.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 117
    anonymous708973
    Guest
    Абе, да, ама... добросъвестен. Представям си някой, дето ми ходи по гъза като кученце :Д

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Бъди себе си,не се опитвай да му се харесаш ,измисляйки си някаква самоличност.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Абе, да, ама... добросъвестен. Представям си някой, дето ми ходи по гъза като кученце :Д
    Ахам...начи искаш да си с нахалния а.к.а bad boy, който гледа на теб като кукла.

Thumbps up if you know what would happen after 2 weeks.
    Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.

anonymous708973
    Guest
    И защо отиде в другата крайност?

Последното, което искам е някой да ме има за красива придобивка. Аз съм първо личност, после жена. Но много мразя да ми се върви по гъза като кученце, вече си имам едно, второ не ми трябва. Искам човек с мнение, на който няма да му е трудно да ме гледа в очите и да си го отстоява. Искам и много други неща. От претенциозните съм. Давам достатъчно, затова искам много. Намерила съм такъв човек.

Имам достатъчно опит и взаимоотношение със срещуположния пол, за да знам какво ще се случи след 2 седмици, така че моля, прибери си снизходителния тон.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    И защо отиде в другата крайност?

Последното, което искам е някой да ме има за красива придобивка. Аз съм първо личност, после жена. Но много мразя да ми се върви по гъза като кученце, вече си имам едно, второ не ми трябва. Искам човек с мнение, на който няма да му е трудно да ме гледа в очите и да си го отстоява. Искам и много други неща. От претенциозните съм. Давам достатъчно, затова искам много. Намерила съм такъв човек.

Имам достатъчно опит и взаимоотношение със срещуположния пол, за да знам какво ще се случи след 2 седмици, така че моля, прибери си снизходителния тон.

Просто си изказвам мнението, което не е целенасочено към теб. Моето мнение е, че примерно повечето момичета се правят на недостъпни пред момчета, които знаят какво искат и така ги отблъскват. В противен случай стават нахалници..

Извинявай, ако съм те засегнал, моята цел не е да спамя в този форум. Тука влизам от години и благодарение на това натрупах много опит.
    Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.

anonymous708973
    Guest
    Peace.
    Форумът определено помага. Най-малкото се учиш какви теми да не пускаш :ДД Не, сериозно. Помага. И аз от години го чета.

Повече от фен Аватара на LDto
    Цитирай Първоначално написано от h47
    @авторката, бъди мила с момчето, така ще му направиш добро впечатление и шансът ти ще бъде много по-голям.
    За това те подкрепям ... а и не е нужно да се правиш на такава каквато не си ... Бъди Себе си ... В днешно време недостъпна не значи да привлечеш момче,а по-скоро да му покажеш,че си поредната кифла която е с голямо самочувствие,и че той не е твой тип ...

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Или си, или не се правиш.
    +1

..Но ..Да си недостъпна - не го дебни в скайп и фейсбук .. Ако ти предложи нещо, не му отговаряй веднага или кажи, че ще си помислиш и разни такива, но не прекалявай, иначе веднага ще се откаже..
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Бъди себе си, това е най-добрия съвет който някой някога може да ти даде

Казано в следния смисъл -> Само жени с много високо самочувствие с основание (покритие както му се вика ) са така наречени "недостъпни" и то не за друго, а защото масата келеши имат грешен подход. Ако женската не харесва някое момче може да е недостъпна за него в буквалния смисъл, ама така разни 14-15-16 (има ги и в по-горните възрасти ) годишни дето се правят на недостъпни заради глупавите си комплеки и слабо развития им мозък..много малко хора (и от 4-те пола ) ги харесват, а шанса им да попаднат на някое свясно момче е прекалено малък

Супер фен Аватара на ScarletBite
    да си недостъпна. няма такова нещо. не можеш да си изцяло недостъпна и да привлечеш мъж. забележи, не казвам момче, а мъж - и тук не говорим за години, а за зрялост. може би защото не си заслужава да привличаш момченца и лично аз никога не съм си поставяла за цел да го правя.
    първото и най-важно нещо било да си красива. мда бе, как не. няма такова нещо. и най-противните мастии съумяват да се увесят на ръцете на готини пичове. и то не щото търгуват умело с тялото си, държат ги на разстояние и не им пускат еди-си-колко време (щото това се разбира масово под недостъпност). ами защото усещат интуитивно типа мъж, с когото са, и показват качества, които биха му харесали или айде - заинтригували. не е нужно да играеш - всеки има много неща в себе си, които, осветени от правилен ъгъл, слагат ударение на нещата, които искаш да покажеш... примерно като разкажеш как си спасила някво малко котенце се показваш нежна, състрадателна, грижовна, а като кажеш как примерно като малка са те набили батковците, щото си тръгнала да защитаваш приятелка, се показваш хем борбена, хем нежно-безпомощна. и тези две случки (за нищо по-интересно не се сетих в момента, не е нужно да са толкова тъпи) може да са се случили на един и същ човек, но казани поотделно и пред различни хора, правят определено впечатление.
    цялата философия е за прецениш каква част от себе си да осветиш за човека пред теб. щото няма да впечатлиш едно боксьорче с книгите, които си прочела, нито пък един интелектуалец тва как си спечелила бутилка Джони за най-танцувална мацка в диското. с времето, ако връзката ви стане сериозна, ще научавате все повече неща един за друг, но той ще е толкова свикнал с теб и толкова променен от теб (ае нали имаше един лаф, че срещата на два характера била като хим. реакция - и двете се променяли необратимо), че откритието, че не си била винаги рокерка (примерно), ще му се струва забавно, като нещо ново, което е научил за теб.
    и да, трябва да излъчваш секс. иначе ще си просто приятелка. или просто някоя си свястна пичка, но не и нещо повече. и тук говорим не само за готин стил на обличане. ами и за дребни неща в жестовете ти, които, съзнателно или не, го карат да си те представи гола. като уж да подръпнеш блузата си нагоре, за да не ти се вижда бюста... или да извадиш влязлото в цепката герданче. и също трикчета, които да скъсят дистанцията. примерно аз, когато пуша, се правя, че ми е влязъл дим в окото, и изхлипвам "червено ли е" и съвсем естествено се приближавам да види... и погледът трябва да е влюбен, не кравешки. ей такива работи.
    недостъпността може би идва в това да не се натискаш явно и мазно. трябва да го оставяш той да поема инициатива. той да казва откритите комплименти, а за теб да остане само нещо в стил "хубава риза, очертава идеално бицепсите си. какво тренираш?", вместо "ехаа, колко си корав! адски много ми харесва така". не е чак такъв проблем и на третата среща да му пуснеш (освен ако не си девствена, тогава чакай, че туй нещо се помни после)... масовото мнение е, че е курвенско, но ще ти кажа една тайна: въпросът не е след колко време стигнете до секс... а колко силно те е желал и какво впечатление си му направила. имам едни приятели дето са двойка от 2 години почти и почнаха със секс за една вечер в дискотека и после повтаряния, докато изведнъж не се взеха и тъй и не се пуснаха.

накратко - трябва да оставиш правилното впечатление.
    обаче знаеш ли къде идват проблемите? когато поискаш някой, който не е за теб, и почнеш да играеш роли, за да го впечатлиш. тогава или нищо не става, или става, ама после си толкова празна, че не си заслужава. само огорчение се извлича.

а относно тва да си себе си... оо, не! с последното момче бях себе си. ама 100% себе си. казвах, каквото мисля, показвах му твърде прямо симпатиите си към него, демонстрирах влечението си към чуждите езици, литературата, качествената музика, желанието си да го опозная, барабар с невероятно острия си език дето за мен е напълно нормално да кажа "егати козата" за изпълнителка в Х-фактор, която той мн харесва... тва пред един несериозен в любовта спортист, дето най-голямата му грижа на този свят е в коя дискотека да иде петъка. в началото ме търсеше, щото ме знае от една кръчма и ужасно късата ми пола въпросната вечер грабна очите на цялата му коч-компания... та, излязохме с пича, обаче аз, отново с моя си типичен характер, си тръгнах и го зарязах на партито без да му кажа чао... щото ме изнерви, понеже само ходеше да казва здр на някви негови фр и аз го чаках като шматка, да не говорим, че тва парти в последния момент ми го сервира, планът беше да отидем на кафе. както и да е. той не ме потърси повече. ама аз го потърсих - щото бях себе си. и кво? нищо. тва АЗ да търся момче... винаги и било под достойнството ми. и си преглътнах гордостта този път... обаче без резултат, като изключим това колко се озлобих и как се припознавах в 50% от момчетата на улицата в него и как се сдухвах, когато примерно го гледах как дреме от половин час във фейсбука и не ми пише...
    та, ако не бях толкова себе си, щеше да е различно. едно момиче трябва да е по-сдържано, да следи поведението си и т.н. и да изпраща правилните сигнали.
    all day... all night... what the fuck?!

anonymous708973
    Guest
    Скарлет, през ред четох, че още ми се спи, като се разсъня, ще коментирам, че темата е интересна, ама...

ужасно късата ми пола въпросната вечер грабна очите на цялата му коч-компания...
    Лош ход от твоя страна. И аз да бях мъж, и на мен щеше да ми е тъпо. Едно е да си готина мацка, добре изглеждаща и очевидно умна и приятелите му да те заглеждат (от което на твоя му се качват акциите) и съвсем друго е да точат лиги по теб заради късата пола.

Всичко си има граници. Как мислиш да го спечелиш ако не му говориш, за Бога Просто се дръж на ниво, не бъди леснодостъпна
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Супер фен Аватара на gabsit000
    трудно да ти обясня ... ти така или иначе ще ме разбереш по друг начин

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

anonymous708973
    Guest
    Скарлет, прочетох тоя роман горе. С голяма част от нещата съм съгласна, особено с триковете за привличане на внимание върху определена част от тялото. Ама спри да ги разгласяваш, имай малко солидарност към собствения си пол

Иначе... ако говорим за хармонична връзка, далеч няма да търся човек с един-единствен интерес, защото това е супер ограничена личност. Затова смятам, че разкриването на различни аспекти от характера е голям плюс. Това с химичната реакция е страшно вярно, особено ако се сблъскат два силни характера с желание да правят компромиси и да се съобразяват с другия.

Но за мен е важно да си красива и за мен пичове, които се подвеждат от описаните от теб мастии, са жалки, защото не виждат нищо зад преструвката и маската.

На колко си години?

Пантерке, температурата и дремането вкъщи на антибиотици си казват думата Затова ми се занимава с романи, щото няма нищо за правене.

17-ка чакаме вече и да идва по-скоро, ако може.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от elizabethg
    Ам...да ти кажа като се правиш на недостъпна си проличава какво е момчето.Проличава си дали е момче на място,което ще се бори за да те спечели или е просто поредния бройкаджия.От личен опит ти го казвам!Преди 2 седмици бях в дискотеката и там беше едно момче,което отдавна ми подвикваше по улиците,а аз такива неща мразя.Личеше си,че е бройкаджия от далеч...Дойде при мен докато си танцувах и аз се държах хладно с него.Веднага се отказа и каза:"Ми па танцувай си сама..."-Пхаха кретен.Се едно съм го викала. Аз точно така ги разбирам кви са. Бъди недостъпна за да си интересна и да си желана!!!
    Абе аре бе да се докажел,да не е само 1 момиче на земята да се има за много голяма.От това да се прави на недостъпна показва колко слаб характер има като няма друг начин да заинтересова момчето още повече

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    ^Аха, обаче ако се натиска на момчето , е поредната курва ? Еее, извинявай, предпочитам да съм надутата.

Отделно - нали се сещаш и ,че въпросното момче също не е единствено на света, така че и да не се бори за нея, какво? Има още много, много,много.. наистина много момчета.. и то по-свестни.

Демек когато сме недостъпни във всички случаи печелим:
    1-во - гледаш дали момчето си струва
    2-ро - ако не - здраве, идва другия ;d
    3-то - собствен кеф

Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Цитирай Първоначално написано от Nestlee
    ^Аха, обаче ако се натиска на момчето , е поредната к***а ? Еее, извинявай, предпочитам да съм надутата.

Отделно - нали се сещаш и ,че въпросното момче също не е единствено на света, така че и да не се бори за нея, какво? Има още много, много,много.. наистина много момчета.. и то по-свестни.

Демек когато сме недостъпни във всички случаи печелим:
    1-во - гледаш дали момчето си струва
    2-ро - ако не - здраве, идва другия ;d
    3-то - собствен кеф

Детско мислене.

Подкрепям последното изречение, написано от funkey.
    Walk with me now, fly with me later...

anonymous708973
    Guest
    Съгласна съм с Rookie.
    Ако всеки вземе да се прави на недостъпен, кво става? Ще си играем игрички на гонене и доказване до края на света. И кво печелите? Вярно е, че мъжете са тия, на които им е заложено гинетично да са хищници (тоест, да свалят), но това не значи, да се правим на антилопи и да бягаме . Не ни гонят, за да ни убият все пак. Да, интересно е, като не се даваш от самото начало, но има една граница на преструвки, която, ако се прекрачи, става безинтересно и не можете да обвинявате момчето, че ви е било шута.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Сложно е. А и както каза miminko - има разлика между това да се правиш на "недостъпна" и просто да се държиш на ниво. Като цяло трябва да се стремиш да си себе си, да си имаш принципи и да си го отстояваш, но то това или го имаш и можеш, или насила няма как да стане.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Границата между недостъпността и неувереността е много малка, даже почти еквивалент. А неувереността, поне за мен, е крайно демотивиращо и негативно качество в една жена спрямо отношенията си с момче.

Само като чуя нещо в контекста на "ти ме искаш само за едното еб'ане", наистина момичето преминава в тая графа, и то не по мое съзнателно желание, а просто по подсъзнателната ми автоматизирана категоризация.

Ако една жена наистина притежава нужните качества, физически и интелектуални във всеки един смисъл, тя автоматично, след като бъде малко поне опозната и има химия в известен смисъл между двамата човека, става не само за секс. Всеки един такъв дебилен въпрос, нотки неувереност или заявление от типа "искаш ме само за секс" са като автогол на финала. Нормално е всеки един човек да изпитва неувереност, несигурност за някои неща, но специално за тва нещо, в тази ситация е определящо.

На мен ми се е случвало да искам сериозни отношения с момиче, да съм го показвал, но тя, щото беше голяма психоложка и разбирачка ме заклейми като патологичен женкар, дон жуан, омайник и кво ли не.. и реши, че не може да съществува сериозна връзка между мен и момиче, хвана я страх и се дърпаше, оттам на мен ми умря мотивацията. Ако бях продължил да се занимавам с нея, щеше да поддаде, но след като аз съм си променил мнението и желанията спрямо нея и тя ми поддаде, ще се окаже права, че я искам само за секс, макар че в началото, преди да усета неувереността не е било така от моята гледна точка. Затова просто се отказах. Дано сте ме разбрали Не, че не искаше, явно не й стискаше. Все едно с това, че съм я искал само за секс ми каза: "Аз знам, че много бързо ще ти стана безинтересна, нямам нужните качества да ти задържа вниманието, отделно не съм достатъчно красива, пък и съм много неуверена и не обичам да поемам рискове" Моята глава така го разбра това. Оттам следващата, и така..

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    . . .
    В горната част от мнението ти има доста вярни неща.

Можеш ли да ми обясниш само защо, по дяволите, ще искаш сериозна връзка с някой, който целта в живота му да си мисли как да се напие всяка петък вечер. Да се нае'беш с такъв - ок, да го ползваш често за секс - пак добре, но да искаш нещо сериозно? Ти зле ли си, каква си? Или просто те е яд, че те е отрязал, а не че си била кой знае колко влюбена.. И аз да съм отишъл с някоя на дискотека и тя да си тръгне по тоя начин, не няма да й се обадя, ами ще й изтрия телефона. Ако си мислиш, че тва е показване на характер. Не е. Малко те е оставил на 2ро място, за да си види приятелите, и си тръгваш. Овца си.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на lubovvv
    Момчетата не обичат недостъпните, но по този начин можеш доста да го дразниш и предизвикваш. И все пак с недей да прекаляваш
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

абе не съм искала сериозна връзка. то и аз като цяло хич не ги изтърпявам тия сериозни обвързвания. не... очаквах да го видя да тича след мен като някои други хора преди това, ама без да давам нещо специално от себе си или да го омагьосвам допълнително . а това, което исках, беше някаква емоция, да са забавляваме заедно, да го видя влюбен и дотам.
    бтв, знам си, че съм овца.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Има разлика между това да се правиш на недостъпна и да се държиш на ниво.
    Хора много , Човеци малко !

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    абе не съм искала сериозна връзка. то и аз като цяло хич не ги изтърпявам тия сериозни обвързвания. не... очаквах да го видя да тича след мен като някои други хора преди това, ама без да давам нещо специално от себе си или да го омагьосвам допълнително . а това, което исках, беше някаква емоция, да са забавляваме заедно, да го видя влюбен и дотам.
    бтв, знам си, че съм овца.
    Затова и ти се е случило каквото ти се е случило и не трябва да го приемаш много навътре. И това си е несигурност.. да изпитваш нужда някакви тъпанари да ти тичат след гъза. Самият факт, че го правят, автоматично ги превръща в такива и губят цената си. Щом ти действа положително на психиката и ти задоволява комплексите, давай. Не е като да си само ти. Масова практика е.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си