- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За колко пари бихте правили секс?
Бахти малоумните хора... как ще давате толкова пари за 2 пръста препикано черво!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Не не бих!..да не съм стока, че да се продавам??
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Е то точно пък на морето има начин да правиш секс и 5 дена с 10 различни момичета без да си плащаш.Първоначално написано от CSKAMen1
Иначе е ясно, че тука никой няма да ти каже "за 100-200.... бих си легнала с някой, ама иначе... ае да не слагам всички под общ знаменател, ама едно 60-70% и на стотачка скачат.
Като се има предвид, че за едно чукане никой няма да ти даде суупер много пари, аз тия пари, ако трябва ще ги изпрося или изработя като коминочистач, за да си излекувам детето примерно, ама няма да си легна с някого. Начин винаги има и далеч не е нужно той да е с отваряне на краката.
Зависи.Ако мацката е 'убава и безплатно бих я праснал.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Вчера попаднах на нещо из интернет пространството.
По темата е, вземете го прочетете : http://fuckthenorm.net/?p=351
![]()
Става дума за момичета в тая тема-защо мъжете отговарят-коя жена ще предложи пари на мъж за секс-освен ако не е над 50,а мъжа на 20 някъде?
около 98,3 милиона, имение в маями и мезонет в ню йорк...
с гаджето ми за без пари.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И са кво... ще ме караш да развалям 100 милиона?Първоначално написано от theeye770
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
а ако не ти се разваля дай ги 100те..Първоначално написано от ubuntureload
![]()
Това е трудно, по-лесно е да гледа C*SKA-то и да си купува имитации на Гучи, с които да ходи по стадионите, очаквайки някоя чорбарка да му пусне, 'щот е фешън.Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Колкото повече - толкова повечено това е за наистина критична ситуация .. По - добре без пари, някак би ми било неудобно да иляза от някъде с наебaна походка и да броя пачка пари, но пък всичко е възможно ..
Усмихвайте се ! : )))
~
Реално, ако жена наистина има нужда от пари, и за 100лв би се навила.
Също, зависи от това колко й работи суперегото.
Ако то е в почивка или няма инсталирани компоненти за сексуални забрани - ще си легне с теб за съответната сума.
100-200лв ми се вижда нормално като цена за 1 вечер , и съм сигурна, че девствено момче би се отнесло добре с мацката.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...