- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Недостъпна??
Здравейте !) Всички казват,за да го спечелиш прави се на недостъпна
а как по точно да съм недостъпна?? Да не му говоря да не го поглеждам даже или незнам :Д ? обяснете ми по - точно
![]()
![]()
На колко си?
You will decide if I'm all you've been waiting for...
14 ;ppПървоначално написано от wonderwall
![]()
![]()
Говориш си с него и го гледаш, но малко по-хладно и безразлично, отразяваш го възможно най - малко - не да се връзваш на всичко, което ти предложи и да се съгласяваш с всичко, което казва или само да го дебнеш в скайп/фейсбук кога ще влезне, че веднага да му пишеш или съответно той ако ти пише пръв, ти да си му отговорила на секундата.
Точно на недостъпна НЕ трябва да се правиш! Момичета, които ми се правят на недостъпни ги отписвам веднага. За мен те са просто кифлички с голямо самочувствие!
Money
Is
A
Major
Issue
Мда и тук съм съгласна. Или си, или не се правиш. Аз като нямам интерес към някого, не го отразявам и съответно си отнасям коментари, че съм надута и се правя на недостъпна, а реално на нищо не се правя - просто не съм заинтересована. Ако някой ми харесва - се държа с него нормално, така, както на мен си ми идва отвътре. Ма за 14 години, не знам какъв съвет да дам, забравила съм ги малко тогавашните свалки или даже бих казала, че съм ги попропуснала малко, а да не говорим, че сега не е като преди.Първоначално написано от h47
Ам...да ти кажа като се правиш на недостъпна си проличава какво е момчето.Проличава си дали е момче на място,което ще се бори за да те спечели или е просто поредния бройкаджия.От личен опит ти го казвам!Преди 2 седмици бях в дискотеката и там беше едно момче,което отдавна ми подвикваше по улиците,а аз такива неща мразя.Личеше си,че е бройкаджия от далеч...Дойде при мен докато си танцувах и аз се държах хладно с него.Веднага се отказа и каза:"Ми па танцувай си сама..."-Пхаха кретен.Се едно съм го викала. Аз точно така ги разбирам кви са.Бъди недостъпна за да си интересна и да си желана!!!
Подкрепям.Първоначално написано от h47
Свестните и себеуважаващи се момчета няма да тръгнат след гъза на поредната недостъпна, в повечето случаи кифла/малолетна курва. Не пълнете главите на по-малките момичета с такива глупости. Казвам го от моята гледна точка, от гледната точка на МОМЧЕ. Не казвам, че момчето което ти е свиркало на теб е свястно, има и бройкаджии, които се отказват от такива. Шансът свястно момче да се занимава с "недостъпна" - минимален!Първоначално написано от elizabethg
Money
Is
A
Major
Issue
като ни се надува и прави на недостъпна едно момиче , най-много да си кажем
"свободна си тук има достатъчно к***ви"![]()
Първоначално написано от h47
Изобщо не съм съгласна с теб!Сериозните момчета обичат интересното...Обичат трудното,а не поредната куха лейка,готова да ги последва в кенефа.А и +това след като той е лайнар аз как трябва да се държа???
То щом ще ме последва веднага в кенефа, значи пак си е курва. Ако искам сериозна приятелка, и с такива няма да се занимавам. Това, че въпросното момче е било лайнар, ОК, разкарала си го, той си го е заслужил.
@авторката, бъди мила с момчето, така ще му направиш добро впечатление и шансът ти ще бъде много по-голям.
Money
Is
A
Major
Issue
Първоначално написано от h47
Едно е да си мила и недостъпна с момчето,което ти допада,съвсем друго да си НЕзаинтерсована и недостъпна ако момчето е та*ак и не те интересува!))
Нещо ни се разминават понятията. Мила и недостъпна се изключват взаимно.
Money
Is
A
Major
Issue
Ох, Боже толкова компетентност кипи в тази тема... Не успях да се сдържа.
Недостъпна означава да покажеш на момчето което те харесва, че трябва да се напъне малко повече от обикновено за да те спечели.
Това е най- общо казано. Тук обаче ти трябва да прецениш колко трябва да бъде това "малко" защото ако се превърне в много ще откажеш човека отсреща, ако пък е прекалено "малко" може да няма кой знае какъв ефект. Както сама се досещаш ти е необходима златната среда или с други думи казано: нито прекалено "лесна", нито прекалено "недостъпна". Тук всичко зависи от теб и преценката ти за човека отсреща. В началото ще ти е трудно да избираш кога кое какво, но пък както гласи 1 приказка- добрия избор идва с опита,а опита идва с лошия избор. Въобще ако ще бъдеш или ще се правиш (или каквото е там) на недостъпна, трябва да го правиш не защото ти е кеф, а защото имаш основателна причина затова
Дано си ме разбрала
Първоначално написано от elizabethg
Ще останеш стара мома.
Когато едно момиче се прави на недостъпно, но все пак момчето се занимава с нея, знаеш ли какво си мисли той ? Че момичето не го харесва. Така че си се правете на недостъпни, но не питайте после : "Ама той ме харесваше, аз го харесвах, защо спря да ми говори ?"
^^Не съм съгласна.Alabalaportokala каза каква е дефиницията на думата "недостъпна",вече съвсем различно е как едно момиче я прилага.
You will decide if I'm all you've been waiting for...
Мхм. Именно.Първоначално написано от miminko
Защо пък задължително, ако не си недостъпна се възприема, че трябва да последваш момчето в кенефа или да му скочиш на врата със засилка? Аз под "достъпно" момиче разбирам мацка, която дава да се разбере, че харесва точно това момче, усмихва му се и си говори с него. Това не значи да му се пусне на секундата.С мусене, подминаване по улиците и правене на фасони в стил: "тоя пък кво ми говори; аз не го и забелязвам" не се постига нищо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ква недостъпност?че то момичето да не е няква награда, че да трябва да я печеля
![]()
REGGAE BOOM <3
В днешно време ние, момчетата, сме нищо. Те са цариците - трябва да водим войни, битки, въстания, експедиций и дори кръстоносни походи пък белким склоним някоя от тях да погледне надоло към нас, низшите...
Но какво знам аз...
Мерси все пак за мненията)
според мен въобще не трябва да се правиш на недостъпна ако искаш той да те забележи или незнам там какво има между вас повярвай ми адски гадное когато момиче се прави на недостъпно
"Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача
I'll make you an offer you can't refuse." <3
Май по-добре на нищо да не се правя![]()
![]()