Имало е бая такива теми.
Аз примерно обичам ръчно правени нещица и с най-голямо удоволствие изработвам подаръчета(когато обаче креативността е налице).Доста сантиментален човек съм и ако и ти си такава,той би се изкефил на нещо,което ви носи даден хубав спомен(както момичето по-горе беше писала за списъка примерно).
Ето примери:
1.подарих на приятеля си касовите бележки от първите ни 2 срещи ,които по случайност бяха останали в мен.оттогава все си кътаме бележките от заведенията
2. подарих му малка кутийка със 80 листчета(защото ходехме от 80 седмици ) с най-различни споменчета,фразички и цитати от песни,които носят хубави спомени.

и т.н и т.н...Ако пък толкоз не можеш да направиш сама нещо,пак можеш да измислиш нещо оригинално,което да показва много.Например да щамповаш тениски,да му купиш албум на любим изпълнител(аз подарявам и аудиокасети и грамофонни плочи,а те се намират вече наистина рядко).

Не знам,просто се огледай.Излез някой път да речем с приятелка по магазините и като видиш подаръка или като ти дойде идеята ,от самосебе си ще си кажеш"Е тва е!"