.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Въпрос относно кардиото

Понеже четох, че за преса (и не само де) първо трябва да се изчистиш с кардио, та да ви попитам нещо
    1. Достатъчно ли е да правя 3-4 дължини на плажа, след което да плувам и да "греба" на място?
    2. Кардиото също ли трябва да се прави през ден, имам предвид да има 1 ден почивка?

anonymous546178
    Guest
    Тренираш ли нещо друго или само кардио... Оптималната продължителност за кардио е около 30 мин., като гледаш да разпределиш силите си така, че на 30тата минута да си уморен

Цитирай Първоначално написано от muscle
    Тренираш ли нещо друго или само кардио... Оптималната продължителност за кардио е около 30 мин., като гледаш да разпределиш силите си така, че на 30тата минута да си уморен
    Сега правя само кардио, мисля да го правя цял месец да видя кво ще излезе, след което да почна да тренирам Е, моето кардио е малко по-дълго от 30 мин значи На тоя пясък да бягаш ти се ... мамата

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Аз много мразя кардиото, но въпреки това се мъча да ми е поне 5-6 пъти в седмицата.. Като въртя нискоинтензивно с високо (hiit). Няма смисъл да имаш почивки, но ако не си свикнал го прави 2 дни и 1 почивка.. Започни силови тренировки, така ще гориш много повече мазнини. Успех!
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от bathory
    Аз много мразя кардиото, но въпреки това се мъча да ми е поне 5-6 пъти в седмицата.. Като въртя нискоинтензивно с високо (hiit). Няма смисъл да имаш почивки, но ако не си свикнал го прави 2 дни и 1 почивка.. Започни силови тренировки, така ще гориш много повече мазнини. Успех!
    Като време к'во трябва да е съотношението между по - нискоинтензивните и високоинтензивните интервали от тренировката? 'Щото в някои програми на 5 мин няк'ви нормални неща им се полага 1 минута хийт, в други съотношението е 1:1 и е малко объркващо. Реално ако си правя няк'во фрийстайл домашно кардио като как да стане?

Град
    София
    Гледал съм доста варианти на Хиит,като 1:1,2:1 с интервали до 30сек,за напреднали.Аки си средно напреднал 1:1 20сек,виж как ще ти е.

Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от bathory
    Като време к'во трябва да е съотношението между по - нискоинтензивните и високоинтензивните интервали от тренировката? 'Щото в някои програми на 5 мин няк'ви нормални неща им се полага 1 минута хийт, в други съотношението е 1:1 и е малко объркващо. Реално ако си правя няк'во фрийстайл домашно кардио като как да стане?
    Ми, аз си правя предимно високо интензивно, не се вманиячавам чак в такива съотношения, стремя се да не ям боклуци и си тичам сутрин по плажа, плувам малко, скачам и се чувствам супер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си