- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дайте ми съвет
Когато бях на планина се запознах с едно момче,то беше от моя град и още от първият ми разговор с него разбрах,че имаме страшно много общи неща.Когато се прибрах се видяхме отново и той ме целуна.И така мислех,че ще започне нещо между нас и на следващият ден когато му казах да не ме залъгва,ако съм само бройка в списъка му той каза,че иска да ми каже,че си има приятелка.Въпреки това нас не ни спря и дори почнахме да си казваме,че сме си заедно само дето не искахме да се научава от хората.Днес обаче тя е разбрала и е заплашила,че ще се самоубие.Когато съм му била звъннала днес тя му е казала звънка повече.Сега не знам какво да правим той казва,че се е разделил с нея,но тя постоянно му звъни и казва,че ще се самоубие и нас ни е страх .. моля дайте съвет!!
Тая блъфира яко ... през живота ми са минали не един и двама уж самоубийци и а познай колко от тях наистина са посегнали на живота си - нито един. Просто прави жалки и отчаяни опити да си го върне. Колкото до момчето сигурна ли си, че чувствата му са истински, а не те будалка, само за да има заместничка, след като бившата му замине, колкото да не е сам? И такива ги има!
на колко сте години?
ти няма кво да направиш, той е лайното, че не и е казал по-рано
И защо да чакате месецТой е виновен,трябвало е да прекрати отношенията си с нея отдавна.
Моя съвет е да я игнорирате и да си живеете живота.
Той на 18 аз на 16,а тя на 13 а и той знаеше каква ще и е реакцията зареди това не го правеше...Бихме я игнорира ли,разликата е аз живея на 20 минути път от него,а тя живее до края на лятото 2 преки по нагоре,даже докато бяхме заедно един негов приятел му звънна да му каже,че тя го търси като обезумяла,заканваща че ще се самоубие
Тя на е 13![]()
![]()
Я да я зарязва тая пикла недорасла и да прекрати всякакви отношения с нея.
Хващай си го щом е сериозен и не го пускай. А тая верно я игнорирайте. А след като той вече не я обича, кво му пука за нея и какви глупости щяла уж да направи?
извини ме, но какво прави 18 годишен с момиче на 13 ?? егати драмите ;хх
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
И на 18 години се страхува от заплахите на 13 годишна пикла![]()
Търсела го?? ми как няма тя живее с идеята че той още е с нея и за това е виновен той.Игнорирайте я,ще досажда и ще и писне накрая.
Почти се просълзих....
Кво толкова се деформирате от 13 годишно мимиченце.
Ако ще се наранява....да се наранява.Няма да си проваляте кефа зааради нея.100% че ви прави сцени за да я забележи отново...Не и стиска да направи каквото и да било.
Да не ви пука.![]()
![]()
![]()
![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
Последният път си е издрала лицето си до кръв,а и много хора са му казвали,че това момиче не е добре с нервите.Да,аз на нейните години бях същата обаче,изобщо не знам какво ще прави.Вярно не съм кой знае колко по-голяма,обаче това е просто ужасно как ни манипулира и двамата
Манипулира ви защото се поддавате! Ако не и обръщате грам внимание, ще прави простотии 1 -2 седмици и като види, че няма ефект и, че не може да си върне момчето ще спре.
![]()
![]()
Пубер на 13 и сериозни заплахи...Двете много-много не ми се връзват.
Остави на него да се оправи с нея, ти не можеш да направиш нищо, освен да чакаш. Ако продължи прекалено дъллго, му постави ултиматум и ако почувсваш, че вече няма смисъл да го чакаш, почакай още малко и зарежи цялата история.
психопатката е тръгнала да си реже вените,ето това е станало не знам просто какво ще става
Тая е за освидетелстване бре! В Раднево сиг вече стая и пазят*. Кажи на твоя да каже на техните какво прави тая пикла и да вземат мерки!
* В Раднево има лудница.