Онзи ден бях с две мои приятелки и по случайност се срещнахме с едни техни приятели момчета. Единия ми беше много симпатичен и докато говореше нещо на тях гледаше само мен.. Усмихвах му се ,той на мен . Обаче е бивш на една моя преятелка,а тя още е влюбена в него. Утре отново ще излизам с тях и незнам как да се държа с него. Аз много го харесах беше много забавен и приятен ... И какво да правя утре ? ...![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Гледай го сякаш ще му отхапеш х*я ?
ПС: сериозно ... wtf !? като се харесвате взимайте се бе ... приятелите ти ли ще ти определят живота ?
Според мен не се занимавай с него ако не искаш да си развалиш отношенията с приятелката ти..Но все пак ти си решаваш!
приятелството е по-важно, първо питаи приятелката си какво мисли и след това се дръж, прави каквото и да било с него.
прецени си сама, но аз лично бих те посъветвал да се вземеш с момъка.
REGGAE BOOM <3
Направи тоя жест и веднага ще те вземе
![]()
Постави се на мястото на приятелката ти и прецени дали би искала да си на нейно място.. Но ако ти е просто позната, а не кой знае каква приятелка се взимайте...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ужасен си!Първоначално написано от Sh@d0w
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Както каза сама е бивш, не са обвързани и тя няма право да ти държи сметка, живота продължава, няма само заради фр да прецакаш себе си, дори не знам до колко близки сте, тогава вече ще е малко кофти, но ще го преодолее..
Както каза Auriss : вземайте се ;д
Баткаа голям сииииПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aha
Не еПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Ужасен е, защото е прав.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Щом се харесвате - не виждам къде е проблема.
Скъса ли са !! Така,че .... явно е имало причина,нещо между тях не е било ,както трябва и са сложили край. Тя ,твоята приятелка може да го обича с години наред,не си струва само заради това. Но все пак ти си решаваш. Както ти казаха: питай я,виж й мнението и тогава решавай какво да правиш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Щом е бивш на твоята приятелка,значи всичко между тях е приключило.Той вече е свободен ,така че не виждам да има проблем.
Дръж се по-свободно утре,прави му намеци..такива работи.И оттам вече ако видиш ,че може да се получи нещо евентуално поговори с приятелката си.
Но според мен тя не бива да определя чуждите отношения пир положение,че при тях всичко е приключило и тя си е изгубила шанса да бъде с този човек.
знам ли.
Държиш ли на приятелката си? На колко години си?
Дръж се както си се държиш винаги. Ако искаш нещо повече тогава флиртувай с него. Но първо си отговори на първият ми въпрос.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Точно!!Първоначално написано от dontcare
Не ми е особено близка.Познаваме се от няколко месеца и излизаме,но не ми е близка. Иначе след 1 месец навършвам 14Първоначално написано от sladkish_14
) Мерси за отговорите. Днес излизахме и си прекарахме супер..Говорехме си.Прегърна ме като се тръгвах и мисля,че може да има нещо в скоро бъдеще .
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
+1Първоначално написано от dontcare
Btw, епичен аватар! ^^
^Мм,благодаря![]()
Щом е бивш на твоя приятелка и още повече ,щом тя има чувства към него,забрави.Аз не бих причинила нещо подобно на приятелка.Помисли си добре,евинтуално обвързване с него може да развали отношенията ти с него.