- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Нов компютър-конфигурация
Бих искал да ви помоля, да предложите някаква конфигурация до 1400лв. В тези пари да влиза само компютъра.Ако може да ми напишете цените на частите и магазина от който да си ги взема.![]()
ПС Моля, магазините да не са само онлайн, защото баща ми дава парите и той мрази всички онлайн магазини.
Insieme assassini !
За 1400лв може да си направиш страхотен компютър. Не взимай готова конфигурация, защото са направени така, че винаги нещо да им куца. По-добре разгледай в твоя град къде сглобяват компютри и като идеш там, им кажи да ти предложат най-доброто според нуждите - примерно за игрите да е някакъв здрав процесор и т.н. Така хем ще ти е по-евтино, хем по-ефективно и най-важното - няма да е от онлайн магазин![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
От voodoo.bg онлайн е но е с наложен платеж и се плаща при доставката на продуктите пред теб.
Здравей,
Дъното не поддържа 3 каналната памет, която си сложил. Всичко друго е супер.
Поздрави
Съжалявам, не обърнах внимание в бързината какво слагам. Рамта може да бъде такава.![]()
Requisition намери cи cам проcтотията дето cи напиcал.![]()
Доcта идентична c горната. Проcто това дъно е по-надеждно cпоред мен. Видеото е по-мощно, но cтъпва нагоре в цената. Другото, че не cъм фен на CM на захранванията cлед оня фейл който направиха. Прехвърлил cъм бюджета, ако иcкаш можеш да резнеш от видеото до 6850 примерно... ако толкова не ти отърва.
Ако cакаш AМД ще ти направим даже![]()
А, изпреварихте ме![]()
Това дъно наистина е по-добро, ама го нямаше в вуду. Не мислиш ли, че го резна доста надолу до 2 гигабайта? Иначе аз му сложих скъпа кутия, наистина може да се резне и от нея. Машината не хапва толкова ток и за това си мислех че мастъра ще го издържи. И си падам малко AMD фенче аз.![]()
За рамта погледни малко надяcноАбе може и да го издържи, ама CM направиха едни фейлнати захранвания дето избушваха наред. Аз от тогава cтоя далеч. Кутиики да cи правят, в тва ги бива. Иначе тая кутия дет му я cложи е яка... ама тва 160лв ...много пара брат. Хард и половина е тва. Повече от захранването...
Съжалявам, много блея.![]()
Сглобих и тази. Тук си позволих да сложа 8 гигабайта и то от венгенската. Процесора лесно гони висок клок. Честно казано до сега почти не съм барал интеслки машини и не мога да кажа коя е по-добра, но за мен е въпрос на избор.
Ем интелcката и на cток ще рацепи AMD-то, a aко решим да клокваме, до 4,5 на cток охладител можеш ли да го докараш?На водно и до 4,8мандахерца ги докарват i5-2500K. И на мен повече ми допадат хАеМД, но интелcките профеcори проcто режат земята.. И на производителноcт и на пари
![]()
Ако намериш правилните reseller-и на частите можеш да си направиш някое Quad животно за около 1000 лева, даже по-малко. Всичко зависи от избора ти на процесор (тъй като особено i7 са скъпички). Вместо да питаш тук, аз те съветвам да попиташ в някой специализиран форум като hardwarebg, примерно.
[b]Asshole / ˈ
Абе, човека ново търcи... кой знае какъв дефектен могат да му продадат 2ра ръка...Пък и половината от хората в раздела които разбират нещо, cа редовни във hardwarebg.
![]()
Само може да се ориентираш към HDD Western Digital, и аз харесвам Seagate по принцип, но в момента Хардовете които продават са нещо като рециклирани и са с 2 години гаранция.
Spam ->
Ам видяхте ли преварителните тестоев на новия 8 ядрен AMD процесор ?
даже Intel Corei5 4 ядрен без Hyper Threading има по добра производителностТе AMD докато пуснат отговор на Sandy Bridge ще излезе Ivy Bridge
има защо Intel-ите да са по скъпи
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Конфигурацията на Грегъри само харда куца, нека да е SATA 3....
Аз не виждам смисъл от толкова мощна видеокарта, хем ще се спести от цената, евентуално рам-та може да се увеличи на 6/8гб.
Иначе гледам сте подхванали процесорите, в момента наистина Интел мачка АМД от към цена/производителност...
АМД чак като пуснат 10 ядрените FX тогава сигурно ще могат да се конкурират с i5.... А какво остава за i7? Когато им излязат Булдозерите, Интел ще имат Ivy Bridge и пак доминацията ще е на тяхна страна, а на мен ми е интересно, дали Булдозера ще се пребори с i7, защото ако не могат да се мерят с i7 ще бъде много смешно....
Вярно е, всичко се върна както преди 4 години(Quad-ките на интел+8800Ultra). AMD имаха попадения и при процесорите, и при графичните чипове, но нещо пак се сдухаха.
Все още си пазя моят 7750+ блек едишън, който достигна 3.8 гига с подходящото дъно и при подходяща температура (зимата на 2009, на терасата, вечерта.)
Искрено съм благодарен за конфигурациите. Сега само тате да даде парата и тичам към магазина![]()
Insieme assassini !
Абе AMD мачкат във видеокарти НеВидя. В профеcори не могат да cмачкат хИнтел обаче. Иначе за харда...деа знам да дам кило пари за Black на WD...не ме кефи. Иначе вcичко под блек....по-добре недей.
6 Гиги не може да cложиш щот нема трипъл ченъл и трябва да миcлиш ново дъно. 8 гиги - много пара. Да режеш видео - никак не ме радва.![]()
WD съм ги намразил много. Вчера поредната изпецпка с един блек на приятел - чистихме компа, той го изтърва върху ДИВАН и после се появиха мъртви сектори. Моя гейт го ползвам от 5 години, като всеки месец чистя и свалям всичко от кейса и все още не е сдал багажа, беше от първите SATA 2-ки 7200 оборота.![]()
Аз не разбрах какво като няма трипъл чанъл? Сякаш разликата е няква огромна... аз съм пробвал с 1х2gb и 2х1gb на dual channel, разликата се вижда само с тестова програма, минимална е.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Здравей,Първоначално написано от straus
Знаеш ли какво става, ако сложиш 3 банки в дъно с двуканален режим? Single channel.
Поздрави
няма да работи ли?!Първоначално написано от gadgetsbg
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Отговорил съм тиРаботи на Single channel.
Защо тука се гледат само процесори и видеокарти ?И клокване до 10 GHZ ако може ?
Защо не кажете нещо за марковите компютри?
За 1400 лв си взимаш един DELL и си готов.
И то с доста добри характеристики.
Надежност,качество,стабилн ост,а не набързо сглобени конфигурациики.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Няма нормален човек който разбира от тези неща и да си купи готов сглобен комп![]()
![]()
![]()
![]()