Създавам тази тема по повод че един комшия върнал се от морето,без особен успех с жените до този момент,но разполагайки със сравнително добри пари-каза че сега за 5 дена е правил секс с 5 различни момичета между 16 и 20 години,предлагайки пари-по 300 лева за секс за 1 вечер.Затова искам да попитам момичетата и жените тук-ако сте на морето и така или иначе сте без гадже и ви се забавлява и ви дойде някой младеж към 20 годишен и по дискретен начин ви предложи пари каква сума бихте приели 50,100,200,300,500.Той е преднагал 300,но мисли следващия път да намалява докато намери оптималната цена.Вие какво бихте приели.За да си предстаеите ситуацията искам да кажа как е действало момчето-Отива на бара,запознава се с някакво момиче,прави и комплименти и споменава,че никога не е правил секс(това е лъжа) и иска да я пита за 300 лева дали ще се съгласи.И така...значи някои са отказвали но,всяка вечер постига своето.
Честно казано му завидях,защото и аз имам сравнително достатъчно пари ,студент съм но всеки месец спестявам около 100 лева и изчислих че за 1 година съм дал към 800 лева за маркови дрехи,с цел да подобря сексуалия си живот,но засега..цяла година вече няма успех.Какво е вашето отношение към такова поведение.Бихте ли приеми ако нямате гадже,така и така ще правите секс на морето и никой няма да разбере.
И от друга страна искам дали да речем за някакви пари-00 или повече лева ако аз пусна такава обява във форум-че търся момиче за компания за 8 декеври,да даойде с мен за празника,би приела?ц