- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кво ше кажете за тоя чат.. дали тактично ме отрязаха :D
Първо,прекалено много хилещи се човечета.Момичето може да си помисли тоя някакъв луд ли е.Второ шансовете ти са много малки.Защо?Защото не би трябвало само да останете с погледите,а е трябвало да отидеш и да я заговориш.Момичето ще си помисли,че не ти е стискало да я заговориш на живо и сега я търсиш по интернет .. И пантерата е права прекалено много комплименти ..![]()
Бъди по-мил и не казвай такива неща като примерно тва за мацките.
Запомни едно. Жените не обичат да говориш пред тях за други жени. Много се дразнят. Не бих казала, че те е отрязала ами по-скоро, че и се спи. Изчакай я да влезе в скайп и ако до 1 час след като е влязла не ти пише пиши и ти да разбереш как стоят нещата.
Тактично да ти кажа,прост си .
И не,това не е отрязване.А ти чалгар ли си ?(нищо лично де ,личи си просто) (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
+1, леко загрубяваш, ама и аз останах с такова впечатлениеПървоначално написано от balu4ka
![]()
Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.
Първоначално написано от HiM
Никой не може да знае дали й се е спало или не.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И аз не видях отрязване .. просто на момичето й се е спало ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ДА ТИ ИМАМ ПРОБЛЕМА![]()
На момичето просто и се спи ?
Хора много , Човеци малко !
Я по-добре лягай да спиш.....
По-добре играй с Лего!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
И аз в скайп ги пиша постоянноПървоначално написано от jeezloxxy
Вече ми е навик
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Не и се обяснявай колко е яка бее ...надува се пуПървоначално написано от elysunny
![]()
Според мен, не те е отрязала, но все пак знае ли човек.Изчакай да видиш като си поговорите пак и т.н. Момичетата обичат комплиментите, но не прекалявай, защото ще стане прекалено банално.А и доста ще й се вдигне самочуствието.Обаче помни че момчетата правят първата крачка.Ако прояви интерес, значии..само хубави неща за теб.
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
не те е отрязала просто и се спи
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Наистина и се е доспало... Прегледай пак дискусията и виж колко обикновен и смотан разговор сте водили... На теб може и да ти е за първи път, но тя е водила същия разговор поне стотина пъти, можеш да си сигурен. Следващия път като и пишеш (ще го направиш, защото си твърде загорял, а тя няма да ти пише, пари слагам) пробвай да разнообразиш малко - спри да задаваш рандъм въпроси и разкажи някоя готина историйка. И няма нужда да и отделяш часове - десетина минути са предостатъчни за да видиш дали има шанс да и вземеш номера или си губиш времето.![]()
"Комплимента" с квартала ме хвърли в джаза.
Гледай да не й лазиш чак толкова в краката следващия път. Ако има такъв, де.