- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кой е най-големият ви страх?
От тесни,тъмни и затворени пространства
от насекомите - не че ме е страх, ами ме е гнус + змиите .. Илл![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Паяци,миналата година избих около 10 паяка в банята ми и продължават да се появяват на доста неприятни и изненадващи местаВсе се чудя тея гадинки да не са сигнализирали на други паяци къде са умряли и да ги привличат към това място,чувствам се все едно съм прокълната
![]()
|
![]()
Тесни пространства, да съм близо до изоставени и срутени къщи, да се прибирам сама по тъмно.
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
pauci! i koju su preli mrezu imalo je ogromnog![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
1.Тесни пространства
2.Често и от тъмното
3.От буболечки и др. насекоми
4.От загубата на близък човек
5.И от шарените оценки който искарвам![]()
Зъболекари. Ужасявам се, най-големия ми страх. Дори да ЗНАМ и да съм СИГУРНА, че само ми гледа зъбите, пак се ужасявам и треперя от ужас всеки път, когато отида. Припадала съм от страх.Опитвам се да се справя и всеки път преди да отида с иказвам, че не съм такава лигла, че няма нищо, че съм издръжлива на болка и уж съм смела, но в момента, в който вляза в зъболекарския кабинет си умирам от ужас. НЕ знам вече какво да правя.
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
най много ме страх от бугомолки !
от малък мие фобиа ...[/b]
Тъмното и жаба умирам си от страх като го видя това животинче
Страх ме е да съм близо до някакви изоставени къщи посред тъмното, все си представям, че някой психо излиза от там...
Също така и от прекалено високото, и смъртта.
За животните, адски ми е гадно от мишки - иииииуууу...![]()
от хлебарки ..още не мога да го преодолея
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
1- тесни пространства но може би моето е фобия защото почвам да се задушавам да ми се вие свят да плача да се паникьосвам
Попринцип не съм изобщо страхлива , но страшно много ме е страх от клоуна на мак доналс като го видя и ме побиват тръпки незнам що май ме плашеха с него като бях малкаи от жаби много ме е страх
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
1- тесни пространства но може би моето е фобия защото почвам да се задушавам да ми се вие свят да плача да се паникьосвам
2 - умирам от страх и от клоулна на макдоналс направо незнам защо не съм от страхливите , но тва от малка ме е много страх на всички им е много смешно , но на мен ми се плаче![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Вече нямам страхове, и самотата я преживях. Не се страхувам от съдбата си. Това което трябва да ми се случи-ще се случи.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
На първо място: тъмнината - просто изпадам в някакъв ненормално голям ужас, когато остана на тъмно
на второ: дълбокото - имам чувството,че ще се издавя, когато дълбочината на водата е много голяма
на трето: клоуни - още от малка ме е страх от тях, идват ми зловещи, вместо забавни
асансьори ,коридори,насекоми,паяци,бу болечки
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
1. Тъмнината
2. Паяци и разни гадни буби
3. Крави и бикове - много ме е страх като погледнат към мен имам чувството, че идват отгоре ми да ме смачкат.
4. Имам фобия от кръв
5. Имам и страх от физическа болка
6. Страхувам се и от някакви паранормални явления
7. оо да и зъболекари, не мога и не мога да го преодолея това... трябва ми доста смелост и подкрепа за да стъпя в кабинета.
сигурно имам и още, но в момента не се сещам
Последно редактирано от lolabunny7 : 12-02-2011 на 09:04
ми аз съм доста страхлива така че доста неща:
1.тесни пространства
2.коридора у нас мн ме плаши незнам защо
3.всякакви свръхестествени неща: духове ангели и подобни
4.хора които убиват
5.странните шумове от коридора
6. тва да те погребат жив е ужасно аз сигурно ще получа инфаркт и ще ме погребат мъртва
7. страшни филми даже преди време гледах един филм DEAD SILANCE и много се уплаших заведоха ме на лекар и лекаря каза да ги спирам защото може да стане нещо сериозно със сърцето ми и от тва се уплаших
и ги спрях
8.влакчета на ужасите гондоли и балерини
и още мн неща...
Aмм, май няма да ми една страница, за да си напиша всичките 1001 фобии ... 8 -)
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Ще кажа само някои:
- Педофили
- Тарантули и всякакви големи паяци
- Леееко ми омекват краката и ми става лошо от прекално високо
- Панически страх от тесни пространства (особено след всичките ми клаустрофобски кошмари, които за мен бяха прекалено брутални)
- Преди ме беше страх от басейни...Преди да се науча да плувам, което беше отдавна![]()
- НИКОГА не съм гледала страшни филми по причината, че като бях малка със още по-малката ми сестра гледахме един филм с някъв вампир, дето хапеше и аз се разревах, а бебето ми сестричка...Ми каза да се успокоя и смени канала
- От каменни статуи с образ на човек ...Като Венера Милоска например
- От Емота дето си режат вените![]()
И още мноооого
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
А и ето от това чудовище... www.youtube.com/watch?v=OuyvcxCA8L0
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Паяци... ;xx
Мен ме е страх от по-големи мъже... в смисъл 30-40+ особено ако са пияни О.о не знам имам някаква фобия, заради неприятни случки с такива някакви чичковци :/
nigga stole my bike