- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Контрол?
omg, на къв език да ви го кажа, ОБРАТНА СЪМПървоначално написано от SmilezZz
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Толкова ли ви е трудно да възприемете съществуването въобще на лесбийки!?Държите се все едно ви е казала: "Мога да летя."
Моят съвет е: просто недей да се вглъбяваш в разни тъмни ревниви помисли и започни да излизаш и ти с твоите приятели. Разсейвай се и лека полека като видиш, че можеш да и имаш пълно доверие, ще спреш да се притесняваш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
аз ще викам за done <3
REGGAE BOOM <3
^ ако не искаш, няма, спокойно![]()
ай стига, че осрахме темата.
REGGAE BOOM <3
Сиси, колко от 16-годишните лесбийки са наистина такива и колко се правят, защото е толкова модерно?Първоначално написано от SisiStrange
Абе зависи си, Пантерке. Авторката говори доста убедено.Първоначално написано от PinkPan7her
Повечето лапенца, за които е модерно като че ли главно се мляскат по дискотеките или пред момчетата и не създават сериозни връзки с ревност, чувства и тн.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
плюс казано всичко до тук, да кажа и аз ,че МОЖЕШ да я загубиш ИМЕННО поради причината, че я притискаш.....
Всеки трябва да има малко свое пространство.Нали е казано, че АКО ОБИЧАШ ПУСНИ ГО/Я НА СВОБОДА, АКО СЕ ВЪРНЕ - ЗНАЧИ ТЕ ОБИЧА....
любим мой въпрос, ккак реши, че си обратна ? как го разбра, по-скоро![]()
сериозно ми се струва, че един % от вас все едно не са чували за лесбийки.. ;х elysunny, как се разбира, омг, ми как разбираш, че харесваш момче? че те привлича? а? това са лични възгледи, за Бога, и щом съдите едно различно мнение за любовта, кажете ми кой е ограничен в случая? мерси за съветите, i'll try it![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
не те съдя, просто ми беше интересно, нямам нищо против, все пак живота си е твой
Авторкеее,решението на всичките ти проблеми те очаква.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@