Какво бихте избрали материалното или духовното?
Например:
1. Пътуване за двама до най-романтичните места на света (Венеция, Париж и т.н.)
2. Супер скъпа домашна система за кино с показваща се видео стена, или нова кола например?
Аз лично материалното....![]()
Ам да ти кажа те и двете ми изглеждат материялни, щот ти тряат пари да идеш до там. Ако кажеш за 2 и да гледаш с любимия ще е същото като 1.Първоначално написано от Нихтщюли
Тай че избирам първото
Щеше да е различно ако беше казал за 1 на някой безлюден островбез никви екстри, само двамцата![]()
Защото никва уредба и телевизор не може да замени красотите на тези градове.Не разбирам тези хора които са нафрашкани с пари и ги харчат за скъпи системи и какви ли не материални неща...ако аз имах тез пари да бях обиколила целия святПървоначално написано от Нихтщюли
![]()
Ще взема телевизора \/
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Определено пътуванетоТо много зависи и с кой ще е де, но стига да не е с човек, с който истински не искам съм твърдо за пътуването
Щото тея другите неща могат да се развалят, някой да ми ги открадне и какво ли още не....а спомените никой неможе да ми ги бара
освен ако не си загубя памета
![]()
![]()
Понеже винаги съм обичал да пътешествам, бих избрал пътуването.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
WTF ?!?!Първоначално написано от Нихтщюли
![]()
Аууууууу, дам и аз съм съгласна, че и двете са материални....
Но определено ми се ходи на почивка мммммммммммммммммм![]()
\
/ охх, размечтах се....
Пътуване до ПарижА относно Венеция...там изобщо не е романтично - един канал и мирише ужасно...
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Az sam hodila vav Veneciq no s udovolstvie bih oti6la o6te 100 pati a i Parij e velikolepen grad taka 4e bez smnenie pate6estvieto
Що за тъп въпрос.
.. но за сметка на това е център в Европа по паметници на различни изкуства, а и не само паметници.. Културно средище е за много мероприятия.Първоначално написано от In4iTu_
Ако имам сериозна приятелка, ще избера пътуването.
Първоначално написано от YouR_PoisoN
ахахах, от кога почивките и спомените от тях станаха нещо материално![]()
![]()
![]()
аз лично бих избрала на някое романтично местенце и да си нося спомените цял живот![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Бих избрал 1то.![]()
И аз материалното...![]()
ММмм...зависи...колата е добра инвестиция, а едно пътуване е само спомени...
Пътуването ест бих избрала!6тото телевизора сле 1 година ве4е няма да е толкоз скъп и модерен и 6те иска6 да си купи6 друг телевизор оба4е по4ивката 6те я помни6 цял живот...особоно ако е била с лубимия 4овек![]()
NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...
primerite ne sa dobri.no dyhovnoto vinagi e po-vajno ot materialnoto
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Колата ще се развали и ще я забравиш, а спомените от пътуването не.Първоначално написано от `Death`Whore`
11 tochka deaktiven profil.
predpo4itam da putuvam s lubim 4ovek,a moje s pove4e hora
Зависи от зависи. Понякога избирам материалното, а понякога - духовното. И в избора ми между пътуване и домашна система за кино ще се намеси правилото "зависи от зависи". Ако има с кой да ида, ако има повод да ида, ще ида. Всъщност в конкретната ситуация май все ще избера №1, 'щото и без това не искам домашна система за киноНо виж кола... Оф. Зодия Везни съм. Винаги ще се колебая. Та мисълта ми беше, че не може винаги да имаш един приоритет. Не може винаги да избираш само едното. Нужно ни е и материалното, и духовното. Нужно е, за да съществуваме, за да живеем. Най-кратко казано - според ситуацията.
Бих избрала пътуването,защото това ще бъде едно велико изживяване,което ще ме накара да се почувствам наистина щастлива(поне така предполагам),а телевизор и кола не могат да ме накарат да се насладя на живота!
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past