- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска
Добре де, като си правя аз домашна и в началото опищявам всичко като си я сложа, защото е гореща, ама страшно гореща, не ме боли от дърпането , а от изгарянето - при вас така ли е? Ако оставя да изстине малко, се втвърдява. И бтв как се процедира с тази на Джанкар?
Love is everything!
Моята с ръце я маха и я хвърля в кош, едва ли я вади, за да я прецежда.Първоначално написано от Minerva
![]()
Може коша да е специален, да е такъв дето си събира лентичките там и после си ги прецеждаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
![]()
ПП И на мен ми стана любопитно как така се използва повторно?!![]()
![]()
Вие мъжете тотално перколясахте![]()
Но както и да е, обесниха ти вече възможностите и с коя маска да се обезкосмяваш. Така че успех по-нататък.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
то тва е от мннн времеПървоначално написано от sladkish_14
![]()
нееПървоначално написано от Runaway11
![]()
използваните ленти си ги хвърля, нали кола маската я маже с нещо върху кожата например шпатула или нещо от тоя сорт и после като я върне тая шпатула в кутийката с кола маската ии така стават нещата
![]()
При мен ползва нова :Д А и тя е обикновена дървена (май). Като по лекарските кабинети :Д Те би трябвало да се продават по много :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Добре де,к'во да си ходи с храст около к*ра ли?!Първоначално написано от xxKiFlAxx
И кат случайно ви се падне на вас да му духате или да правите секс с него ще има тема "Ама той не се бръсне/обезкосмява долуууу"
Не всички момичета знаете к'во искате!![]()
Тази кола маска ли препоръчвате?![]()
Аз изобщо не съм доволна от нея. Не отскубва всички косъмчета и си играя буквално по 3-4 часа, за да ги премахна (почти) всички от интимната зона.
Знаете ли качествена кола маска с такъв ефект?
http://www.youtube.com/watch?v=lhHKGuZTaoY
Според мен,отиди на козметик за кола маската,ако имаш възможност.Много по-лесно е,ще си спестиш доста нерви![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
titkos Аз пък съм много доволна от тази, само си спомням първият път каква болка бешеАма вече свикнах, де.