- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кого от предишните 2-ма би целунал\а ?
divergent
baby_baby
YoungBloodZ
Бих целунал divergent ако не е с наднормено тегло и не е грозна като лелка с брада в мензис.
Официално не съм във фенклуба защото не съм ти видял снимката. От скоро си и не съм те виждал. Време е да се разкриеш защото аз съм ветеран и познавам всички тук. Прати да те видя колко ненаднормена си. Ама хехх чакай малко! 55 кг ти за да си толкова трябва да си поне 185-187 санта! Ужас. Ако не си с подобна височина значи ти трябва кардио, фитнес и протеин. И фет бърнър.
divergent
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Хан Соло, здрасти. Изревнувахме ли? Ти да не си виртуалното и гадже и да си представи, че и ставам реалното гадже и да те обзе дискомфорт? Спокойно момче, аз не съм на 14. Просто искам да и видя формите на тялото понеже не си представям 55 кила как ще стоят на под 185 см ръст. Малко крушовидно май?
ПС. Тебе не те ли уби внукът на Дарт Вейдър?
Няма нужда да удебеляваш, и така виждам, не съм кьорав. Не знам дали я познаваш, и ти си от "новодошлите" та можеше и да я познаваш. Както и да е. Виж сега изплаши с присъствието си момичето и изглежда че си пишем все едно сме двама педала. Защо не отидеш в някоя друга тема? Примерно в темата "Любов"?
Какви са тия въпроси! Ти добре ли си изобщо. Направо ме стресираш, сектант.
никой
Нито единия.
baby_baby