Във всяка сериозна връзка има такива моменти. Важното е дали отношенията ще се запазят след тази 'буря' или тя ще изкорени и разруши всичко. Ако връзката е достатъчно силна, няма да има проблем.
Според мен не става въпрос за омръзване, нито пък решението е да се разреждат срещите и т.н.
Прочетох, че имате сериозни планове за бъдещето, които предполагам включват и съвместно съжителство. Ако живеете заедно и настъпи отново такъв период, какво ще правите? Единият си стяга багажа и си отива, докато работите не се успокоят?! Това няма да е решение.
Не знам как е за другите, но за мен караниците са хубаво нещо. Когато се карам с приятелят ми, разбирам едни такива дребни неща за него, които няма как да разбера по друг начин. След всяка караница и двамата чувстваме, че сме опознали още една малка част от другия.
Вярно, че е имало моменти, в които ми се е искало да тегля чертата на всичко, но не съм го правила. Той ми е казвал, че в такива моменти и той е искал отношенията ни да прекъснат. Както прочетох, ти си написала, въпреки караниците, не си представяте живота един без друг. Така сме и ние, за това сме се измъквали от тези периоди без последици и още по-сигурни във връзката си. Знаем, че има още много изпитания пред нас, но това не ни притеснява.

Вие щом се обичате, няма нужда да се притеснявате от нищо.
Вярно, че сега са много главоболия, но след това ще видите, че всичко си е струвало.
При нас няма конкретна причина за тези караници, идват и си отиват като шарка. А след това тялото вече имам изграден имунитет.
Съжалявам, че стана толкова дълго. Просто искам да те уверя, че всичко ще се оправи.