.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

дайте ми съвет

Когато бях на планина се запознах с едно момче,то беше от моя град и още от първият ми разговор с него разбрах,че имаме страшно много общи неща.Когато се прибрах се видяхме отново и той ме целуна.И така мислех,че ще започне нещо между нас и на следващият ден когато му казах да не ме залъгва,ако съм само бройка в списъка му той каза,че иска да ми каже,че си има приятелка.Въпреки това нас не ни спря и дори почнахме да си казваме,че сме си заедно само дето не искахме да се научава от хората.Днес обаче тя е разбрала и е заплашила,че ще се самоубие.Когато съм му била звъннала днес тя му е казала звънка повече.Сега не знам какво да правим той казва,че се е разделил с нея,но тя постоянно му звъни и казва,че ще се самоубие и нас ни е страх .. моля дайте съвет!!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Тая блъфира яко ... през живота ми са минали не един и двама уж самоубийци и а познай колко от тях наистина са посегнали на живота си - нито един. Просто прави жалки и отчаяни опити да си го върне. Колкото до момчето сигурна ли си, че чувствата му са истински, а не те будалка, само за да има заместничка, след като бившата му замине, колкото да не е сам? И такива ги има!

Супер фен Аватара на elysunny
    на колко сте години?
    ти няма кво да направиш, той е лайното, че не и е казал по-рано

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    И защо да чакате месец Той е виновен,трябвало е да прекрати отношенията си с нея отдавна.
    Моя съвет е да я игнорирате и да си живеете живота.

Той на 18 аз на 16,а тя на 13 а и той знаеше каква ще и е реакцията зареди това не го правеше...Бихме я игнорира ли,разликата е аз живея на 20 минути път от него,а тя живее до края на лятото 2 преки по нагоре,даже докато бяхме заедно един негов приятел му звънна да му каже,че тя го търси като обезумяла,заканваща че ще се самоубие

Град
    Варна
    Тя на е 13 Я да я зарязва тая пикла недорасла и да прекрати всякакви отношения с нея.
    Хващай си го щом е сериозен и не го пускай. А тая верно я игнорирайте. А след като той вече не я обича, кво му пука за нея и какви глупости щяла уж да направи?

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    извини ме, но какво прави 18 годишен с момиче на 13 ?? егати драмите ;хх
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    И на 18 години се страхува от заплахите на 13 годишна пикла
    Търсела го?? ми как няма тя живее с идеята че той още е с нея и за това е виновен той.Игнорирайте я,ще досажда и ще и писне накрая.

Голям фен Аватара на CR0W
    Почти се просълзих....
    Кво толкова се деформирате от 13 годишно мимиченце.
    Ако ще се наранява....да се наранява.Няма да си проваляте кефа зааради нея.100% че ви прави сцени за да я забележи отново...Не и стиска да направи каквото и да било.
    Да не ви пука.

novasum
    nirvana13

Последният път си е издрала лицето си до кръв,а и много хора са му казвали,че това момиче не е добре с нервите.Да,аз на нейните години бях същата обаче,изобщо не знам какво ще прави.Вярно не съм кой знае колко по-голяма,обаче това е просто ужасно как ни манипулира и двамата

Град
    Варна
    Манипулира ви защото се поддавате! Ако не и обръщате грам внимание, ще прави простотии 1 -2 седмици и като види, че няма ефект и, че не може да си върне момчето ще спре.

Голям фен Аватара на jeezloxxy

Пубер на 13 и сериозни заплахи...Двете много-много не ми се връзват.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Остави на него да се оправи с нея, ти не можеш да направиш нищо, освен да чакаш. Ако продължи прекалено дъллго, му постави ултиматум и ако почувсваш, че вече няма смисъл да го чакаш, почакай още малко и зарежи цялата история.

психопатката е тръгнала да си реже вените,ето това е станало не знам просто какво ще става

Град
    Варна
    Тая е за освидетелстване бре! В Раднево сиг вече стая и пазят*. Кажи на твоя да каже на техните какво прави тая пикла и да вземат мерки!

* В Раднево има лудница.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си