.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Град
    МайнаTown
    оха тва е шото като си бил малък майка ти е трябвало да ти топка чурката в нещо като топъл чай... поне на мен са ми го правили тва и ся нямам такива проблеми

Супер фен Аватара на Me4encety
    Абе Кирчо,ходи на лекар.Обрязания, да не се прави на специалист. Наистина е най-добре на лекар.По-добре кажи на вашите.Не е срамно това.Все пак не е по твоя вина или нещо такова.Все едно да те е срам,че имаш пенис.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

проблемът ти не е "срамен", а "физиологичен" и се случва при доста момчета. добре е да се реши в пубертета, защото освен чисто физическите притеснения създава и проблем в поддържането на интимната хигиена.
    "мъжкият гинеколог" (т. е. специалистът по половата система) се нарича "андролог", но най-често тази длъжност я съвместяват уролозите.
    доколкото зная се прави леко цепване на препуциума за да може да оголва добре главичката на члена. прави се с местна упойка.
    най-добре е, както и по-горе те посъветваха, да отидеш при специалист и от него да научиш подробностите, както и реалните финансови измерения на манипулацията. най-добре е да черпиш вода от извора.

Повече от фен Аватара на the_man
    Момче ти ходил ли си на училище? Малко "неправилно" се изказваш... Какъв гинеколог? Да не си някъв траверс? Както и да е това не е голям проблем и се среща често. Най-простото решение - обрязване. Отиваш при Джи-Пи-то си и му казваш за какво става дума. Дава ти направление за хирург отиваш с направлението сега откъм цени не знам как е, ама мисля че не става дума за 400лв (нещо такова мярнах в началото)... може и без пари да ти излезе, освен ако не се нацакаш с разни "задължителни" избори на екипи и т.н таа това е няма страшно... чудя се само до сега как не си имал проблем при секс.. принципно кожичката се цепва и става мазало и или я шият или я лепят.. и пак се цепва и така докато не се обрежеш... ай със здраве
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Абе Кирчо,ходи на лекар.Обрязания, да не се прави на специалист. Наистина е най-добре на лекар.По-добре кажи на вашите.Не е срамно това.Все пак не е по твоя вина или нещо такова.Все едно да те е срам,че имаш пенис.
    Най-доброто мнение няма нищо срамно все пак това са родители те ти.

Аз имах същото и се оказа, че е фимоза.

Повече от фен Аватара на peace95
    Цитирай Първоначално написано от everythingisrelative
    оха тва е шото като си бил малък майка ти е трябвало да ти топка чурката в нещо като топъл чай... поне на мен са ми го правили тва и ся нямам такива проблеми
    представих си една малка детска пишка потопена в ментов чай

по темата - все пак ще отидеш на уролог , нали ?
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

ето малко специализирано инфо

Град
    Варна,България
    Споко, и при мен беше така. Имах късо гемче и съвсем лека форма на фимоза. Бях на 15, когато казах на нашите. Отидох с майка ми на уролог, не знам защо с майка ми, но все пак . Така де , уролога ме прегледа и каза да се мажа с някакъв крем, който ще разхлаби положението и ако нищо не стане до 2 седмици ще ме обрязват. Мазах се 2 дена, отидох при доктора и му казах да ме обрязват. Е, обрязаха ме и сега съм много доволен, даже мога да ти кажа, че е по-добре така. Вече няма никакви проблеми. Не знам на момичетата как им харесва повече, но тва няма голямо значение.

Град
    Лом - София
    Цитирай Първоначално написано от mrfrzne
    Пич... и аз имах този проблем нарича се фимоза ама още на 12 ми го отстраниха ... Само ще те обрежат , операцията трае 30 мин , мисля че в Токуда най - добре , а и е евтино около 200 лв , без предпочитание за екип и 400 за предпочитание , помоли ваще за малко пари , няма как да не ти дадат...
    Отиди във ВМА с направление без пари ще те оправят ;]
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg

Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава :P

Кирца имах подобен проблем. Дори до скоро неможех да го забелвам до край, в смисъл както ти каза под главичката неможех да свлеча кожичката и чисто и просто вместо само да го мия отвън и да го поливам с вода (става дума за члена) започнах около 2-3 мин. да дърпам кожичката на доло и в същото време тече вода върху него и така и с течение на времето успях
    Fitness

Цитирай Първоначално написано от everythingisrelative
    и на мен са ми го правили..
    Спомням си как една вечер (бях сигурно на 5-6) паднах от леглото и явно с краката или незнам как е станало съм го затиснал
    и зелия ми беше станал кърваво червен
    и майка и баштата ми го потопиха в гореща вода или чай , не помня какво е било
    от тогава нямам никакви проблеми

СПРЕТЕ ДА ШАШКАТЕ ЧОВЕКА С ОБРЯЗВАНЕ

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kirilbgto
    Цитирай Първоначално написано от maybeone
    Посъветвай се с уролог.
    Чувала съм за такива проблеми и бъди спокоен, оправя се.
    Добре ,но във всички случай не искам да се стига до операция или някакво рязане има ли такава опасност
    абе и аз съм имал същия проблем и си беше точно "късо гемче".... операцията не боли - 1 седмица там имаш неква раничка и 1-2 шева, след тва си като нов. всичко друго, което ти говорят са глупости - ходи на лекар, той шти обясни
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

попринцип когато са малки момченцата тая кожичка им се дърпа надолу за да се скъса и явно боли много защото помня че брат ми ревеше ужасно много ... предполагам че тва не са ти го правили и някой беше писал че на топла вода лека полека като се ''подръпваш'' може и да стане, щом толкова много се ужасяваш от този доктор ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си