- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Недостъпна??
Последния път като се правих на недостъпна не свърши особено добре....усещах че се бори и наистина много ме искаше и накрая се обвърза![]()
нещо не съм съгласна с повечето мнения...
явно аз съм сбъркана,но мисля че един мъж трябва да спечели жената!
просто сега я няма романтиката и с тая еманципация жените не позволяват да бъдат охажвани а и мъжете не си правят труда,защото и без много зор може да им върже някоя.. според мен ако един мъж е решил да ме сваля трябва да се постарае,защото кaк ще ме оцени после ако ме е спечелил без капка пот на челото?
Съгласна съм с ZaicheNaXeroin !! Не му се давай прекалено лесно, за да не му станеш бързо безинтереснаПървоначално написано от ZaicheNaXeroin
) Уважавай се момиче , за да те уважава и той !!
...
Eduнственото оbяснuмо е че няма нuщо оbяснuмо.^^
По-добре му покажи,че имаш интерес вместо да го игнорираш, както си мислиш че трябва...вярваш или не, момчетата днес не са телепати т.е. няма как ей така изведнъж да получат просветление какво искаш.
hhahahahah abe hora kak moje da pi6ete takiva ne6ta ne se pravi na nedostapen nenene prosto tova e nachinaa da gi svali6
ako toi te hare4sva i se drazni i gleda da te zagovori ama toi za6to vse momicheto trqbva ----- taka 6te razberete eto edna moq sluchka
Vse go zagovarqm no toi ne mi obra6ta mn mn mn vnimanie za6toto momcheto e mn privlekatelno i apsulutno celiqt klas go haresva i se zakachat pravqt se na kifli i t.n
ama az ne az sikam drugak da mu dokaja
ii toi mn me gleda
i az i nego gledam ii takaa nooo re6ih che sam tvarde lesna ii se otkazah ot tozi nachin na flirt
na sledva6tiqt den az gledah partniora mu kadeto segat zaedno i ne svalqh ochi ot nego ( partniora) zada go nakaram da se drazni ii toi vse gleda6e i si vika6ee- eee kak bee 6too i taka
pisle zagovarqh vsichiki drugi ot klasa i kaeto me vidi gleda da se vkluchi v razgovora ili gleda da mi se izfuka s ne6to
no az ne obra6tah vnimanie vze che da me tarsi samo i da me zaglejda che da mu obarna vnimanie dee ii taka no ne biva da se prekalqva inache 6te si kaje tqq nee tq ne me haresva i krai MOMICHETA TOVA E MN DOBAR NACHIN
В тази тема ще се включа и аз, че от доста време не съм изръсвал простотии.
По начина по който разбирам аз думата "недостъпен" мога да ти кажа, че едни момичета така ни се правиха един път (бях с един приятел) и после определено съжаляваше, поне едната, като мина и попита защо не сме ги питали как се казват... Предполагам от тъпия ми пост, ми разбра мисълта.
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Омг колко са ми тъпи тея роли...
Да не стане само след дъжд качулка![]()
Елизабет, сериозните момчета обичат интересното и трудното, само когато е такова, а не когато момичето играе е ролята на такава ^^
Ако ти харесва да си играете на котка и мишка бъди недостъпна.
На мен лично тези игрички много ми харесват. Не всички се хващат на въдицата, ама хванат ли се ми става много интересно.
Със сегашния ми приятел така си играхме дълго време въпреки, че понякога той полудяваше в лошия смисъл на думата![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Mного сте ми интересни такива... Правите се на недостъпни, и ако момчето не се откаже го мислите за нахалник и пр., а ако се откаже смятате, че е несериозен... защо първо не решите какво искате, пък после да се правите на недостъпни? (говоря не само за авторката, а като цяло за тези дето си мислят, че като се правят на недостъпни ще привлекат нечие внимание..)
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Ммм доста глупаво ми се струва да се правиш на недостъпна...Имаше едно момиче, което ми се правеше по този начин/не е някоя проста кифла/.Накрая ми писна, защото имах чувсвото, че само и досаждам и заебах всичко...Последва едно "Абе ти да не ми се сърдиш за нещо?" придружено от влажен кучешки поглед...Идеше ми да се гръмна, че въобще съм се хванал.Общо взето и при теб ще излезе подобна простотия.Естествено не да му се натискаш, защото ако е свестен ще ти бие шута, ми да си се държиш като човек.
@heartlesandfreaky се изказа и съм съгласен...напълно...
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Според мен пък си бъди естествена. Няма смисъл да се правиш на такава, каквато не си! Ако не те харесва естествена тогава според мен не е за теб! Успех!
явно ''всички'' които са ти казали да се правиш на недостъпна са гадни, мазни кифли, мислещи,че по този начин някой ще ги аплодира едва ли не ... Не им вярвай, бъди себе си,е разбира се не да му се хвърлиш на врата, но му пиши отговаряй му нормално и бъди такава каквато си !ако си решила все пак да бъдеш ''недостъпна'' още от сега ти казвам,че даденото момче няма дълго да ти пише и да се занимава с теб
Успех