- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е по-малък от мен
Почти жена на 14?Първоначално написано от peace95
Сириъсли?
Едно момиче се превръща в жена точно под влиянието на по-зряло момче/мъж. 13-годишният пикльо няма да свърши тая работа.
Странно нали... Напълно нормално на всеки звучи момче 22 годишно да ходи със 17-18 год. Но като стане въпрос за момиче, което ходи със *по-малък от нея* изглежда странно...
Ако си си го харесала взимай си го недей се лигави ...Ох кво ще кажат Айде късмет :P
По принцип разликата няма значение.Моят приятел е с 2год по малък,а сме заедно вече 4 год....Във вашия случай едва ли нещо ще се получи сериозно тъй като той е на 13,но ако не опиташ няма да разбереш![]()
1 година що годе не е голяма разлика![]()
Ако не ти пречеше този факт, нямаше да пускаш тема тук. Прави сметки..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Не мисля че една година е толкова голяма разлика.Поне за мен.Ако не опиташ, няма да загубиш нищо освен момчето.
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Имам в предвид , че момичетата се развиват много по - бързо от момчетата , телата им също и затова си хващат и по - големи момчета.Аз на 14 вече имах приятел , по- голям и зрял , докато момчетата набори си играеха с карти Ю ги Йо или нещо таковаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Еми 1 година е нищо.Ако си чувала за Селена Гомез и Джъстин Бийбър,Гомез е с 2 години по голяма от Бийбър
Здрасти!
Даа, и 17-годишният секссимвол![]()
![]()
й подарява диаманти
![]()
![]()
Не е проблем. Бившият ми е имал гадже с година по-голяма от него. Сега като се замисля... те са скъсали ама не се притеснявай за такива неща ако и двамата се харесвате това да ви е проблемакъсмет :P
"If you close your eyes you see darkness, but if you keep them closed for long enough you'll see light."
Аз имам подобен проблем и мисля, че няма смисъл да публикувам нова ТЕМА относно това. Може би харесвам момче, което е с 3 години по - малко от мен. Той ме харесва също. Само аз знам за чувствата му той незнае за моите. Аз съм на 17, а той на 14. Не си личи възрастта му, но все пак е много малък според мен. Какво да правя. Помощ!
Скоро правиш 18, а се занимаваш с 13-14 годишни деца. Деазнам странно е, а и няма никакъв смисъл, по-добре недей
1 година не е никаква разлика, ще направиш грешка ако го зарежеш заради такава глупост. Казвам това което мисля.
Познавам едно момиче, което е на 18, а ходеше с 15-годишен.Вашето не е нищо.