- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ!!!
Здравейте имам нужда от огромна помощ С приятеля ми напражихме 1 година от както сме заедно преди няколко дни . Но вчера той скъса с мен , защото за една година не можахме да направим секс , аз изпитвах голяма болка и така и не ставаше . Бяхме се разбрали да ходим на море и заминаваме другата седмица с моите родители , но при това положение той явно няма да дойде , а родителите ми вече са платили и няма да им върнат парите ... Не мога да спря да се тормозя по цяла нощ .. обичам го , но той все ме наранява и проваля всичко .. постоянно си тръгва когато не направя това което иска .. исках на това море да сме заедно ужасно много, но явно няма да сме ... мислите ли , че аз го наранявам като не сме го направили чак толкова че да се държи по този начин с мен ... какво да направя .. помогнете ми![]()
![]()
![]()
![]()
...например мен! Аз и без т'ва тая година нямам пари за море.Първоначално написано от Done
![]()
няма кои в момента
На колко сте години?Първоначално написано от nana1234
Защо не е ставало? Той, ако е някакъв некадърник, който се мъчи да те изклати без поне да те възбуди и отпусне хубаво преди първия път, не е голямата загуба.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
естествено, че имах предвид себе си....Първоначално написано от babity
Заеби го. Ако наистина те обичаше нямаше да те реже и да те наранява за щяло и нещяло. Той като не е внимателен като се опитвате да правите секс, много ясно че ще те боли. Така като гледам за него е важно само да му пуснеш и нищо друго, не му пука че изпитваш болка. И не стига че вашите вече всичко са платили за морето, пък той взе че се отказа от почивката в последния момент. Е кажи ми, такъв ли ти трябва? Ми зарязал те е, сега не му лази в краката, хвани някоя приятелка и ходете заедно на море. Може там да си намериш гадже... ;D И знам, че ще е трудно да го забравиш, но всеки е минавал през този път..
Не трябва да ти пука за такъв като него. Прочети това,което си написала и сама ще намериш причината,за която не бива да страдаш за такъв като него. А как да няма ? Някоя роднина,приятелка. Не ми се вярва да няма един човек,който можете да вземете.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
НА МОРЕ С ГАДЖЕ НЕ СЕ ХОДИ, все едно да ходиш на море с морска вода в бутилка
Той не е за теб.Не смятам ,че това е основателна причина да скъса с теб,особено ако те обича.Плюс това причината да не сте правили секс най-вероятно е в него-не е успял да те предразположи или пък е бил прекалено невнимателен и груб....Не се чувствай виновна и не се тормози излишно.Относно морето -вземи някоя приятелка .
Първоначално написано от elysunny
Един разумен човек.
Заеби го тоя путьо. Обичаш ли, не обичаш ли няма значение. Този човек не те заслужава. Не го търси, не се занимавай с него, не му "пускай".
От къде на къде родителите ти са му плащали разходите? Аз съм момиче и не бих позволила някой, пък камо ли родителите му да ми плащат такива разходи. Вземи някоя приятелка/приятел/познат/позната и отиди на море, ако не намериш с кой отиди с родителите си и си изкарай добре. Запознай се с хора и се наслаждавай на почивката си и междувременно ще го забравиш.
Не смятам, че това, че не сте правили секс може да е основателна причина да те зареже.. Разбира се, има и такива плиткоумни лапенца.Може да има много причини, поради които да не ви се е получило.. Ако не си била готова, какво очаква той?Трябва да го искаш... Иначе няма да стане да се възбудиш, да се отпуснеш... Ходи на морето с някоя приятелка, този не те заслужава според мен.
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Да отидеш на море с гаджето, това е същото като да отидеш в гората и да си носиш дърва!Първоначално написано от LambOfGod
п.с. малко спам
ми според мен е е доста тъп ако изпитва неще към тебе а в същото време се държи по този начин по който ти каза
"Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача
I'll make you an offer you can't refuse." <3
По темата.. глупава постъпка,, опитай се да го забравиш
PS: Защо да не се ходи с гадже на море.. защото ако си момче не можеш да заглеждаш и да правиш,каквото си искаш или обратното? Ако е така.. много неправилно казаноМного двойки,живеещи далеч от морските градове,мечтаят да отидат заедно на море.. както мен и приятеля ми,но въпреки всичко отидохме и ни беше много хубаво заедно
![]()
Зависи, има две гледни точки.Първоначално написано от LambOfGod
Ако чувстваш, че човекът те ограничава, да, направил си грешка. Примерно, ако ти искаш да ходиш по баровете, а той не обича, очевидно някой трябва да направи жертва.
Но ако с човека обичате да прекарвате времето си по един и същи начин, какво по-хубаво от това да си го замъкнеш във водата и да се пръскате или да му висиш на врата и да го целуваш и да сте мокрички и щастливи? Супер готино е.
еми аз съммомиче и мисля, че не е странно да се загледам в някои просто защото ми е станал симпатичен, но пък аз самата съм ревнива личност и от там тръгва проблем, стават караници, той ревнува, аз ревнувам, нормалноПървоначално написано от fenkaaa
затова ЗА МЕН с гадже на море не се ходи
Освен ако гаджето ти не е такъв тип, който не заглежда и не се забива с други, докато e обвързан.Първоначално написано от elysunny
![]()
1 година връзка без секс си е основателна причина за скъсване въпреки че тука повечето са писали че не е. Но както и да е той явно има някакъв комплекс за величие щом все иска все да става по неговата.. Нормално е да има компромиси в една връзка. А щом ни питаш какво да правиш очевидно е че трябва да говориш с него да се изясните, да му кажеш как се държи и как те кара да се чувстваш и прочие ..... Пък той като не иска да се поправи значи не те заслужава и не иска да е с тебе.
Аз ще дойда вместо оня,сам си е виновен.
А и е прав да ти бие камшика,цяла година на сухо (едва ли,ама айде да ти вкарвам идеята че ти е изневерявал със всяка срещната,защото ти не била способна да го задоволиш,в главата) - и аз бих те разкарал.То,не е нормално.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
то като цяло за през лятото не ти трябва гаджеПървоначално написано от elysunny
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright