- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамен проблем
Здравейте хора,
тъй като четох много относно моя проблемобаче пак ми е малко трудно да разбера какъв ми е проблема.Ще си призная ужасно много ме е срам да споделя
,но ме е срам и супер много да говоря с нашите за този проблем затова се надявам да ми дадете добри съвети какво да правя
.Значи на 18 години и досега съм правил секс така
,но все пак ми е странно тъй като мисля ,че това което съм правил досега не е мн правилно.Става въпрос за моя член.Нямам късо гемче.Нямам и точно това фимоза.Нямам и онова другото страшното кво беше
.Става въпрос ,че когато ми е в спокойно положение съвсем спокойно кожичката може да ми минава през главичката,обаче когато ми се "надърви" с извинение кожата минава до средата на главата максимум и не мога да я сваля под главичката защото болката е ужасна
.Разбира се това не ми е пречило досега.И съм спазвал добра хигиена на члена си досега ,но както и да е .Според вас какъв е проблема и как е възможно да го оправим?
Благодаря ви предварително,
Кирил
На уролог или гинеколог?Първоначално написано от Eclipsercho
Ако имаш и вагина, отиди на гинеколог.Първоначално написано от kirilbgto
И спря да се върти за миг земята..
Кире ти сериозно лиПървоначално написано от kirilbgto
Първото.
Е хубаво де в рамките на майтапа бешеПървоначално написано от xoxi
![]()
Не ми е толкова за притеснението защото вече ви казах ,че го правя дори и без да забелвам напълно главичката ама все пак момичетата не обичат така![]()
Посъветвай се с уролог.
Чувала съм за такива проблеми и бъди спокоен, оправя се.
Иди на лекар, той ще ти каже какво да правиш![]()
maDamn
Добре ,но във всички случай не искам да се стига до операция или някакво рязане има ли такава опасностПървоначално написано от maybeone
![]()
![]()
Да, има такава опастност, но не е нищо кой знае какво. Съвсем леко разрязване на кожичката, за да може да се забелва по-лесно. Не е страшно и бъди спокоен. Би търпял много по-сурови болки, ако оставиш проблема така.Първоначално написано от kirilbgto
Абе ок малко ме е срам щото уж е трябвало това да го направя по раноПървоначално написано от miminko
ама по добре късно отколкото никога както се казва.Още утре ще отида да проверя
![]()
![]()
Пич... и аз имах този проблем нарича се фимоза ама още на 12 ми го отстраниха ... Само ще те обрежат , операцията трае 30 мин , мисля че в Токуда най - добре , а и е евтино около 200 лв , без предпочитание за екип и 400 за предпочитание , помоли ваще за малко пари , няма как да не ти дадат...
400ЛВ???УХАУХА![]()
много е
на мен ми казаха ,че операция с упойка максимум 50лв и няма да чувствам нищо и до седмица съм тип топ.Обаче хич не ми се ляга под ножа както се вика....
400 лева ако искаш .... но мисля че 200 са доста добре за една нормална операция , а и тези 200 лева бключва нещо като гаранция че всичко че мине успешно....
Ако исках е така да отидеш и заминеш 50 лв .... но в Токуда тфа е сичко .... Изледвания не е толкова лесно ... а и ти насрочват дата..
Еми аз тогава бях на 12 и бях мамино детенце ... ти си голям ти решаваш , както казах на 12 ми го оправиха и сега съм си обрязан и да ви кажа е мн по добре ....
Ама вие май не разбирате ,че не искам да се обрязвамПървоначално написано от mrfrzne
![]()
Пък и токуда в моя град нямаПървоначално написано от miminko
Амааа нее пак не ме разбрахте ...нали има нещо като леко сцепване самоне като обрязване...охх незнам и аз..аама хич не искам да съм обрязан..ако има други начини ще се радвам
![]()
АБЕ ТИ ИДИОТ ЛИ СИ БЕ ЧОВЕК ТФА НАЙШ ЛИ КФИ ПРОБЛЕМИ ДОКАРВА БАХМУ ЧОВЕКА АЗ С ТАКИВА НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ >>>>>>>>>>>>>> ЕГАТИ ЛОГИКАТА ЕГАТИ ЧУДОТО
Няма друг начин пич , тфа с цепването е временно нали ще ЗАРАСНЕ
Или обрязване или като цепиш някоя мацка ше има яко кръв ИЗБИРАЙ
И Аз да ти кажа аз съм обрязан и приятелката ми мн. си ме харесва така
АБЕ ЧОВЕК, АКО ИМА КЪСО ГЕМЧЕ, НЯМА ДА ГО ОБРЯЗВАТ...Първоначално написано от mrfrzne
Tи явно си решил, че само обрязването е решение на проблема и друго такова не съществува.
Автора, не се шашкай. Първо отиди на лекар, за да установи какъв точно е проблема, след което ще те посъветва какви мерки да вземеш.
Не го слушай тоя обрязания, дето мисли че това ти е единствения шанс в живота.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Ем да каже тънко ли му кфо е да не съм му правил инспекция ...Първоначално написано от MojoJojo88
Кирчо, споко няма да те обрязват ! Пак ти се каза иди на лекар ! Като искаш съвети по форумите не очаквай да ти кажат: Лъскай много и сам ще се цепне! Няма такива екстри , отиваш на лекар , там ти казват кво- що! Ако искаш после да имаш проблеми си стой на гъза и не предприемай нищо![]()
maDamn
Благодарим много!!Първоначално написано от granger
![]()