.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Помощ!!!

Помощ!!!

Здравейте имам нужда от огромна помощ С приятеля ми напражихме 1 година от както сме заедно преди няколко дни . Но вчера той скъса с мен , защото за една година не можахме да направим секс , аз изпитвах голяма болка и така и не ставаше . Бяхме се разбрали да ходим на море и заминаваме другата седмица с моите родители , но при това положение той явно няма да дойде , а родителите ми вече са платили и няма да им върнат парите ... Не мога да спря да се тормозя по цяла нощ .. обичам го , но той все ме наранява и проваля всичко .. постоянно си тръгва когато не направя това което иска .. исках на това море да сме заедно ужасно много, но явно няма да сме ... мислите ли , че аз го наранявам като не сме го направили чак толкова че да се държи по този начин с мен ... какво да направя .. помогнете ми

Голям фен Аватара на Done
    щом са платили вземи някой друг, кво толко...

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Done
    ...например мен! Аз и без т'ва тая година нямам пари за море.

няма кои в момента

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София

Re: Помощ!!!

Цитирай Първоначално написано от nana1234
    защото за една година не можахме да направим секс , аз изпитвах голяма болка и така и не ставаше
    На колко сте години? Защо не е ставало? Той, ако е някакъв некадърник, който се мъчи да те изклати без поне да те възбуди и отпусне хубаво преди първия път, не е голямата загуба.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на Done
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от Done
    ...например мен! Аз и без т'ва тая година нямам пари за море.
    естествено, че имах предвид себе си....

Повече от фен Аватара на autumn666
    Заеби го. Ако наистина те обичаше нямаше да те реже и да те наранява за щяло и нещяло. Той като не е внимателен като се опитвате да правите секс, много ясно че ще те боли. Така като гледам за него е важно само да му пуснеш и нищо друго, не му пука че изпитваш болка. И не стига че вашите вече всичко са платили за морето, пък той взе че се отказа от почивката в последния момент. Е кажи ми, такъв ли ти трябва? Ми зарязал те е, сега не му лази в краката, хвани някоя приятелка и ходете заедно на море. Може там да си намериш гадже... ;D И знам, че ще е трудно да го забравиш, но всеки е минавал през този път..

Супер фен Аватара на nymphadora

Re: Помощ!!!

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Той, ако е някакъв некадърник, който се мъчи да те изклати без поне да те възбуди и отпусне хубаво преди първия път, не е голямата загуба.

+1

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не трябва да ти пука за такъв като него. Прочети това,което си написала и сама ще намериш причината,за която не бива да страдаш за такъв като него. А как да няма ? Някоя роднина,приятелка. Не ми се вярва да няма един човек,който можете да вземете.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на elysunny
    НА МОРЕ С ГАДЖЕ НЕ СЕ ХОДИ, все едно да ходиш на море с морска вода в бутилка

Супер фен Аватара на sladkalady
    Той не е за теб.Не смятам ,че това е основателна причина да скъса с теб,особено ако те обича.Плюс това причината да не сте правили секс най-вероятно е в него-не е успял да те предразположи или пък е бил прекалено невнимателен и груб....Не се чувствай виновна и не се тормози излишно.Относно морето -вземи някоя приятелка .

Цитирай Първоначално написано от elysunny

Един разумен човек.

Заеби го тоя путьо. Обичаш ли, не обичаш ли няма значение. Този човек не те заслужава. Не го търси, не се занимавай с него, не му "пускай".
    От къде на къде родителите ти са му плащали разходите? Аз съм момиче и не бих позволила някой, пък камо ли родителите му да ми плащат такива разходи. Вземи някоя приятелка/приятел/познат/позната и отиди на море, ако не намериш с кой отиди с родителите си и си изкарай добре. Запознай се с хора и се наслаждавай на почивката си и междувременно ще го забравиш.

Не смятам, че това, че не сте правили секс може да е основателна причина да те зареже.. Разбира се, има и такива плиткоумни лапенца. Може да има много причини, поради които да не ви се е получило.. Ако не си била готова, какво очаква той?Трябва да го искаш... Иначе няма да стане да се възбудиш, да се отпуснеш... Ходи на морето с някоя приятелка, този не те заслужава според мен.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod

Един разумен човек.
    Да отидеш на море с гаджето, това е същото като да отидеш в гората и да си носиш дърва!

п.с. малко спам

ми според мен е е доста тъп ако изпитва неще към тебе а в същото време се държи по този начин по който ти каза
    "Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача

I'll make you an offer you can't refuse." <3

Мега фен Аватара на fenkaaa
    По темата.. глупава постъпка,, опитай се да го забравиш

PS: Защо да не се ходи с гадже на море.. защото ако си момче не можеш да заглеждаш и да правиш,каквото си искаш или обратното? Ако е така.. много неправилно казано Много двойки,живеещи далеч от морските градове,мечтаят да отидат заедно на море.. както мен и приятеля ми,но въпреки всичко отидохме и ни беше много хубаво заедно

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Един разумен човек.
    Зависи, има две гледни точки.

Ако чувстваш, че човекът те ограничава, да, направил си грешка. Примерно, ако ти искаш да ходиш по баровете, а той не обича, очевидно някой трябва да направи жертва.

Но ако с човека обичате да прекарвате времето си по един и същи начин, какво по-хубаво от това да си го замъкнеш във водата и да се пръскате или да му висиш на врата и да го целуваш и да сте мокрички и щастливи? Супер готино е.

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa

PS: Защо да не се ходи с гадже на море.. защото ако си момче не можеш да заглеждаш и да правиш,каквото си искаш или обратното? Ако е така.. много неправилно казано Много двойки,живеещи далеч от морските градове,мечтаят да отидат заедно на море.. както мен и приятеля ми,но въпреки всичко отидохме и ни беше много хубаво заедно
    еми аз съммомиче и мисля, че не е странно да се загледам в някои просто защото ми е станал симпатичен, но пък аз самата съм ревнива личност и от там тръгва проблем, стават караници, той ревнува, аз ревнувам, нормално
    затова ЗА МЕН с гадже на море не се ходи

Повече от фен Аватара на autumn666
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa

еми аз съммомиче и мисля, че не е странно да се загледам в някои просто защото ми е станал симпатичен, но пък аз самата съм ревнива личност и от там тръгва проблем, стават караници, той ревнува, аз ревнувам, нормално
    затова ЗА МЕН с гадже на море не се ходи
    Освен ако гаджето ти не е такъв тип, който не заглежда и не се забива с други, докато e обвързан.

1 година връзка без секс си е основателна причина за скъсване въпреки че тука повечето са писали че не е. Но както и да е той явно има някакъв комплекс за величие щом все иска все да става по неговата.. Нормално е да има компромиси в една връзка. А щом ни питаш какво да правиш очевидно е че трябва да говориш с него да се изясните, да му кажеш как се държи и как те кара да се чувстваш и прочие ..... Пък той като не иска да се поправи значи не те заслужава и не иска да е с тебе.

Цитирай Първоначално написано от autumn666
    Заеби го. Ако наистина те обичаше нямаше да те реже и да те наранява за щяло и нещяло. Той като не е внимателен като се опитвате да правите секс, много ясно че ще те боли. Така като гледам за него е важно само да му пуснеш и нищо друго, не му пука че изпитваш болка. И не стига че вашите вече всичко са платили за морето, пък той взе че се отказа от почивката в последния момент. Е кажи ми, такъв ли ти трябва? Ми зарязал те е, сега не му лази в краката, хвани някоя приятелка и ходете заедно на море. Може там да си намериш гадже... ;D И знам, че ще е трудно да го забравиш, но всеки е минавал през този път..
    И аз мисля по същия начин

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Аз ще дойда вместо оня,сам си е виновен.
    А и е прав да ти бие камшика,цяла година на сухо (едва ли,ама айде да ти вкарвам идеята че ти е изневерявал със всяка срещната,защото ти не била способна да го задоволиш,в главата) - и аз бих те разкарал.То,не е нормално.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Голям фен Аватара на magita
    то като цяло за през лятото не ти трябва гадже
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си