- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Недостъпна??
Да се правиш на недостъпна не е начина да го спечелиш особено на тази възраст.... Малките момчета нищо не разбират така че директния подход е по добреА и по принцип правенето на недостъпна почти никога не е най-добрия подход повечето момичета се правят на недостъпни за да не изглеждат лесни или защото имат голямо самочувствие и се мислят за голямата работа...
Моят съвет е да бъдеш себе си.Според това,как момчето,което харесваш, се държи с теб,ще разбереш дали си струва въобще да се занимаваш с него.Ти ще предцениш сама.![]()
Верно си е
Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.
Ака ще те харесва ще си те харесва кват си! на нищо не се прави...
Кажи на човека, който обичаш, че го обичаш... побързай... БЪРЗАЙ, защото не се знае... утре може да е късно!
Там е работата че не мога да съм себе си когато съм с него ;дд![]()
От личен опит мога да ти кажа, че ако се правиш на недостъпна ще спечелиш вниманието само И ЕДИНСТВЕНО на някой "сваляч", който може да има всяка, но просто с теб му е по-интересно, а когато и ти му вържеш ще си просто една от всичкиАко момчето е свястно няма кой знае колко да му се понрави това, че си "недостъпна" .. Прецени хубаво с кой, как ще се държиш, че после да не си патиш!
![]()
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
Когато ти захапе въдицата и му скочи интереса, тогава го пускай обратно във водата. Когато почне да му писва "недостъпността", закачваш го пак на кукичката и така 2 крачки напред, 1 назад.
Защо да сте недостъпни ли? Щото момчетата, които ще ви привлекат вниманието, си падат по такива.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Недостъпна и на 14г. е малко объркващо, защото представите се размиват на тези години.![]()
Бъди себе си колкото и да е трудно. Само в първите 15 мин. ще си нервна и точно тогава започни разговора с по-неангажиращи теми.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Съгласна съм, но говорим за тези, които умишлено се правят на дръпнати, на прекалено много дръпнати.Първоначално написано от Chacho
А аз не си падам по игрички.
Ок, ще ви дам магическата рецепта, а после може да ми се изплащате в Ариани.
Идеята е да си недостъпен и да си себе си ЕДНОВРЕМЕННО.
GL, HF, GG, FU!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho
Аз съм това![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
При теб не работи, защото завръзваш хората и ги гримираш![]()
Това е после. Първо трябва да ги изцедя до капка.Първоначално написано от Chacho
![]()
Брб, че чета нещата много буквално и трябва да си разхладя подсъзнанието. Ае, дерзайте!
Ти имаш само съзнание!Първоначално написано от Chacho
Айде, охлади си страстите!
![]()
Не бъди недостъпна просто бъди как да кажа, трудна
Нема начин да нема начин!!! ;]
http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
<--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8
^Сякаш й казваш "Не пий Бор Чвор, пий Активия"
Недостъпна го приемам като... недостъпна.(горния пост ме заразява) Не му пиши първа, не се съгласявай с всичко, което каже.. общо взето го оставяй той да действа първи. ;d
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Тва е сложна задача за неопитно момиче....
ако искаш да спечелиш едно момче определено не трябва да се правиш на недостъпна, защото за да си недостъпна трябва да се държиш като надута овца.. момчетата не обичат някакви момичета, които са толкова сдухани и смешни, че понеже със себе си не могат да спечелят човека срещу тях, се надуват тъй като нищо друго не им остава.. бъди добричка и бъди себе си това е!
А такаааа.. ходи му по гъза и каквото ти каже това ще правиш!!! Ясноо !? Той ти е господар! И не забравяй той трябва да е надут, а не ти!!!!Първоначално написано от 2miss4sixty8
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
^ въобще нямах това в предвид.. едно умно момиче има принципи и приоритети.. по никакъв начин тя не трябва да си наруша личния комфорт предпочитания и така нататъка.. но според мен един мъж който е свикнал на някакви момичета.. и постоянно е с различни.. появи ли се момиче което не се впечатлява от него и въобще е естествена и в същото време забавна и т.н. може да го спечели.. абе идеята е да го изиграеш.. да го заинтригуваш.. за всички е различно..
Момичета не е, ли "сладко" доборсъвестно момче да ви харесва, а вие да сте недостъпни?
Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.
Не бих използвала думата "добросъвестен", за да опиша мъжа мечта.![]()
Човек, който има реални чувства и не е бройкаджия.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.