Хора моля ви помогнете ми.Бях качила на 1 диск 400 снимки и днес се опитах да го пусна(след като качих снимките го пуснах няколко пъти без проблем) зареждаше ми,но мнооого бавно и аз се ядосах и го извадих,а бях тръгнала да отварям 1 снимки и то почна да ми дава някакви неща(букви и цифри нещо като error май?)и аз ги затворих.Сега се опитвам да пусна диска,но не ми излиза като се опитам от my computer ми зацепва изчезва ми всичко на екрана освен картинката на десктопа и така докато не го извадя.Какво да правя?
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
Пробвай да го избършеш лекичко, без кръгоообразни движения, от центъра навън и обратно. Използвай нещо мекичко, тениска или чифт чорапи![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
пак същото ставаПървоначално написано от straus
.Да не би нещо да съм повредила?
МОМИЧЕ!
Има голяма вероятност, дисковете по принцип не са много надежден носител на информация, особенно ако не се съхраняват правилно. За по сигурно пробвай да го отвориш на друг компютър, ако успееш директно копирай информацията и я презапиши на нов диск, ориентирай се към Sony, Verbatim![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
утре ще пробвам дано станеПървоначално написано от straus
МОМИЧЕ!
Здравей,
Мисля, че това ще ти е от полза (при условие, че знаеш английски разбира се).
http://www.ultra-iso.com/ultraiso-c/...-cd-data-discs
Поздрави
дали ще станеПървоначално написано от gadgetsbg
не ми се правят експерименти
МОМИЧЕ!
Има 2 варианта:
Вариант номер едно: много ти е надраскан и ти се бъгва
Вариант номер две: може да не си използвала Nero за записване![]()
Като не е Nero та какво?
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Ръга диска, отваря дяла на диска, мести снимките вътре и натиска Write или запиши като CD !!
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
не мога да го отворяПървоначално написано от MaGuSs
нали обясних в 1-вият пост какво става
МОМИЧЕ!
Ако проблемите при дисковете бяха само от драскотини щеше да е чудесно. Понякога ей така от дефектна записвачка още при записа не се записват правилно, макар да изглежда че всичко е ОК.
Пробвай какво ще се разчете с програмата CD Check - тя е за recover на файлове от повредени дискове.
Не съм писал на тебе, а отговорих на въпроса на straus -Първоначално написано от cookie_master
Първоначално написано от straus
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
И при мене така е ставало,като запълня целия DVD/CD диск с снимки.Това е зажото си качила прекалено много файлове на него и компа не може да ги разчете!!!! На лаптопа съм на Vista и като сложа диска ми се отваря автоматично изпълнение.И там има опция: Импортиране на снимки! Аз така се оправям,ама ако си на XP незнам дали я има тая опция.Дано да съм бил полезен с нещо.Първоначално написано от cookie_master
![]()
Моля ти се без глупости. Броя на файловете няма общо с разчитането.Първоначално написано от dev22
Към авторката -> пробвай на друг компютър, ако и там става така очевидно записвачката му е ударила някой лош сектор при внезапното изкарване. От там нататака занеси го при някой който си знае работата, няма смисъл да ти обясняваме работа с програми за възстановяване, само ще си чешим езиците.