.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Град
    Добрич

Да изкарам малко парички

На 15 съм...семейството ми не е бедно, добре сме си, но парите стигат само за най-необходимите неща - храна,ток,вода,телефони,гор иво и понякога за някоя нова дреха... Не се оплаквам,а напротив-радвам се, защото можех да съм много по-зле.. Но, да си го кажа направо, не ми стига...Не ме винете, аз съм тинейджър, в момента не искам да се задоволявам с това,което имам, а искам да търся нови и различни начини да постигна онова, което искам (егати философското изказване дето направех.. нищо ) Точни сега съм в положението "нито така, нито иначе" (ако ме разбрахте)... нямам годините, за да започна да работя.. Моля ви, кажете ми някакъв начин да изкарам и/или спестя малко пари.. Благодаря !

P.S: ако ще пишете някакви малоумни отговори, за да се правите на интересни,не мерси..ще мина и без вас

Еврофутбол Поне при мен действа..

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Пази си джобните. Аз като излизам като кажа на майка ми, че отивам на кафе тя ми дава 7 лв. (изобщо не знам как ги е изчислила ) Аз както си излизам почти всеки ден, похарча най-много два лв и другото остава за мен. От изминалата учебна година до сега съм събрала 811 лв. Не е толкова сложно, като събереш повечко се мотивираш за още, зашото виждаш, че не е трудно.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Град
    Добрич
    леле 811 лева !?! Само да знаеш колко ти завиждам Иначе като започна да събирам пари и като видя,че съм събрала 20 лева веднага започвам да мисля за какво да ги наместя.. зле съм знам просто трябва да ги крия от себе си, за да не ги изхарча

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Еми не можеш да ги скриеш от себе си. Просто си казвай, че ще събереш още повече и тогава ще ги харчиш. Аз примерно ги събиирам за да "помогна" на нашите като ми купуват кола, защото ме съмнява, че ще ми вземат тази, която искам.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Като почнеш училище спестявай от джобни като си носиш сандвич от вкъщи. [:
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от f2f
    леле 811 лева !?! Само да знаеш колко ти завиждам Иначе като започна да събирам пари и като видя,че съм събрала 20 лева веднага започвам да мисля за какво да ги наместя.. зле съм знам просто трябва да ги крия от себе си, за да не ги изхарча
    Аз за месец събрах около 500. Просто е. Наще ми дават 20 лева на ден и не харча всичко, защото почти постоянно съм с приятелят си у тях или у нас. Все пак е топло и не ни се излиза много много. Пестя си и готово. Ако не искаш да ги харчиш, ги събирай в нещо от което да не можеш да ги извадиш лесно (или поне, без да го счупиш ) и така, ще събереш много повече. Успех!

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Повече от фен Аватара на Melanie
    Цитирай Първоначално написано от Inn0cenCe
    Аз за месец събрах около 500. Просто е. Наще ми дават 20 лева на ден и не харча всичко, защото почти постоянно съм с приятелят си у тях или у нас. Все пак е топло и не ни се излиза много много. Пестя си и готово. Ако не искаш да ги харчиш, ги събирай в нещо от което да не можеш да ги извадиш лесно (или поне, без да го счупиш ) и така, ще събереш много повече. Успех!
    Момчето каза, че харчат само за най-необходимото. Мислиш ли, че ще могат да му дават по 20 лв на ден??

Цитирай Първоначално написано от Melanie
    Момчето каза, че харчат само за най-необходимото. Мислиш ли, че ще могат да му дават по 20 лв на ден??
    Тя тея 20 лева ги няма за нищо . Не е усетила безпаричието
    А по темата - няма мн начини да изкарваш пари на твоите години , по-добре се откажи и спестявай !

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Wazaap
    Цитирай Първоначално написано от Melanie
    Тя тея 20 лева ги няма за нищо . Не е усетила безпаричието
    А по темата - няма мн начини да изкарваш пари на твоите години , по-добре се откажи и спестявай !

Ох, моля те. Не си бил/а на моето място. Родителите ми не винаги са си позволявали да ми дават по толкова пари. Не сме били много зле, но когато родителите ти са на частно не винаги има много пари. Когато бях много малка не им вървеше много и аз знам какво е да няма пари в къщи. Плюс това, не съм казала че трябва да спестява по 20. Няма значение дали са 20 или 5 все са пари. Ако си спести поне половината пак не нещо, нали така?

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Аз си купувам от тия красивите порцеланови или ламаринени касички дето имат само вход за пускане на парите и за да си ги вземеш трябва или да счупиш или да срежеш касичката...
    И така ти е гадно викаш си "ее са па да си счупа хубавата касичка" и не го правиш...

Град
    Добрич
    първо..ам аз съм момиче, не момче, но нищо .. и второ... мерси за отговорите, ще си купя една красива касичка, че да не я чупя

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Раздавай листовки лятото.

Не, че е голям кеф, но все ти плащат.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    като ти дадат джобни харчи колкото се може по-малко от тях,раздавай листовки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си