- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Недостъпна??
А в какъв смисъл да го отразявам по-малко ??Първоначално написано от fenkaaa
![]()
![]()
Ахам мерси многоооПървоначално написано от fenkaaa
![]()
![]()
Всъщност той е заинтересуван , но искам малко да го дразняПървоначално написано от fenkaaa
![]()
![]()
хах ще гледам да не става такаПървоначално написано от fenkaaa
![]()
![]()
Добре бе, като харесвате някое момче, защо му се правите на 'недостъпни'? И само аз ли смятам това за много глупаво?![]()
Виждала съм момичета, които вместо да му подскажат, че имат чувства, те го подминават с вирнат нос, сякаш е пътен знак.
И спря да се върти за миг земята..
Определено.Първоначално написано от miminko
Ако само симулираш, че имаш с какво да се занимаваш, а всъщност непрекъснато се взираш в телефона в очакване да ти пише или да звънне, той със сигурност ще го усети.
Показвай интерес, но не му се поднасяй на тепсия. Златната среда трябва да умееш да намираш.
И аз не съм съглана...Като видите малко повече затруднение да свалите някое момиче и е вече няква кифла, надута или по-абсурдното Курва...Първоначално написано от elizabethg
1 е да се правиш, съвсем друго е да си точно такава![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Ако харесваш даден човек и искаш да си с него трябва на първо място да си себе си.Дръж се на ниво,не изглеждай лесна.Относно това да се правиш на "недостъпна" няма лошо,стига да знаеш кога да спреш,все пак срещу теб стой човек който също има чувстваУспех.
Точно.Първоначално написано от SisiStrange
Едно е малко да се дърпеш, че да стане игра на котка и мишка, друго е да се правим на голямото добрутро. То момчето като вижда, че не му даваш авански, защо да продължи да се занимава с теб. Освен това женските далеч не се делим на недостъпни и такива, които веднага биха последвали пича в кенефа. И двата вида не допадат никому. Май.
На мен винаги ми личи, когато харесвам някого - независимо дали като приятел/ка или в романтичния смисъл. Да го играя ледената кралица или разбивачката на мъжки сърца - not my thing.
дръж се добре с него, но не проявавай интерес за нещо повече, така ще има някакво напрежение у него, не му се предлагай, за да те иска повече![]()
Постъпи , както намериш ти за добре .
Първоначално написано от lamer4e7o
И аз мисля 4е така трябва !![]()
Grumni se x.x
@magita, повечето момичета прекаляват с "недостъпността" и се държат все едно въобще, ама ВЪОБЩЕ не съществуваме. Точно за това бих казал, че не е хубаво да се правите на такива, защото често прекалявате. Иначе, уважавам и вашите мнения, щом така мислите за по-добре, ОК.
Money
Is
A
Major
Issue
Не се прави на недостъпна,но не се прави и на лесна. Вярно е,че в началото недостъпността привлича вниманието на повечето момчета,но след време това им писва.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не се прави на недостъпна,но не се прави и на лесна. Вярно е,че в началото недостъпността привлича вниманието на повечето момчета,но след време това им писва.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Е, да тука си прав. Ама аз ти говоря, че повечето момичета са станали толкова лесни, че когато някоя ви накара малко да дадете от себе си, да стане играта най-малкото, вие се отказвате от неяПървоначално написано от h47
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Пхах, цялата тая работа с тва "да се правим на недостъпни" никога не ми е била ясна. Тва да се правиш на недостъпна ква гаранция ти дава, че той ще продължава да те иска? Повечето момчета мразят някви кифли със самочувствие до небесата да им се правят на голямата работа и да ги разиграват. Ако го харесваш, общувай с него, намеквай му, показвай му, че е така, опитвай се да привлечеш вниманието му по други начини, не да го накараш да си мисли, че не изпитваш нищо към него или, че си поредната пача с тъпи номерца и веднага да те отпише. Аре бъдете малко по-различни от всички кифли бе хора!![]()
оф к'во значи "да се правиш" .. ? То т'ва или си го имаш заложено, или не!
За мен също има разлика между фасоните на госпожиците летящи в небето и тези, които знаят как да се държат на ниво с момчето!!
Просто не лети още в началото като ти подметне нещо, или като те покани някъде! Не му дръж сметка що не ти е писал преди 10 минути, когато е бил на линия .. не го дебни! Факторите са много и пак казвам .. ако не ти идва отвътре просто колкото и да ти се описва няма да се получи!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Самовлюбени кучки
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Добре бе...Първоначално написано от fuckme
Айде сега ми кажи... как по тая гениална схема момчето да разбере, че ти всъщност го харесваш, когато ти се държиш с него просто като човек от компанията?