Ами аз харесвам очите си,косата си,тялото си горе долу(има някои детайли,които бих искала да попроменя) не си харесвам кожата в момента,защото бях много много гадно изгоряла ии сега се беля и е ужасно гадно В характера си харесвам чувството си за хумор(поне така са ми казвали,че съм забавна) също м кефи това,че съм инат голям при това ,винаги държа на своето и не се влиая от чуждото мнение и мислене, не харесвам това,че понякога съм доверчива повече от нужното,защото накрая все удрям на греда също не харесвам това,че понякога съм много голям шемет много отнесена от вятъра ии не слушам какво ми се приказва и вечно съм неразбрала после :P ,но имам способността да изслушвам винаги хората ии с каквото мога да съм полезна помагам,чувствителна съм и едновременно с това непукист странно е да го обясня,с някои неща,хора близки за мен наистина много силно могат да ме наранят,но пък от друга страна има неща за които грам не ми пука,като например хорското негатовно мнение и злоба И това е общо взето какво мисля за себе си като цяло аз лично се харесвам такава каквато съм и каквато близките ми казват,че съм-земна,контактна личност,забавна,симпатяга човек :P Хайде ваш ред е