.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 117
    Да се правиш на недостъпна не е начина да го спечелиш особено на тази възраст.... Малките момчета нищо не разбират така че директния подход е по добре А и по принцип правенето на недостъпна почти никога не е най-добрия подход повечето момичета се правят на недостъпни за да не изглеждат лесни или защото имат голямо самочувствие и се мислят за голямата работа...

Моят съвет е да бъдеш себе си.Според това,как момчето,което харесваш, се държи с теб,ще разбереш дали си струва въобще да се занимаваш с него.Ти ще предцениш сама.

Град
    София
    Верно си е
    Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.

Град
    Велико Търново
    Ака ще те харесва ще си те харесва кват си! на нищо не се прави...
    Кажи на човека, който обичаш, че го обичаш... побързай... БЪРЗАЙ, защото не се знае... утре може да е късно!

Град
    България
    Там е работата че не мога да съм себе си когато съм с него ;дд

От личен опит мога да ти кажа, че ако се правиш на недостъпна ще спечелиш вниманието само И ЕДИНСТВЕНО на някой "сваляч", който може да има всяка, но просто с теб му е по-интересно, а когато и ти му вържеш ще си просто една от всички Ако момчето е свястно няма кой знае колко да му се понрави това, че си "недостъпна" .. Прецени хубаво с кой, как ще се държиш, че после да не си патиш!
    Френски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те те питат
    Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...

Мега фен Аватара на Chacho
    Когато ти захапе въдицата и му скочи интереса, тогава го пускай обратно във водата. Когато почне да му писва "недостъпността", закачваш го пак на кукичката и така 2 крачки напред, 1 назад.

Защо да сте недостъпни ли? Щото момчетата, които ще ви привлекат вниманието, си падат по такива.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Недостъпна и на 14г. е малко объркващо, защото представите се размиват на тези години.

Бъди себе си колкото и да е трудно. Само в първите 15 мин. ще си нервна и точно тогава започни разговора с по-неангажиращи теми.

"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Когато ти захапе въдицата и му скочи интереса, тогава го пускай обратно във водата. Когато почне да му писва "недостъпността", закачваш го пак на кукичката и така 2 крачки напред, 1 назад.

Защо да сте недостъпни ли? Щото момчетата, които ще ви привлекат вниманието, си падат по такива.
    Съгласна съм, но говорим за тези, които умишлено се правят на дръпнати, на прекалено много дръпнати.
    А аз не си падам по игрички.

Цитирай Първоначално написано от StarRrDusT
    Ако харесваш даден човек и искаш да си с него трябва на първо място да си себе си.Дръж се на ниво,не изглеждай лесна.Относно това да се правиш на "недостъпна" няма лошо,стига да знаеш кога да спреш,все пак срещу теб стой човек който също има чувства Успех.

+1

Ок, ще ви дам магическата рецепта, а после може да ми се изплащате в Ариани.

Идеята е да си недостъпен и да си себе си ЕДНОВРЕМЕННО.

GL, HF, GG, FU!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Ок, ще ви дам магическата рецепта, а после може да ми се изплащате в Ариани.

Идеята е да си недостъпен и да си себе си ЕДНОВРЕМЕННО.

Аз съм това
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

При теб не работи, защото завръзваш хората и ги гримираш

Град
    При теб не работи, защото завръзваш хората и ги гримираш
    Това е после. Първо трябва да ги изцедя до капка.

Брб, че чета нещата много буквално и трябва да си разхладя подсъзнанието. Ае, дерзайте!

Град
    Брб, че чета нещата много буквално и трябва да си разхладя подсъзнанието. Ае, дерзайте!
    Ти имаш само съзнание! Айде, охлади си страстите!

Не бъди недостъпна просто бъди как да кажа, трудна
    Нема начин да нема начин!!! ;]

http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
    <--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    ^Сякаш й казваш "Не пий Бор Чвор, пий Активия"

Недостъпна го приемам като... недостъпна. (горния пост ме заразява) Не му пиши първа, не се съгласявай с всичко, което каже.. общо взето го оставяй той да действа първи. ;d
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Тва е сложна задача за неопитно момиче....

ако искаш да спечелиш едно момче определено не трябва да се правиш на недостъпна, защото за да си недостъпна трябва да се държиш като надута овца.. момчетата не обичат някакви момичета, които са толкова сдухани и смешни, че понеже със себе си не могат да спечелят човека срещу тях, се надуват тъй като нищо друго не им остава.. бъди добричка и бъди себе си това е!

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Цитирай Първоначално написано от 2miss4sixty8
    ако искаш да спечелиш едно момче определено не трябва да се правиш на недостъпна, защото за да си недостъпна трябва да се държиш като надута овца.. момчетата не обичат някакви момичета, които са толкова сдухани и смешни, че понеже със себе си не могат да спечелят човека срещу тях, се надуват тъй като нищо друго не им остава.. бъди добричка и бъди себе си това е!
    А такаааа.. ходи му по гъза и каквото ти каже това ще правиш!!! Ясноо !? Той ти е господар! И не забравяй той трябва да е надут, а не ти!!!!
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

^ въобще нямах това в предвид.. едно умно момиче има принципи и приоритети.. по никакъв начин тя не трябва да си наруша личния комфорт предпочитания и така нататъка.. но според мен един мъж който е свикнал на някакви момичета.. и постоянно е с различни.. появи ли се момиче което не се впечатлява от него и въобще е естествена и в същото време забавна и т.н. може да го спечели.. абе идеята е да го изиграеш.. да го заинтригуваш.. за всички е различно..

Момичета не е, ли "сладко" доборсъвестно момче да ви харесва, а вие да сте недостъпни?
    Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.

anonymous708973
    Guest
    Не бих използвала думата "добросъвестен", за да опиша мъжа мечта.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Не бих използвала думата "добросъвестен", за да опиша мъжа мечта.
    Човек, който има реални чувства и не е бройкаджия.
    Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си