- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път ?
Когато го направихте за 1 път бяхте ли се обезкосмили отдолу ? И за двата пола важии години ако може да кажете... Мерси
Толкова теми сте напускали за тоя прословут първи път, че да му втръсне на човек...
По темата:
Бях обезкосмена.
Естествено, че бях епилирана. Тогава бях на 15.
Сега съм на 18.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
преди един месец беше следователно на 15Първоначално написано от DragonLady
Да, разбира се.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
да, естествено
НИКОГА НЕ СЪМ ИМАЛ КОСМИ НА KУPА!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
аз да ,но веднъж го правих с момче което имаше косми хахахаха даже искаше да му правя свирки![]()
И направи ли му?Първоначално написано от deni15
![]()
Съвсем същотоПървоначално написано от SisiStrange
)
Каране на колело
Много ясно!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Не разбира се казах му свирки не правя а той даже изобщо не можа да ми го вкара като хората а казваше,че не е девствен ама явно не беше такаПървоначално написано от xch0colattegiirlxx
![]()
Вижте драги ми момичета, много добре знам колко може да е притеснителен първия път, но не е ли банално да пуснате за всяко едно малко въпросче тема..особено пък ако въпросите са от това естество?Първоначално написано от bobby95
Първо да.. и двамата бяхме обезкосмени.. вече доста време се виждам с това момче и никога, дори и веднъж, не съм го виждала ,дори с наболи косъмчета.. колкото се отнася до мен, да, и аз бях. Това мисля, че се подразбира. Не знам как и за това намерихте да питате.. "трябва ли да си махам космите на оная работа преди секс" ..
Да, желателно е да го правите ,скъпи ми девойки. И аз го направих на 15
![]()