Започнах лятото с аеробика. За седмицата ми се събираха степ(кардио), пилатес, пак степ, пак пилатес и завършвах с една събота, в която правех и пилатес, и кардио. Обаче явно съм посвикнала вече, 'щото резултатите взеха да се забавят доста. Сега ми се промени програмата. Та... за да се върна към предишния ритъм на сваляне на кг ('щото на мен това ми е тайната мисъл) да тренирам по - дълго като време (а съответно и като интензивност) или просто да сменя вида на тренировката (например вместо степа да правя каланетика, а вместо пилатеса - кардио комбо)? Имам си хранителен режим. Не спазвам диета, но не ям боклуци и силно се ограничавам с количеството на храната. Единственето нещо, което ми куца е вечерното хранене, но и него се опитвам да преборя. И ме интересува какво да направя за да се вкарам пак в прилична форма. И не бягам, 'щото не е за мен. Пушачка съм, отделно съм доста тежичка и твърде изморително, а накрая става и болезнено ('щото ми се набиват краката), така че това го изключвам като вариант.
Другото, което ме интересува е, какви упражнения мога да правя за ръце. Интересува ме конкретно проблемната женска зона - долната част на ръката, която най - често си увисва при повечето жени. В горната част си харесвам как ми е оформена, ама т'ва отдоло ми разваля комфорта и затова приемам съвети и по тази тема.