.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

руси кичури

Здравейте! искам да чуя и други мнения косата ми е кестенява но тъмно кестенява и искам да си направя няколко руси кичура не на цялата коса разбирасе как мислите дали ще стои добре

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Зависи какво русо ще използваш. Фризьорката най-добре може да ти препоръча.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

..

аз вече ги направих използвах по светло русо харесва ми как стои

И аз имам тъмно кистенява коса но не искам да си правя никакви кучури защото те изтощават косата (само най-доброто за моята коса) и с риск да прозвочи егоистично , аз обичам косата си
    Grumni se x.x

Супер фен Аватара на pressiana
    ^Мерси, че сподели.

Авторке, защо не пуснеш снимка да видим как е станало?

Аз също съм с тъмно кестенява коса и съм си правила 2 пъти руси кичури! Много се харесвах,но мисля,че скоро няма да си правя пак!

Ами тъй като има такава тема реших,че няма нужда да пускам нова а направо да ви попитам тук Моята коса е тъмно руса води се пшеничено русо, през лятото изсветлява още повече от слънцето и като изсветлее изглежда все едно съм я правила на много много руси кичури и то цялата,на много малко места ми остава по-тъмното русо.. та исках да попитам дали да си направя наистина такива кичури защото се харесвам така ии искам и през зимата да ми е такава косата според вас да рискувам ли? Никога досега не съм си боядисвала косата,защото по принцип си харесвам цвета,но това по светло русото много ми харесва как стои и много се чудя да си направя ли тези кичури,а знам,че доста увреждат косата

Guest
    аз су6то имам тъмно кестенява коса и си направих кичури,но медно русо

Цитирай Първоначално написано от beb0ranka
    Ами тъй като има такава тема реших,че няма нужда да пускам нова а направо да ви попитам тук Моята коса е тъмно руса води се пшеничено русо, през лятото изсветлява още повече от слънцето и като изсветлее изглежда все едно съм я правила на много много руси кичури и то цялата,на много малко места ми остава по-тъмното русо.. та исках да попитам дали да си направя наистина такива кичури защото се харесвам така ии искам и през зимата да ми е такава косата според вас да рискувам ли? Никога досега не съм си боядисвала косата,защото по принцип си харесвам цвета,но това по светло русото много ми харесва как стои и много се чудя да си направя ли тези кичури,а знам,че доста увреждат косата
    Щом се харесваш, прави се и не се бой Косата расте

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си