.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57

Тема: ключ моля

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    И не мисля, че хората,чиито мнения не ти изнасят спамят.Щото си пишат точно по темата.

*едит:имах правописни грешки от бързина,затова е поправяно мнението.

Супер фен Аватара на elysunny
    защо пускаш темата, като вече си решила, че заминаваш ?

Защо просто не отидете с приятеля ти при ваще и не им обясните ситуацията ..... така мисля че е най редно....

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Вие не разбрахте ли, че тя пише не за съвет, а за да се съгласим с нейното мнение.
    Факт е.

Авторке, забеляза ли как считаш за полезни мнения само тези, които са съгласни с теб?
    Честно казано, ми направи кофти впечатление още щом видях, че вероятността да те приемат на ТРЕТО класиране е малка. Е, имаш приоритети, различни от моите явно.

Разбирам много добре защо ти е важна екскурзийката, обаче си залагам главата, че не си се обадила да се опиташ да отмениш резервацията. Нали?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    И защо да я отменям? Имам още близо седмица да се опитам да обясня на наще по човешки как стоят нещата ( не, че с тях може да се говори човешки или пък ще ме разберат, но си струва да пробвам ).
    А за всичките обиди къде някой хора си ги позволиха има модератори

Повече от фен Аватара на peace95
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    И защо да я отменям? Имам още близо седмица да се опитам да обясня на наще по човешки как стоят нещата ( не, че с тях може да се говори човешки или пък ще ме разберат, но си струва да пробвам ).
    Да, има упреци в коментарите , но обида никъде не прочетох .. Били ми показала къде сме те обидили с нещо и кой не е писал по темата ти ?
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Офца.
    Е сега ако ми кажеш, че и това не било обида ....

Според мен трябва да отидеш на екскурзията,защото така или иначе вече всичко е свършило - ако те приемат на 3-то класиране,добре, ако не,вече ти сама ще му мислиш. И да не заминеш на екскурзията не мисля,че това би променило приемането ти в университета. И въпреки всичко опитай отново да поговориш с родителите си,защото после отношенията ви не мисля,че ще са много добри. Успех !

Град
    South of Heaven
    Авторке,щъм си пуснала тема,не очаквай всички да са на твойто мнение!Искаш съвет,т.е искаш мнението ни спрямо ситуацията.

А и като си решила да заминаваш явно никой не може да те спре.

Град
    Варна
    Горе долу оправих нещата с наще, обаче ся изникна друг проблем.
    Майка ми вика, че на 15ти във Варна ( града където живея ) нямало било да се работи понеже било официален празник на града. А в сайта ( както и преди казах ) и листа, които имам с информация, пише че 15ти също е една от 3те дати за записване след 3то класиране. И се чудя, тея сега изстината ли казват или лъжат за тая дата 15. По принцип след 2ро и 3то класиране датите за записване са 3, те. ако не е 15ти би трябвало третата да е 16ти ( 1вият работен ден, ако 15ти е почивен ). И още наще ми викат ако трябва ще се прибереш по рано, което няма как да стане - вече закупен билет, които дори и да се презавери не се знае ще има ли места и ако ся някакви нашибани най-назад 100% ще ми прилошее от клатенето в автобуса. А и по рано ще рече 11ти или 12ти, е какъв е смисъла тогава като ние пристигаме там на 10 ти...
    Мисля утре да звънна в университета да ги питам дали ще се работи на 15ти.
    Според вас ще окаже ли този празник на 15ти някакво влияние върху датите на записване?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

направо нямам думи.
    Каквото сам си направиш никой не може да ти го направи.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    South of Heaven
    Не мисля,че празника ще повлияе на записването,ама..ти 100% сигурна ли си,че ще те приемат?Щото явно имаш навика да премисляш всичко предварително и то в детайли..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от w0sh

направо нямам думи.
    Каквото сам си направиш никой не може да ти го направи.
    Злорадстването другаде драги!!!!
    dontcare говорим ако ме приемат, т.е обмислям всички варианти и възможни ситуации.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    чак да злорадствам :Д

просто се радвам на това как си търсиш милиони извинения и т.н. ВМЕСТО ДА ГУГЪЛНЕШ
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    South of Heaven
    Еми живей за момента бре,авторке!

Прекарай си страхотно с гаджето(и умната!) и ако те приемат ще черпиш и ще се оправиш в движение.Ако премисляш всичко не е толкова яко.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dontcare
    Еми живей за момента бре,авторке!

Прекарай си страхотно с гаджето(и умната!) и ако те приемат ще черпиш и ще се оправиш в движение.Ако премисляш всичко не е толкова яко.
    И моя така ми вика " Стига премисляла и притеснявала за всичко бре жена, остави се по течението " и май има доза истина в това.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Офца.
    Е сега ако ми кажеш, че и това не било обида ....
    Е, ако мислиш, че му пука...

И моя така ми вика " Стига премисляла и притеснявала за всичко бре жена, остави се по течението " и май има доза истина в това.
    Ама той вече си е приет, нали?

Съжалявам, ама не се стърпях. Вашите са прави да се притесняват дали ще те приемат, след като имат дъщеря, която пише така.

Град
    Варна
    Ти друго освен да се заяждаш май не знаеш
    Колкото до приятелят ми по малък е от мен, на него тепърва му предстой това през което аз преминавам.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Значи съвсем опростено - отиваме на месед месец с гаджето ми, и като се върна ще видим дали ще ме приемат?

Лошо няма - така си избрала, това си сложила на първо място. Сещаш се че родителите са консерви и няма да отстъпят от своята камбанарийка. Тъй че е безсмислено да правиш каквото и да е.

Не знам и колко са ти властни родителите, ама има доста потенциал да стане бая дебела работата. И накрая ще завършите с принудителна раздяла.

Големия въпрос е "Ти тая година искаш ли да учиш или не?" Обясни си гледната точка на родителите, ама я обясни спокойно и категорично. И после си носи последствията in all means. Това в случай че искаш да си в света на възрастните.

Ако не искаш да порастваш, отмени всичките дивотии, които си направила и си седни кротко на Д-то.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Варна
    Готова съм да си понеса последиците каквито и да са те Все пак решението си беше мое както и цялата организация ( е той помогна тук таме ), нормално да съм помислила и за евентуалните последици от действията ми

Град
    В мислите на хората
    Значи обясняваш културно и незаяждащо се - драги родители,поради тея и тея причини, в момента връзката с "име"е на по предна позиция от университета, затова ви моля да уважите решението ми. Когато се прибера, ще се запиша, ако съм приета на третото класиране. Ако ли не...(тук добавяш това, което смяташ да правиш в бъдеще с ВУЗ)

Ама преди това си намери свободна квартира, just in case

Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Само не разбирам къде си видяла обиди.
    Просто не ти изнасят СЪВЕТИТЕ,които ти дадоха хората.
    В крайна сметка,ти дойде тук,за да искаш съвет.

Град
    Варна
    Обида беше нарицателното Овца - написано по мой адрес от един потребител.
    valdesbg прав си за това което казваш с изключение на това , че връзката ми и вуз не ги съпоставям кое е по важно и кое не и двете са ми важни, но са на различни нива за да мога да ги степенувам.
    Иначе точно това се пробвах да обясня на наще, но ми се разбучаха ( нищо, че аз си говорех с най нормален тон без да съм се заяждала и тн, просто родителите ми са си такива, за всичко което не им изнася ми бучат ).
    А това за квартирата, ако си намеря работа от която да изкарвам достатъчно пари, не звучи зле, вземам и моя при мене и нема ядове

Град
    В мислите на хората
    Авторке...не мислиш ли че очевидно трябва да избереш едното то двете? Т.е. да ти бъде приоритет? Това трето класиране.. я стане, я не. Две дини под една мишница няма да стане да се носят.

Това имах предвид, просто

От къде си?

Dr. Gregory House

Град
    Варна
    Е, че е трудно за двете дини трудно е, ама нема как. Нито едното искам да изоставя нито другото. Затова хем отивам на почивка, хем гледам да се прибера на време.
    А за това от къде съм, ако се разровиш назад в темата ще разбереш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си