.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Срамен проблем

Здравейте хора,
    тъй като четох много относно моя проблем обаче пак ми е малко трудно да разбера какъв ми е проблема.Ще си призная ужасно много ме е срам да споделя ,но ме е срам и супер много да говоря с нашите за този проблем затова се надявам да ми дадете добри съвети какво да правя .Значи на 18 години и досега съм правил секс така ,но все пак ми е странно тъй като мисля ,че това което съм правил досега не е мн правилно.Става въпрос за моя член.Нямам късо гемче.Нямам и точно това фимоза.Нямам и онова другото страшното кво беше .Става въпрос ,че когато ми е в спокойно положение съвсем спокойно кожичката може да ми минава през главичката,обаче когато ми се "надърви" с извинение кожата минава до средата на главата максимум и не мога да я сваля под главичката защото болката е ужасна .Разбира се това не ми е пречило досега.И съм спазвал добра хигиена на члена си досега ,но както и да е .Според вас какъв е проблема и как е възможно да го оправим?
    Благодаря ви предварително,
    Кирил

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Кирчо, ходи при специалист. Тук няма какво да ти се каже.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    На уролог или гинеколог?

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от kirilbgto
    На уролог или гинеколог?
    Ако имаш и вагина, отиди на гинеколог.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    На уролог или гинеколог?
    Кире ти сериозно ли

Първото.

Цитирай Първоначално написано от xoxi
    На уролог или гинеколог?
    Ако имаш и вагина, отиди на гинеколог.
    Е хубаво де в рамките на майтапа беше
    Не ми е толкова за притеснението защото вече ви казах ,че го правя дори и без да забелвам напълно главичката ама все пак момичетата не обичат така

Посъветвай се с уролог.
    Чувала съм за такива проблеми и бъди спокоен, оправя се.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Иди на лекар, той ще ти каже какво да правиш
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от maybeone
    Посъветвай се с уролог.
    Добре ,но във всички случай не искам да се стига до операция или някакво рязане има ли такава опасност

Цитирай Първоначално написано от maybeone
    Посъветвай се с уролог.
    Добре ,но във всички случай не искам да се стига до операция или някакво рязане има ли такава опасност
    Да, има такава опастност, но не е нищо кой знае какво. Съвсем леко разрязване на кожичката, за да може да се забелва по-лесно. Не е страшно и бъди спокоен. Би търпял много по-сурови болки, ако оставиш проблема така.

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Има.
    По-добре при специалист, отколкото в леглото с някоя мацка, пък и никой не е казал че задължително ще те обрежат.Тези операции са леки.
    Абе ок малко ме е срам щото уж е трябвало това да го направя по рано ама по добре късно отколкото никога както се казва.Още утре ще отида да проверя

В форума нищо друго няма да ти кажат освен да идеш на лекар и това ще е най доброто решение вместо да си блъскаш главата и да се чудиш какъв ти е проблема

Пич... и аз имах този проблем нарича се фимоза ама още на 12 ми го отстраниха ... Само ще те обрежат , операцията трае 30 мин , мисля че в Токуда най - добре , а и е евтино около 200 лв , без предпочитание за екип и 400 за предпочитание , помоли ваще за малко пари , няма как да не ти дадат...

400ЛВ???УХАУХА
    много е
    на мен ми казаха ,че операция с упойка максимум 50лв и няма да чувствам нищо и до седмица съм тип топ.Обаче хич не ми се ляга под ножа както се вика....

400 лева ако искаш .... но мисля че 200 са доста добре за една нормална операция , а и тези 200 лева бключва нещо като гаранция че всичко че мине успешно....

Ако исках е така да отидеш и заминеш 50 лв .... но в Токуда тфа е сичко .... Изледвания не е толкова лесно ... а и ти насрочват дата..

Еми аз тогава бях на 12 и бях мамино детенце ... ти си голям ти решаваш , както казах на 12 ми го оправиха и сега съм си обрязан и да ви кажа е мн по добре ....

Цитирай Първоначално написано от mrfrzne
    Еми аз тогава бях на 12 и бях мамино детенце ... ти си голям ти решаваш , както казах на 12 ми го оправиха и сега съм си обрязан и да ви кажа е мн по добре ....
    Ама вие май не разбирате ,че не искам да се обрязвам

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Хубаво, чакай да ти се скъса докато правиш секс.
    Пък и токуда в моя град няма
    Амааа нее пак не ме разбрахте ...нали има нещо като леко сцепване само не като обрязване...охх незнам и аз..аама хич не искам да съм обрязан..ако има други начини ще се радвам

АБЕ ТИ ИДИОТ ЛИ СИ БЕ ЧОВЕК ТФА НАЙШ ЛИ КФИ ПРОБЛЕМИ ДОКАРВА БАХМУ ЧОВЕКА АЗ С ТАКИВА НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ >>>>>>>>>>>>>> ЕГАТИ ЛОГИКАТА ЕГАТИ ЧУДОТО

Няма друг начин пич , тфа с цепването е временно нали ще ЗАРАСНЕ

Или обрязване или като цепиш някоя мацка ше има яко кръв ИЗБИРАЙ

И Аз да ти кажа аз съм обрязан и приятелката ми мн. си ме харесва така

КИРИЛЬЕЕЕЕЕ! ЕЛА ТУКА, МА!

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    АБЕ ТИ ИДИОТ ЛИ СИ БЕ ЧОВЕК ТФА НАЙШ ЛИ КФИ ПРОБЛЕМИ ДОКАРВА БАХМУ ЧОВЕКА АЗ С ТАКИВА НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ >>>>>>>>>>>>>> ЕГАТИ ЛОГИКАТА ЕГАТИ ЧУДОТО

АБЕ ЧОВЕК, АКО ИМА КЪСО ГЕМЧЕ, НЯМА ДА ГО ОБРЯЗВАТ...
    Tи явно си решил, че само обрязването е решение на проблема и друго такова не съществува.
    Автора, не се шашкай. Първо отиди на лекар, за да установи какъв точно е проблема, след което ще те посъветва какви мерки да вземеш.
    Не го слушай тоя обрязания, дето мисли че това ти е единствения шанс в живота.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88

АБЕ ЧОВЕК, АКО ИМА КЪСО ГЕМЧЕ, НЯМА ДА ГО ОБРЯЗВАТ...
    Tи явно си решил, че само обрязването е решение на проблема и друго такова не съществува.
    Автора, не се шашкай. Първо отиди на лекар, за да установи какъв точно е проблема, след което ще те посъветва какви мерки да вземеш.
    Не го слушай тоя обрязания, дето мисли че това ти е единствения шанс в живота.
    Ем да каже тънко ли му кфо е да не съм му правил инспекция ...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Кирчо, споко няма да те обрязват ! Пак ти се каза иди на лекар ! Като искаш съвети по форумите не очаквай да ти кажат: Лъскай много и сам ще се цепне! Няма такива екстри , отиваш на лекар , там ти казват кво- що! Ако искаш после да имаш проблеми си стой на гъза и не предприемай нищо
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger
    Кирчо, споко няма да те обрязват ! Пак ти се каза иди на лекар ! Като искаш съвети по форумите не очаквай да ти кажат: Лъскай много и сам ще се цепне! Няма такива екстри , отиваш на лекар , там ти казват кво- що! Ако искаш после да имаш проблеми си стой на гъза и не предприемай нищо
    Благодарим много!!

ми ние сега кво мойеме да ти кажеме ходи на уролог !!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си