- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Песничките на Риянчето
От изброените - Man down.
Audio ergo sum
Защо няма-ДругоПо темата:Russian Roulette мисля че е най-силната й песен
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Не си падам много по Риана, слушам я, но не съм `и фенка. Иначе песента, която ми харесва от листа е Only Girl (in the world)...
SOS, нищо че инструменталът е краден от Soft Cell - Tainted love![]()
Риана е сред любимите ми изпълнители и харесвам почти всички песни, но от изброените най-много ми харесва "Only Girl (In The World)"
Старите песни ми харесват повече. От изброените.. да речем California king bed
Man down =) но също и California king bed & Only girl
И аз така мисля : )Първоначално написано от Yankee
Само враговете казват истината. Приятелите и любовниците лъжат непрекъснато, хванати в паяжината на моралния си дълг. - казва мъжът в черно към Роланд. ~Stephen King
От изброените Man Down. Only Girl (in the world),What's My Name,S&M ми писнаха да ги пускат през 1-2 минути преди известно време и ми са адски еднотипни.Старите й песни наистина а по-добри!
California King Bed и Man down, но тъй като не мога 2 гласа наведнъж.. повече съм за California King Bed..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
От изброените-Only Girl .
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
На Рияна любимата ми песен е Only girl, страхотен текст с прекрасна мелодия! Имам чувството, че никога няма да ми омръзне.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Темата е старичка, но като фен на Рианчето умирам последна :Д - харесват ми много нейни песни - 'Man Down', 'Red Lipstick', 'Cheers', 'We Found Love', 'Cockiness', 'Rockstar 101', 'Russian Roulette', 'Birthday Cake', 'Talk That Talk', 'Hard'. Има си топ 3 на досегашните й албуми - 1. 'Rated R', 2.'Loud', 3.'Talk That Talk'.
Но има и песни, които не ми харесват - 'Farewell', 'Only Girl', 'You Da One', 'Raining Men', 'What's My Name'.