- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смисъл винаги има, но сега ...
За*би го. Не се занимавай с него. Нямаш ли си грам достойнство и уважение,че му разрешаваш да ти говори и да се държи по този начин с теб ? Осъзнай се. Той не те обича,не държи на теб. Държи като дете. Не знае какво иска. А щом ги има тези проблеми - няма как връзката ви да бъде пълноценна.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Толкова инфантилни копеленца ме дразнят и в момента в който почнат да се инатят и дървят си хващам пътят. Много си го идеализирала този човек, защото не си могла да бъдеш с него, но за съжаление той не е стока. Пепоръчвам ти да не продължаваш с него, защото от опит ти казвам така се късат нерви и се губи ценно време.
М дам , това е поредното доказателство, че аз не завися от приятелите си.. За разлика от него.. Започвам наистина да мисля, да последвам примера ви.
и все пак имам и друг въпрос.
От седмица-две има едно друго момче, което пък се държи страхотно. Пише ми смс / моя не се хаби за такива работи/ .. писахме си цяла нощ, чатим си, абе супер мил е . Бяхме прекарали july заедно и с още няколко човека..През цялото време не се отдели от мен.. Даже и ме целуна. Сега той е на почивка, и като се върне иска да се видим... Вие какво мислите, да се видя ли с него..и ако нещата случайно се получат така, че скъсвам с единия и тръгвам с другия .. не е ли малко грубо?
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
фащай новия веднага![]()
REGGAE BOOM <3
Аз ако бях на твое място до сега да съм му теглила майната каквото съм по-устатаНе те заслужава.Режи го!Няма никакво право да ти говори така.Просто нямам думи как го търпиш още.Виждаш просто идеализираният него от времето, в което не сте ходили.Сега като си го опознала, си е показал рогата.Минала съм по същия път и е трудно.Просто приеми, че той не е това, което си мислела че е.Пак ти казвам, ако имаш малко достойнство и ако не те си извини наистина както трябва, го махай.Недорасъл е, то се вижда.Не ти трябва да се занимаваш с такива.
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
А новия харесва ли ти ? Определено с него ще си по-щастлива. Аз ако бях на твое място - щях да го избера. Отколкото да си късам нервите с подобен тип,като сегашния.Първоначално написано от fama
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Новият .. да може да се каже, че ми харесва.. Но я няма тази тръпка..толкова ме е наранявал, този с който съм сега и все пак продължавам да съм с него.. такава мазохистка не знаех, че съм ... хем знам, че трябва да го оставя, хем знам, че .. имам надежда да се оправи. но ..
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Ти си си втълпила,че трябва да си с него . Остави го .. не те заслужава . Целта му явно е да те нарани , но ти му покажи , че не е единствения.
!!! заради преживяното с него.А това не трябва да продължава,даже не е сигорно дали го обичаш,просто ти е като фикс идея,заради това колко си изтрадала по него.Много голяма грешка е тва при нас момичетата.Оттърви се просто от него,откъсни го от живота си,няма смисъл!Първоначално написано от rallicaa
![]()
Брях,брях
Отвратително държание.... меко казано! А ти мълчиш? Е вземи се в ръце и въобще недей да се срещаш с него... направо такива неща ми идват на акъла ако бях на твое място да кажа.... ама айде няма че както казват хората ще сляза на неговото ниво, а то да ти кажа е доста ниско! Шута сериозно не го мисли! Както казаха по-горе ти си неговото момиче.... как на теб точно ще говори така? Моя ако си позволи такова нещо гаранция, че повече никога няма да му проговоря, а пък да му се моля да се видим дума да не става!
In a mad world , only the mad are sane...
Първоначално написано от lubomirky
какви са тези измишльотини ''смисъл винаги има''? някой те е излъгал доста жестоко.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)