.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: ......

......

Здравейте хора, нова съм тук и се регистрирах точно защото имам нужда от един съвет. Почти година съм с едно момче.... чувствата ми са истински въпреки че има малко проблеми в училище покрай нас. Например, че е малко по - нисък , че преди беше по - близък с едни по - известни момчета, че те ни правеха подигравки и т.н. Но на мен това не ми пречи. Наскоро се скарахме, защото напоследък се водеше по чуждото мнение. Скарахме се и ме накара да го оставя на мира. Не ми говори много време един ден просто събрах куража и му писах. Той започна с неща от рода "вече нямам нищо общо с теб" , "вече не те познавам" и още много неща. Започна да се събира със старите си приятели само за да ме дразни, каза че съм го скарала с тях, а наистина честно да ви кажа няма нищо такова просто той не ги харесваше и прекъснаха връзки. Апък и да ви кажа постоянно ми повтаряше че чувствата му са истински и реални. Все ми обещаваше, че ще се поправи когато допускаше грешки и честно въпреки че никога не си изпълняваше "обещанията" аз не обръщах внимание. Това лято заедно сме на тенис... едно здрасти не ми казва пък камоли чао. И не знам какво да правя той не беше само едно гадже мислех го за много добър приятел. Искам съвет от вас дали всичко е свършило или ако не какво да направя тогава.

Редактирай си заглавието, за да е по-описателно.
    Audio ergo sum

извинявам се пропуснах го

Малко се съмнявам да има чувства към теб...знаеш има много хора,за които едно "Обичам те" не означава нищо и си го казват без проблем...както и да е,щом не ти обръща внимание,единствено може или да спреш да мислиш за него,или да се опиташ да го заговориш...(не по скайп)! Според мен първото е по-добре,щом предпочита да е със приятелите,които УЖ не харесва, и да те дразни...

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

мерси за мнението ) но не знам мисля че наистина е изпитвал нещо защото много пъти аз съм казвала край защото ми е писвало и той не се отказваше толкова лесно...но не знам може аз да греша и за си правя някакви илюзии

Пиши на кирилица! Горе в дясно от поста ти има бутонче "edit/редакт."
    ShtrudeL

Мега фен
    шанс. не винаги получаваш това ,което искаш или очакваш. само ще си изгубиш времето.

Може би иска да продължи нампред..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не си заслужава да страдаш за такъв като него. Държи по толкова детски начин,че просто нямам думи. Не му обръщай внимание. Не е нито първия,нито последния - знаеш го. Продължавай си смело живота и да не ти пука.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

мерси за подкрепата

Мега фен Аватара на sasha_90
    Държанието му към теб е много лошо и от тук си правя изводите,че чувствата му са се изчерпали,ако изобщо ги е имало.Свързала си се с него,но си получила доста остър отговор,нищо.Запази си достойнството и не го търси повече.щом той е решил да се държи все едно не се познавате,добре и ти се дръж така.Жалко е,че след една връзка не можете да запазите добри отношения,но в този случай човекът не си заслужава,така че не съжалявай.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Държанието му към теб е много лошо и от тук си правя изводите,че чувствата му са се изчерпали,ако изобщо ги е имало.Свързала си се с него,но си получила доста остър отговор,нищо.Запази си достойнството и не го търси повече.щом той е решил да се държи все едно не се познавате,добре и ти се дръж така.Жалко е,че след една връзка не можете да запазите добри отношения,но в този случай човекът не си заслужава,така че не съжалявай.
    благодаря за съветите и подкрепата

За такъв човек не си струва и да мислиш даже. Не те заслужава, щом се държи по тоя начин явно не иска да си има вече общо с теб. Аз не ги разбирам тия хора-имали са си отношения с някого, защо после поне едно "Здрасти" не казват...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

аз също не го разбирам защо просто не може да си останем приятели и това да е

Цитирай Първоначално написано от joemusiclove
    аз също не го разбирам защо просто не може да си останем приятели и това да е

Макар че реално погледнато хора като тоя не ти трябват в живота ти. Щото е кретен. Аз гледам да си запазвам добри отношенията с бившите ми, ако ще на "здравей"-"здрасти" да сме, ама не да се псуваме ако се засечем на улицата...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си