- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- той харесва ли ме ???
Разиграва те. Тегли му майната и хич да не ти пука
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Ти го харесваш и това е много лошо .. ако питаш мен, когато ти предложи приемай му и не късайте за най-малкото ..така поне ще си щастлива
колкото и тъпо да звучи така е най-правилно .. напълно ти влизам в положението момчетата са такива всичките ..
момчето си се забавлява, праи си кефа с тебе пък ти му се връзваш![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Колкото и трудно да ти е да го приемеш,го приеми-той те разиграва![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Играе си с теб. Приеми го и сложи точка на тази история.
Малко ми звучи детински. Той не те харесва. Само те подмята. Ако имаш поне малко останало достойнство вече не се занимавай с него.
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
прекалено си наивна осъзнай се момчето те разиграва много яко...
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
WTF !Първоначално написано от esther
![]()
емии това е човек, който изобщо не заслужава да го харесваш толкова много ... наистина много яко те върти
Незнам да се смея ли или да рева ... по темата НЕ !
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Първоначално написано от dontcare
Ти достойнство отдавна нямаш, ама поне спри да се излагаш пред хората около теб...![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
WTF?!Първоначално написано от pamsityybee
Ти по-тъпо нещо не можа ли да измислиш? Как всички момчета ще са такива, за това ли има толкова много щастливи двойки и свестни момчета?
И как така ще е щастлива с някой, който я разиграва и я къса през една седмица щото неговите приятелки така са решили? На нея ако и харесваше това, дали щеше да пуска подобни теми във форум?
По-лесно е да го забрави отколкото да се мъчи и да и е гадно.
Авторке, имай малко самочувствие и достойнство, не се занимавай с отрепки!
Разиграва те. Търси си друг.
Точ човек не само те разиграва, ами направо си играее стеб. Как можеш да си мислиш, че те харесва. Остави го и си живей жовота.
Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.