.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от peace95
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    той е пълен дечко. не че си много голяма, ама той пък- съвсем. подозирам, че няма да изкарате много.
    Да , пък и ти на тази възраст вече си почти жена , докато момчетата израстват по - бавно и по - късно.
    Почти жена на 14? Сириъсли?

Едно момиче се превръща в жена точно под влиянието на по-зряло момче/мъж. 13-годишният пикльо няма да свърши тая работа.

Странно нали... Напълно нормално на всеки звучи момче 22 годишно да ходи със 17-18 год. Но като стане въпрос за момиче, което ходи със *по-малък от нея* изглежда странно...

Ако си си го харесала взимай си го недей се лигави ...Ох кво ще кажат Айде късмет :P

По принцип разликата няма значение.Моят приятел е с 2год по малък,а сме заедно вече 4 год....Във вашия случай едва ли нещо ще се получи сериозно тъй като той е на 13,но ако не опиташ няма да разбереш

1 година що годе не е голяма разлика

Мега фен Аватара на gummybear
    Пробвай пък каквото стане

theo <333

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Ако не ти пречеше този факт, нямаше да пускаш тема тук. Прави сметки..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Не мисля че една година е толкова голяма разлика.Поне за мен.Ако не опиташ, няма да загубиш нищо освен момчето.

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

давай пробваи се с него

Повече от фен Аватара на peace95
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от peace95
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    той е пълен дечко. не че си много голяма, ама той пък- съвсем. подозирам, че няма да изкарате много.
    Да , пък и ти на тази възраст вече си почти жена , докато момчетата израстват по - бавно и по - късно.
    Почти жена на 14? Сириъсли?

Едно момиче се превръща в жена точно под влиянието на по-зряло момче/мъж. 13-годишният пикльо няма да свърши тая работа.
    Имам в предвид , че момичетата се развиват много по - бързо от момчетата , телата им също и затова си хващат и по - големи момчета.Аз на 14 вече имах приятел , по- голям и зрял , докато момчетата набори си играеха с карти Ю ги Йо или нещо такова
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Еми 1 година е нищо.Ако си чувала за Селена Гомез и Джъстин Бийбър,Гомез е с 2 години по голяма от Бийбър
    Здрасти!

anonymous708973
    Guest
    Даа, и 17-годишният секссимвол й подарява диаманти

Не е проблем. Бившият ми е имал гадже с година по-голяма от него. Сега като се замисля... те са скъсали ама не се притеснявай за такива неща ако и двамата се харесвате това да ви е проблема късмет :P
    "If you close your eyes you see darkness, but if you keep them closed for long enough you'll see light."

LidiyaMarthin
    Guest
    Аз имам подобен проблем и мисля, че няма смисъл да публикувам нова ТЕМА относно това. Може би харесвам момче, което е с 3 години по - малко от мен. Той ме харесва също. Само аз знам за чувствата му той незнае за моите. Аз съм на 17, а той на 14. Не си личи възрастта му, но все пак е много малък според мен. Какво да правя. Помощ!

Скоро правиш 18, а се занимаваш с 13-14 годишни деца. Деазнам странно е, а и няма никакъв смисъл, по-добре недей

1 година не е никаква разлика, ще направиш грешка ако го зарежеш заради такава глупост. Казвам това което мисля.

Познавам едно момиче, което е на 18, а ходеше с 15-годишен. Вашето не е нищо.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от peace95 Виж мнението
    Да , пък и ти на тази възраст вече си почти жена
    кво приказваш, на 13 вече си млада дама с конфиденс

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от Spicy Виж мнението
    Наскоро една приятелка ме запозна с едни момчета , които са по малки от мене с 1 година. Влюбих се в единия и сега ми е много странно.. Оказа се, че и той ме харесва. Но се чудя дали това че е по-малък ще е пречка. Знам че звучи глупаво.. но досега не ми се е случвало ..и се чудя как да постъпя. Да направя ли нещо по въпроса или просто да се откажа.

Оправих заглавието
    ShtrudeL
    Има си предимство в това да си по-голяма - На Бъдни вечер по традиция най-възрастният в къщата разчупва питката с късмети. Като се ожените и станете семейство ти ще разчупваш питката и ще манипулираш резултата - в кого да е парата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си