добре.
    marin4itu, права си. Няма нищо по-лошо от загубено време. Вместо да прекарваме времето си хубаво заедно, ние го губим в безсмислени спорове... Имам надежда, че можем да се оправим. Явно просто ни трябва време. Надявам се...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Просто когато започне "ужаса" едната страна просто трябва да каже "обещахме си нещо" и да замълчи..

И аз имам същия проблем като твоя,абсолютно същия С приятеля ми сме заедно от година и седем месеца.Караниците започнаха преди около половин година.През повечето време се караме за пълни глупости.Аз лично съм голям инат и се ядосвам твърде лесно,а той рядко,но като се ядоса,трудно му минава.След това аз се сърдя цял ден,той се опитва да забравим за това,но аз съм прекалено разстроена.Постоянно си подхвърляме словестни атаки един на друг.
    Опитвали сме какво ли не - сега сме на обещания,но и двамата понякога ги нарушаваме.Не сме си омръзнали опредлено,защото също така има много моменти,по време на които летим от щастие и не можем да се разделим на тръгване.Много се обичаме - няма съмнение,защото сълзите и на двама ни го доказват.Според мен проблема е,че сме много,много различни по характер,държание и мислене,но пък се допълваме.Не знам точно как бих могла да ти помогна,но напълно те разбирам.Просто при началото на всеки един спор за глупости,се прегърнете и прекарайте няколко минутки с целувки и нежни думи.Накрая дори ще забравите за какво сте се карали преди малко.
    Пожелавам ви късмет ..
    .. Но и на нас няма да ни е излишен.
    Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪

Благодаря за разбирането. Явно наистина имаме много общи работи. Всичко, което каза, важи и за нас. Уж сега и ние си обещахме да не се караме повече за глупости, но ще видим какво ще стане. То е ясно, че няма как без караници, но се надявам поне да не са толкова чести. Колкото за различията - определено ги има и при нас, но по-скоро бих казала, че намирам повече общи мисли и мнения, отколкото различни. Просто мисля, че при нас проблемът е, че и двамата сме инати ( и огнени зодии, ако има изобщо значение ) и винаги трябва да сме прави.
    Трябва да преглъщаме дребните недостатъци, да си изясним проблемите и да се опитаме да не се повтарят.
    Успех и на вас!

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Ние сме заедно от година и 8 месеца и сме в абсолютно същата ситуация... Сега от няколко дни има момент на затишие, дано да продължи така
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Мега фен Аватара на xoxi
    Във всяка сериозна връзка има такива моменти. Важното е дали отношенията ще се запазят след тази 'буря' или тя ще изкорени и разруши всичко. Ако връзката е достатъчно силна, няма да има проблем.
    Според мен не става въпрос за омръзване, нито пък решението е да се разреждат срещите и т.н.
    Прочетох, че имате сериозни планове за бъдещето, които предполагам включват и съвместно съжителство. Ако живеете заедно и настъпи отново такъв период, какво ще правите? Единият си стяга багажа и си отива, докато работите не се успокоят?! Това няма да е решение.
    Не знам как е за другите, но за мен караниците са хубаво нещо. Когато се карам с приятелят ми, разбирам едни такива дребни неща за него, които няма как да разбера по друг начин. След всяка караница и двамата чувстваме, че сме опознали още една малка част от другия.
    Вярно, че е имало моменти, в които ми се е искало да тегля чертата на всичко, но не съм го правила. Той ми е казвал, че в такива моменти и той е искал отношенията ни да прекъснат. Както прочетох, ти си написала, въпреки караниците, не си представяте живота един без друг. Така сме и ние, за това сме се измъквали от тези периоди без последици и още по-сигурни във връзката си. Знаем, че има още много изпитания пред нас, но това не ни притеснява.

Вие щом се обичате, няма нужда да се притеснявате от нищо.
    Вярно, че сега са много главоболия, но след това ще видите, че всичко си е струвало.
    При нас няма конкретна причина за тези караници, идват и си отиват като шарка. А след това тялото вече имам изграден имунитет.
    Съжалявам, че стана толкова дълго. Просто искам да те уверя, че всичко ще се оправи.
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си