.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

[HELP!] Годишнина

Скоро с приятелят ми имаме годишнина. Той е доста романтичен тип, а аз точно обратното... Кажете нещо романтично за подарък?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    компот от сливи

Супер фен Аватара на elysunny
    ами аз също не разбирам много от подаръци, но нещо малко и от сърце ми се вижда добре.. но тук вече момчетата да казват

Мерси за отговорите
    Още?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Красива рамка с ваша снимка?

^ от горния коментар се сетих.. може би чаша с ваша снимка

П Е Т Ъ Р

нещо практично или сцепващо-уродско(евентуално и миличко).
    обичам да ми подаряват неща, който ми вършат работа <3
    REGGAE BOOM <3

Голям фен Аватара на Done
    анти вирусна =>

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от Done
    анти вирусна =>

а по темата, разясни ни малко момчето какво харесва, щото тва, че е романтичен тип помага ама не много

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Какви са му интересите ? Споделял ли ти е наскоро,че иска да си купи нещо ? Иначе,да. Нещо малко и от сърце - наистина е много добър подарък.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    книга.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на sladkalady
    Щом имате годишнина ,подаръкът трябва да е свързан с вашата връзка.Подаръкът може да бъде романтична вечеря,снимка в рамка,напиши някакво стихотворение,или пък купи една кошница и вътре сложи бутилка червено вино,кутия шоколадови бонбони,шоколад ,една картичка с романтично послание и една съвсем малка плюшена играчка

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не знам какво да ти предложа и мен не ме бива по избора на подаръци При мен работата е още по зле,въпреки че приятеля ми има рожден ден след 2-3 месеца (което за мен не е много време) на 31 октомври има рожден ден,а само 3 дена след това на 3 ноември правим една година.. и се чудя да му подаря ли на 3-ти ноември подарък и за годишнина и за рожден ден,защото по смъртно няма да мога да измисля толкова подаръци,а и не знам с колко пари ще разполагам

Супер фен Аватара на sladkalady
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Не знам какво да ти предложа и мен не ме бива по избора на подаръци При мен работата е още по зле,въпреки че приятеля ми има рожден ден след 2-3 месеца (което за мен не е много време) на 31 октомври има рожден ден,а само 3 дена след това на 3 ноември правим една година.. и се чудя да му подаря ли на 3-ти ноември подарък и за годишнина и за рожден ден,защото по смъртно няма да мога да измисля толкова подаръци,а и не знам с колко пари ще разполагам

Според мен един подарък е напълно достатъчен

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Да бе, тяхна снимка в рамка ще му подарява?! Т'ва е тооолкова изтъркано и банално, че няма накъде. Чисто отбиване на номера.
    Не проумявам що подаръкът непременно трябва да е материален?
    Трябва да е нещо, което не би направило особено впечатление на друг, но за него би било специално.
    Извади креативността от джоба и подготви всичко по твоя идея, глупаво е за подобно нещо да се допитваш до непознати.

anonymous708973
    Guest
    Съгласна съм с горния коментар.

Аз за осмия месец направих списък с 21 причини, поради които го обичам.
    Беше си нещо наше по толкова много причини - първо, аз обожавам да правя списъци за всичко и той го знае, а това си беше типичен списък с първо, второ, трето и прочее. Второ, 21 е датата, на която тръгнахме.
    И трето, самите причини си бяха наши общи спомени, неща, които сме преживели заедно. Супер много се изкефи, чете си го няколко пъти и си го пази

ето една идея: подари му един дъълъг и разтоварващ масаж <3
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Имало е бая такива теми.
    Аз примерно обичам ръчно правени нещица и с най-голямо удоволствие изработвам подаръчета(когато обаче креативността е налице).Доста сантиментален човек съм и ако и ти си такава,той би се изкефил на нещо,което ви носи даден хубав спомен(както момичето по-горе беше писала за списъка примерно).
    Ето примери:
    1.подарих на приятеля си касовите бележки от първите ни 2 срещи ,които по случайност бяха останали в мен.оттогава все си кътаме бележките от заведенията
    2. подарих му малка кутийка със 80 листчета(защото ходехме от 80 седмици ) с най-различни споменчета,фразички и цитати от песни,които носят хубави спомени.

и т.н и т.н...Ако пък толкоз не можеш да направиш сама нещо,пак можеш да измислиш нещо оригинално,което да показва много.Например да щамповаш тениски,да му купиш албум на любим изпълнител(аз подарявам и аудиокасети и грамофонни плочи,а те се намират вече наистина рядко).

Не знам,просто се огледай.Излез някой път да речем с приятелка по магазините и като видиш подаръка или като ти дойде идеята ,от самосебе си ще си кажеш"Е тва е!"

Голям фен Аватара на RalittyYy
    Аз на моя приятел му подарих едно преспапие с наша снимка под формата на сърце

http://www.phototreyman.com/photogif...6-thickbox.jpg - ето такова същото, само че с наша снимка и той страшно много го хареса
    The most truly song ever

Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..
    Родих се принцеса, защото курвите бяха много !
    Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !

Голям фен Аватара на Seductress
    Като излезете за годишнината направи се, че не го познаваш и повторете първата си среща. За подарък- направи му нещо като книга-албум- снимки заедно, местата, на които сте ходили, къде сте се целунали за първи път и всякакви други неща, за които се сетиш.
    I couldn't care less what you think.

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Какви са му интересите ? Споделял ли ти е наскоро,че иска да си купи нещо ? Иначе,да. Нещо малко и от сърце - наистина е много добър подарък.
    ами наистина ако ти е споменавал че иска да си купи нещо и ти е по джоба купи му го.а също е добра идея и нещо малко и от сърце като рамка със ваша снимка може и чаша така като си пие сутрин кафето ще се сеща за теб или като стане от сън и види снимката пак ще се сеща за теб ^.^

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    По желание на автора.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си