- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кокосово масло
Къде мога да намеря кокосово масло и колко струва. Като маска за коса дали мога да сложа само него?
Кокосово масло като маска за коса![]()
![]()
![]()
Принципно може да се добави към маската (с други масла примерно), НО се чисти трудно от косата ..![]()
Къде да се намери? В аптека ? В онлайн сайтове също съм го засичала ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
По-добре си вземи зехтин..
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Във всяка аптека го има, около 2-3лв е.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
И аз търся органично кокосово масло,това на Икаров...няма полза от него и до колкото разбрах е за слънчеви бани,а на мен ми трябва за изсветляване на косата. Някакви идеи къде може да се намери?
Ползва си се за маска за коса, разтапяш го първо на водна баня и мажеш. Аз го смесвам и с други масла. Може също да си мажеш лицето, шията, тялото с него.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Има го в аптеките и е около 2-3 лв. Може и да се слага в маската за коса. Също е хубаво и за тялото .
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...