Харесвам в характера си това, че съм забавна (така казват приятелите ми), много съм позитивна, дори и в най-лошата ситуация намирам нещо хубаво. Добър приятел съм, с момчета и с момичета. Мога да пазя тайни и винаги помагам на хората. Интересувам се от мнението на моите приятели и близки. Чувствителна съм.. Мога да рисувам много добре, голяма актриса съм понякога и правя драми, ако нещо, което много искам да се случи, не стане. Като цяло съм артистична натура, и има хора,които просто не ме разбират. Обичам да подарявам (и получавам) подаръци. Винаги започвам да събирам пари за подарък месец преди празника. Просто ми става едно такова приятно, като видя изражението на любимия човек, когато получи подаръка си. Не мога да се сърдя дълго... Обичам да се бъзикам с хората, но не прекрачвам границата.Лошото в мен е, че понякога съм голям инат. А иначе от външния вид.. само краката си не харесвам много много, но вече отслабнах, така че няма нещо,което не харесвам (може да ви се струвам самохвалка ама си е така ) Обичам много животни, малки животинки и бебенца (общо взето, всичко което е малко и сладко) Не съм злобарка и никога не съм правила гадни номера на някого от ревност, завист или просто защото не ми е приятен даден човек. Защитавам слабите.. Земен човек съм. Това е май , дано не съм забравила нещо