- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля за малко помощ !!!
Здревейте! Такам поредната тема за това защо ми закаснява та да не остана по назад и аз да попитам. Значи правих секс с моя приятел (не беше за първи път) . Винаги го правим с презерватив и винаги гледаме дали е скъсан е нито един не беше. Обаче миналия месец ми дойде на 29 ( а винаги ми закаснява с няколко дни) и ми подрани и за това се изненадах, по миналия ми дойде на 31. Преди известно време правихме отново секс и сега ми закаснява и страшно много сам притеснена да не е станала белята.![]()
![]()
Та да попитам вазможно ли е да е станала белята и защо ми закаснява?
ПП.Сажелявам ако има грешки просто сам много притеснена да мисля да правопис.![]()
Скъсан ли беше последния път ?
Усмихвайте се ! : )))
~
няма скъсан презерватив --> няма бебе
може да ти закъснява от притеснение, от рязка смяна на климат.. от много неща...![]()
Не.Първоначално написано от peace95
Тогава няма причина за притеснение.Първоначално написано от kiku2000
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
И аз така мисля ама сме и двамата страшно много притеснени и не можем да спим от притеснение .Първоначално написано от peace95
Щом нито един не се е скъсал, значи не си бременна. Може да ти закъснява от много неща и от притеснението допълнително. За колко дни закъснение говорим по точно? И редовен ли ти е цикъла?
Най - много ми е закаснявал с 6 дни там някаде не помня точно и не определно не ми е редовен цикала .Първоначално написано от DragonLady
Щом ти е нередовен явления като подрани ми и закъснява ми са нормални. Но все пак всичко си има граници, ако е твърде голямо закъснението, по добре иди на лекар. Впрочем така и не ми отговори с колко точно дни ти закъснява този път ( ако е твърде лично, не ми отговаряй, никой не те задължава да го правиш)
Еми не знам миналия месец ми доди на 29 както споменах и по подрани а по миналия на 31 и за това сам объркана. Ако считаме от 29 значи 5 дни.Първоначално написано от DragonLady
От много неща може да ти закъснява- климат, притеснение, настинка, лекарства и тн. Щом не е бил скъсан, не мисля, че има място за притеснение.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
На мен лично, не ми се вижда много, но ако започне да ти закъснява повече от 1 - 2 седмици, по-добре потърси лекарска помощПървоначално написано от kiku2000
![]()
А и забравих да спомена днес имах кафеникава слуз на превръзката.
И при мен се е появявала тази "слуз" ( макар и рядко да ми се случва ) точно преди да ми дойде ( 1 -2 дни, само един случай съм имала 3 дни преди да ми дойде нон-стоп кафяво течение ).Първоначално написано от kiku2000
Значи може да ми доди до наколко дни така ли да го разбирам !Първоначално написано от DragonLady
Няма как да си бременна! Трябва да има друга адекватна причина да ти закъснява. Ако толкова се притеснявате с приятеля ти можеш да си направиш квърен тест за бременност в момента. Ако са минали 14 дни от половия акт - тест от аптеките.
Би трябвало да са минали не помня точно кога беше. Ако не ми доди до няколко дне ще вземем тестче.Първоначално написано от Je7
![]()
Мисля, че да, но все пак всеки организъм е различен. Само казвам при мен как еПървоначално написано от kiku2000
![]()
Благодаря ! Но все още сам страшно много притеснена.Първоначално написано от DragonLady
Успокой се мила! Не си бременна, а от притеснението може да ти закъснее още повече.
Ще се опитам ама за приятеля ми той е страшно много повече притеснен от мене и не знам как да го успокоя. ;(Първоначално написано от DragonLady
Кажи му, че щом сте биле с презерватив и той не се е скъсал е невъзможно да си бременна. Кажи и, че цикъла ти е нередовен и закъсненията се нещо нормално, а и от жегите също може да подрани или закъснее.
Благодаря ще му кажа.Първоначално написано от DragonLady
![]()
Не си бременна.
Спри да се притесняваш, цикълът ти може да закъснее заради стрес и притеснение и разни подобни фактори.