- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изхлузен презерватив
Бях на море с приятеля ми. Използвахме си винаги презервативи, но ме е страх, дали в една ситуация може да е станал гаф. Приятелят ми свърши в мене, в презерватива, или поне така мислехме, като изкара пениса си, трябваше в пръсти да изкарва презерватива от мен. В презерватива имаше сперма, но знам ли, дали нещо не е попаднало и в мен. Някак си смятам, че дори и част от спермата да е останала в мен, презервативът дори и да е бил изхлузен е бил бариера, но знам ли. Беше 19-ти ден от цикъла ми, смятам,ч е овулацията ми е минала, но и за това не съм съвсем сигурна. Според вас има ли възможност за гаф? Благодаря за отговорите!![]()
Ако не си сигурна - Отиваш в аптеката зимаш тест и си готова ...
Ще го направя, естествено, но се иска време и чакане, а като ти е спечено, не е особено лесно ...
Спечено , не спечено тфа е секи си носи отговорност .... Ама ако искаш да се успокоиш , отиде заедно някаде , на някое готино място , и геледайте да не го направите пак :Д:Д![]()
![]()
Има огромна възможност за гаф. Не че искам още да те 'спичам', ама много сте загазили. Изчакай достатъчно време и си вземи тест. Всъщност това преди колко време се случи?
П.С - Научете се да си смятате овулацията и в самият ден, както и преди, и след него се ограничавайте да правите секс. Нито ти, нито партньора ти ще умрете без секс за 3 дни.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Преди 5-6 дена се случи - достатъчно, за да не мога да пия Ескапел. Ще изчакам и ще направя тест, естествено, няма как иначе. Смятам си овулацията, и по мои сметки не би трябвало да съм била в овулация, но знам ли - все пак овулацията е променлива.
В такъв случай ние не можем да ти помогнем с нищо. Чакаш още 5 дни и отиваш за тест. Дано да е отрицателен. Божа работа.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ако ти е редовен цикъла можеш да си изчислиш точно в кой дни си била в овулация ето тук: http://www.azibebe.com/index.php/nov...nu-id-157.html
Стискам палци теста да е отрицателен!!!
Благодаря!
Както и да го погледнеш... освен да си чакаш 2 седмици за тест, друг избор нямаш![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
ако се е случило в 19 ден от цикъла, чакаш още 10 дена и ако не ти дойде-тест. ако ти дойде..чеситио.. но предполагам, че ще ти дойде все пак овулацията ти е минала отдавна![]()
И аз доста се надявам, че овулацията ми е минала. Просто няколко дена преди морето имах един ден с по-обилна белтъкообразна цервикална слуз (не бяло течение) и смятам, че бях в овулация.
най-вероятно да..сега ти остава просто да седиш и да чакаш МЦ... даже с тебе ще чакам и аз моя![]()
благодаря за подкрепата
![]()
Наистина има доста голяма вероятност да си бременна,но се надявам да не си. А защо не взе Ескапел още тогава,а се сети чак след време за това. Както и да е. Чакаш още една седмица и си правиш тест.Хайде,стискам палци да ти няма нищо.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥