- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамен проблем
оха тва е шото като си бил малък майка ти е трябвало да ти топка чурката в нещо като топъл чай...поне на мен са ми го правили тва и ся нямам такива проблеми
![]()
проблемът ти не е "срамен", а "физиологичен" и се случва при доста момчета. добре е да се реши в пубертета, защото освен чисто физическите притеснения създава и проблем в поддържането на интимната хигиена.
"мъжкият гинеколог" (т. е. специалистът по половата система) се нарича "андролог", но най-често тази длъжност я съвместяват уролозите.
доколкото зная се прави леко цепване на препуциума за да може да оголва добре главичката на члена. прави се с местна упойка.
най-добре е, както и по-горе те посъветваха, да отидеш при специалист и от него да научиш подробностите, както и реалните финансови измерения на манипулацията. най-добре е да черпиш вода от извора.![]()
Момче ти ходил ли си на училище? Малко "неправилно" се изказваш... Какъв гинеколог? Да не си някъв траверс?Както и да е това не е голям проблем и се среща често. Най-простото решение - обрязване. Отиваш при Джи-Пи-то си и му казваш за какво става дума. Дава ти направление за хирург отиваш с направлението сега откъм цени не знам как е, ама мисля че не става дума за 400лв (нещо такова мярнах в началото)... може и без пари да ти излезе, освен ако не се нацакаш с разни "задължителни" избори на екипи и т.н таа това е няма страшно... чудя се само до сега как не си имал проблем при секс.. принципно кожичката се цепва и става мазало и или я шият или я лепят.. и пак се цепва и така докато не се обрежеш... ай със здраве
![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
представих си една малка детска пишка потопена в ментов чайПървоначално написано от everythingisrelative
![]()
по темата - все пак ще отидеш на уролог , нали ?![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
ето малко специализирано инфо
Споко, и при мен беше така. Имах късо гемче и съвсем лека форма на фимоза. Бях на 15, когато казах на нашите. Отидох с майка ми на уролог, не знам защо с майка ми, но все пак. Така де , уролога ме прегледа и каза да се мажа с някакъв крем, който ще разхлаби положението и ако нищо не стане до 2 седмици ще ме обрязват. Мазах се 2 дена, отидох при доктора и му казах да ме обрязват. Е, обрязаха ме и сега съм много доволен, даже мога да ти кажа, че е по-добре така. Вече няма никакви проблеми. Не знам на момичетата как им харесва повече, но тва няма голямо значение.
![]()
Отиди във ВМА с направление без пари ще те оправят ;]Първоначално написано от mrfrzne
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg
Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава:P
Кирца имах подобен проблем. Дори до скоро неможех да го забелвам до край, в смисъл както ти каза под главичката неможех да свлеча кожичката и чисто и просто вместо само да го мия отвън и да го поливам с вода (става дума за члена) започнах около 2-3 мин. да дърпам кожичката на доло и в същото време тече вода върху него и така и с течение на времето успях![]()
Fitness
и на мен са ми го правили..Първоначално написано от everythingisrelative
Спомням си как една вечер (бях сигурно на 5-6) паднах от леглото и явно с краката или незнам как е станало съм го затиснал
и зелия ми беше станал кърваво червен
и майка и баштата ми го потопиха в гореща вода или чай , не помня какво е било
от тогава нямам никакви проблеми
СПРЕТЕ ДА ШАШКАТЕ ЧОВЕКА С ОБРЯЗВАНЕ
абе и аз съм имал същия проблем и си беше точно "късо гемче".... операцията не боли - 1 седмица там имаш неква раничка и 1-2 шева, след тва си като нов. всичко друго, което ти говорят са глупости - ходи на лекар, той шти обясниПървоначално написано от kirilbgto
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
попринцип когато са малки момченцата тая кожичка им се дърпа надолу за да се скъса и явно боли много защото помня че брат ми ревеше ужасно много ... предполагам че тва не са ти го правили и някой беше писал че на топла вода лека полека като се ''подръпваш'' може и да стане, щом толкова много се ужасяваш от този доктор ...