.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 117

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Говориш си с него и го гледаш, но малко по-хладно и безразлично, отразяваш го възможно най - малко - не да се връзваш на всичко, което ти предложи и да се съгласяваш с всичко, което казва или само да го дебнеш в скайп/фейсбук кога ще влезне, че веднага да му пишеш или съответно той ако ти пише пръв, ти да си му отговорила на секундата.
    АКО случайно искаш да се правиш на такава .. да това е начина
    А в какъв смисъл да го отразявам по-малко ??

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от tanichxka
    Говориш си с него и го гледаш, но малко по-хладно и безразлично, отразяваш го възможно най - малко - не да се връзваш на всичко, което ти предложи и да се съгласяваш с всичко, което казва или само да го дебнеш в скайп/фейсбук кога ще влезне, че веднага да му пишеш или съответно той ако ти пише пръв, ти да си му отговорила на секундата.
    Да не му обръщаш толкова внимание

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от tanichxka
    Да не му обръщаш толкова внимание
    Ахам мерси многооо

Ха,моля и успех Но знай,че не винаги да се правиш на недостъпна е най-добрия вариант.. някои момчета преследват такива момичета,наистина.. но има и такива,които не се занимават

Град
    България
    Ха,моля и успех Но знай,че не винаги да се правиш на недостъпна е най-добрия вариант.. някои момчета преследват такива момичета,наистина.. но има и такива,които не се занимават
    Всъщност той е заинтересуван , но искам малко да го дразня

Aми тогава давай,но внимавай.. да не пишеш после тука,аз се правих на недостъпна ама на него му писна и вече не иска да се разправя с мен

Град
    България
    Aми тогава давай,но внимавай.. да не пишеш после тука,аз се правих на недостъпна ама на него му писна и вече не иска да се разправя с мен
    хах ще гледам да не става така

Мега фен Аватара на xoxi
    Добре бе, като харесвате някое момче, защо му се правите на 'недостъпни'? И само аз ли смятам това за много глупаво?
    Виждала съм момичета, които вместо да му подскажат, че имат чувства, те го подминават с вирнат нос, сякаш е пътен знак.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Има разлика между това да се правиш на недостъпна и да се държиш на ниво.
    Определено.
    Ако само симулираш, че имаш с какво да се занимаваш, а всъщност непрекъснато се взираш в телефона в очакване да ти пише или да звънне, той със сигурност ще го усети.
    Показвай интерес, но не му се поднасяй на тепсия. Златната среда трябва да умееш да намираш.

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от elizabethg
    Цитирай Първоначално написано от h47
    Ам...да ти кажа като се правиш на недостъпна си проличава какво е момчето.
    Свестните и себеуважаващи се момчета няма да тръгнат след гъза на поредната недостъпна, в повечето случаи кифла/малолетна к***а. Не пълнете главите на по-малките момичета с такива глупости. Казвам го от моята гледна точка, от гледната точка на МОМЧЕ. Не казвам, че момчето което ти е свиркало на теб е свястно, има и бройкаджии, които се отказват от такива. Шансът свястно момче да се занимава с "недостъпна" - минимален!

Изобщо не съм съгласна с теб!Сериозните момчета обичат интересното...Обичат трудното,а не поредната куха лейка,готова да ги последва в кенефа.А и +това след като той е лайнар аз как трябва да се държа???
    И аз не съм съглана...Като видите малко повече затруднение да свалите някое момиче и е вече няква кифла, надута или по-абсурдното Курва...

1 е да се правиш, съвсем друго е да си точно такава
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град
    ..там където са мечтите ми
    Ако харесваш даден човек и искаш да си с него трябва на първо място да си себе си.Дръж се на ниво,не изглеждай лесна.Относно това да се правиш на "недостъпна" няма лошо,стига да знаеш кога да спреш,все пак срещу теб стой човек който също има чувства Успех.

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от magita
    Ам...да ти кажа като се правиш на недостъпна си проличава какво е момчето.
    Свестните и себеуважаващи се момчета няма да тръгнат след гъза на поредната недостъпна, в повечето случаи кифла/малолетна к***а. Не пълнете главите на по-малките момичета с такива глупости. Казвам го от моята гледна точка, от гледната точка на МОМЧЕ. Не казвам, че момчето което ти е свиркало на теб е свястно, има и бройкаджии, които се отказват от такива. Шансът свястно момче да се занимава с "недостъпна" - минимален!

Изобщо не съм съгласна с теб!Сериозните момчета обичат интересното...Обичат трудното,а не поредната куха лейка,готова да ги последва в кенефа.А и +това след като той е лайнар аз как трябва да се държа???
    И аз не съм съглана...Като видите малко повече затруднение да свалите някое момиче и е вече няква кифла, надута или по-абсурдното к***а...

1 е да се правиш, съвсем друго е да си точно такава

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Има разлика между това да се правиш на недостъпна и да се държиш на ниво.
    Мхм. Именно.

Защо пък задължително, ако не си недостъпна се възприема, че трябва да последваш момчето в кенефа или да му скочиш на врата със засилка? Аз под "достъпно" момиче разбирам мацка, която дава да се разбере, че харесва точно това момче, усмихва му се и си говори с него. Това не значи да му се пусне на секундата. С мусене, подминаване по улиците и правене на фасони в стил: "тоя пък кво ми говори; аз не го и забелязвам" не се постига нищо.
    Точно.
    Едно е малко да се дърпеш, че да стане игра на котка и мишка, друго е да се правим на голямото добрутро. То момчето като вижда, че не му даваш авански, защо да продължи да се занимава с теб. Освен това женските далеч не се делим на недостъпни и такива, които веднага биха последвали пича в кенефа. И двата вида не допадат никому. Май.

На мен винаги ми личи, когато харесвам някого - независимо дали като приятел/ка или в романтичния смисъл. Да го играя ледената кралица или разбивачката на мъжки сърца - not my thing.

Супер фен Аватара на fuckme
    дръж се добре с него, но не проявавай интерес за нещо повече, така ще има някакво напрежение у него, не му се предлагай, за да те иска повече

Голям фен
    Постъпи , както намериш ти за добре .

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o
    Точно на недостъпна НЕ трябва да се правиш! Момичета, които ми се правят на недостъпни ги отписвам веднага. За мен те са просто кифлички с голямо самочувствие!
    Подкрепям.

И аз мисля 4е така трябва !
    Grumni se x.x

@magita, повечето момичета прекаляват с "недостъпността" и се държат все едно въобще, ама ВЪОБЩЕ не съществуваме. Точно за това бих казал, че не е хубаво да се правите на такива, защото често прекалявате. Иначе, уважавам и вашите мнения, щом така мислите за по-добре, ОК.
    Money
    Is
    A
    Major
    Issue

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не се прави на недостъпна,но не се прави и на лесна. Вярно е,че в началото недостъпността привлича вниманието на повечето момчета,но след време това им писва.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не се прави на недостъпна,но не се прави и на лесна. Вярно е,че в началото недостъпността привлича вниманието на повечето момчета,но след време това им писва.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    МайнаTown
    Точно на недостъпна НЕ трябва да се правиш! Момичета, които ми се правят на недостъпни ги отписвам веднага. За мен те са просто кифлички с голямо самочувствие!
    именно

Голям фен Аватара на magita
    @magita, повечето момичета прекаляват с "недостъпността" и се държат все едно въобще, ама ВЪОБЩЕ не съществуваме. Точно за това бих казал, че не е хубаво да се правите на такива, защото често прекалявате. Иначе, уважавам и вашите мнения, щом така мислите за по-добре, ОК.
    Е, да тука си прав. Ама аз ти говоря, че повечето момичета са станали толкова лесни, че когато някоя ви накара малко да дадете от себе си, да стане играта най-малкото, вие се отказвате от нея
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Повече от фен Аватара на autumn666
    Пхах, цялата тая работа с тва "да се правим на недостъпни" никога не ми е била ясна. Тва да се правиш на недостъпна ква гаранция ти дава, че той ще продължава да те иска? Повечето момчета мразят някви кифли със самочувствие до небесата да им се правят на голямата работа и да ги разиграват. Ако го харесваш, общувай с него, намеквай му, показвай му, че е така, опитвай се да привлечеш вниманието му по други начини, не да го накараш да си мисли, че не изпитваш нищо към него или, че си поредната пача с тъпи номерца и веднага да те отпише. Аре бъдете малко по-различни от всички кифли бе хора!

Мега фен Аватара на Hilary_
    оф к'во значи "да се правиш" .. ? То т'ва или си го имаш заложено, или не!
    За мен също има разлика между фасоните на госпожиците летящи в небето и тези, които знаят как да се държат на ниво с момчето!!
    Просто не лети още в началото като ти подметне нещо, или като те покани някъде! Не му дръж сметка що не ти е писал преди 10 минути, когато е бил на линия .. не го дебни! Факторите са много и пак казвам .. ако не ти идва отвътре просто колкото и да ти се описва няма да се получи!

Самовлюбени кучки
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fuckme
    дръж се добре с него, но не проявавай интерес за нещо повече, така ще има някакво напрежение у него, не му се предлагай, за да те иска повече
    Добре бе...
    Айде сега ми кажи... как по тая гениална схема момчето да разбере, че ти всъщност го харесваш, когато ти се държиш с него просто като човек от компанията?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си