Ще започна от самото начало.
От миналата година харесвам едно момче и бяхме гаджета за около пет месеца. Той се отнасяше с мен с безразличие и ме скъса три пъти заради едни негови две приятелки (те не ме харесват и го настройват срещу мене). И така на мен ми беше дошло до гуша и го скъсах. Два месеца по-късно той ми се извини обеща да неправи така повече и ми предложи пак да сме гаджета иии аз му се вързах. Мина една седмица той въобще не се бе променил и този път си казах че повече няма да се връщам.
И сега, след около 5 месеца все още го харесвам. Разбрах, че той още ме харесвал и го питах дали е така и той каза да. Питах го дали иска да се видим, разбрахме се за следващия ден , но когато го повиках той каза, че имал работа и утре е свободен. На следващия ден пък ми кказа, не може ще излиза със същите ония две приятелки дето ме мразят. Затворих си очите за това и той ми каза да излезем, след няколко часа ми каза че е болен, аз не му повярвах и се скарахме, излязох и какво да видя точно това което очаквах - "болният" беше излязал с ония двете и приятели. За оправдалие ми каза (по скайп) че го било срам да се вижда сам с мен и просто искал да му мине срама.
НАИСТИНА МНОГО го харесвам и ми трябва вашето мнение дали е наистина така както той казва а просто не ме разиграва.