Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
Цитирай Първоначално написано от marin4itu
А какво мислите за секса за сдобряване?
Изобщо не ми е до секс. Ама грам. Чувствам се разочарована и предадена. Откъде настроение да си легна с него?
И аз съм така. Трябва да мине повечко време и тогава може. Иначе ние не живеем заедно и даже понякога честно казано предпочитам след като сме се скарали някоя вечер и не сме могли да излезем на глава, да преспим и на другия ден вече сме се успокоили и т.н. Но естествено, ако живеем заедно, ще е много гадно да заспиваме скарани. Случвало се е, когато аз спа в тях и ли той в нас да се сдърпаме и дори и да легнем скарани, след няколко минути най-често той предприема стъпката, гушва ме и аз омеквам.
Ох, и ние за какви работи сме се каралииии... Последният път беше, защото бях с пола и цял ден се пазя като седна и да не ми се види бельото и за секунди явно съм се разсеяла и съм се поразкрачила ( ). И той се понацупи, защото бяхме с компания и имаше и момчета. И накрая беше още ядосан като ми каза забранявам ти да си показваш гащите. При което хем ми стана смешно, хем нещо от вътре почна да ме гложди откъде накъде пък ще ми забранява нещо и пак продължихме... Абе пълни глупости...