.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: шофираne

шофираne

Значи , днес за първи път ще се кача да шофирам , и въпроса ми е следния , как да потегля , т.е последователноста ... Първо какво да натисна и т.н нататък ?

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    грешен раздел

Ами кой е раздела ?

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Влизаш в колата, вкарваш ключа, натискаш съединитела освобождаваш лоста в неутрално състояние и след това палиш. После, натискаш съединителя и даваш газ до долу и рязко пускаш съединителя.

не знам за кой раздел ти е темата,но не е за фъна
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Голям фен Аватара на Cap
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bubkaa93
    Влизаш в колата, вкарваш ключа, натискаш съединитела освобождаваш лоста в неутрално състояние и след това палиш. После, натискаш съединителя и даваш газ до долу и рязко пускаш съединителя.

Всъщност пълни глупости приказваш Кой ти е казал, че рязко се пуска съединителя? Напротив точно обратното е....

ПП: пък може и да не съм разбрал иронията

Голям фен Аватара на JuStElly
    Ами още не шофирам...

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Cap
    Цитирай Първоначално написано от bubkaa93

Всъщност пълни глупости приказваш Кой ти е казал, че рязко се пуска съединителя? Напротив точно обратното е....

ПП: пък може и да не съм разбрал иронията
    да вярно,като пуснеш рязко въртиш гуми моя грешка ;д
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Много яко беше мерси все пак ... Приятелят ми , ми обясни но и тук това което прочетох беше полезно .... но карах твърде малко че колата загря мноо :Д Беше много смешно ...

Казваш, че не си карал/а и Инструктора ще ти обясни всичко, не е нужно да се товариш отсега.
    Everybody dies, But not Everybody Lives..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си