.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Град
    ДъЛбИнИтЕ На АдА!!

Абсолютен ад....

Родителите ми са разделени. Баща ми живее с жена си и си има дете от нея. Аз живея с майка ми. Тя се държи ужасно с мен-прави скандали за дребни неща, бие ме, дори ме е довеждала до опит за самоубийство и то не веднъж,понякога бягам при баба ми(тя е на един етаж с нас) и се заключвам,но не помага.Всичко това започна когато влязох в про-гимназията. Говорих с любимата си учителка, ходих при психоложката,с всичките ми приятели но оттогава нищо не се промени. Говорих и с баща ми, но той казва, че ще преобърна живота си, а това не е хубаво в моята възраст, иначе е готов да ме вземе, ако аз съм готова. Искам да оправя нещата с майка ми, защото това вече не се издържа...

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Майка ти е сама, дръж се с повече разбиране към нея. Помагай и. Всичко ще се преодолее след определено време, просто стискай зъби и запазвай самообладание. Според мен е по-добре да не ходиш при баща си, защото помисли как ще се чувства майка ти. Бившият човек до нея с нова жена и дете, а и ти за капак при него. Не принуждавай майка си да те бие, а прояви разбиране.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Повече от фен
    Влез и в положението на жената. Не и е лесно. Но най-важното е да поговорите като нормални хора. Кажи и, че начина, по който се държи е неприятен и само влошава положението. Обясни и, че и на теб не ти е леко.

Повече от фен Аватара на PaffXdd
    Цитирай Първоначално написано от teddybearMV
    Влез и в положението на жената. Не и е лесно. Но най-важното е да поговорите като нормални хора. Кажи и, че начина, по който се държи е неприятен и само влошава положението. Обясни и, че и на теб не ти е леко.
    +
    ‎" I am male so am I lesbian if I like girls!? "

женско съм ..

Град
    София
    Върви при баща ти.
    Майка ти може да се осъзнае като те изгуби.

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Върви при баща ти.
    Майка ти може да се осъзнае като те изгуби.
    Това е! Въпросът не е, че я бие или и прави скандали... Да се постави на нейно място?! А на момичето представяте ли си какво му е да живее в такава обстановка?! Отивай при баща ти. Майка ти чак тогава ще се осъзнае... Разбирам, че и на нея може да й е трудно, но това не значи, че трябва да си изкарва всичко на теб!

Голям фен Аватара на shaunaa
    Според мен баща ти се е упитал да ти кажа, че не ти иска, ама в по мил вариант. И това което са казали другите да й влезеш в положението, не е вярно!! Защо трябв да й влизаш в положението, тя не може ли да се осъзнае малко, пък и дай влезеш в положението й, надали ще промениш нещо. НЯмаш никакви опции, за това изчакай да завършиш и си бий шута !!
    Вярвай в мечтите си !

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Пфф, да и влязла в положението. Ама майка и не може да влезе в нейното положение, налиии?? Откъде накъде ще я бие, бе..бахти хората, честно. Или говори с нея сериозно или се мести при баща ти, та да се осъзнае.

Цитирай Първоначално написано от shaunaa
    Според мен баща ти се е упитал да ти кажа, че не ти иска, ама в по мил вариант. И това което са казали другите да й влезеш в положението, не е вярно!! Защо трябв да й влизаш в положението, тя не може ли да се осъзнае малко, пък и дай влезеш в положението й, надали ще промениш нещо. НЯмаш никакви опции, за това изчакай да завършиш и си бий шута !!
    ети за това изобщо не се занимавам да пиша по тези раздели
    ..виж ги..13 годишно неосъзнато същество,което до вчера пускаше тема,че 7 годишния и брат и провалял живота,казва някакви глупости,какво разбираш ти та ще говориш такива неща?
    ..баща ти ще те приеме веднага,но нали знаеш,това значи да живееш с още едно дете,значи нова жена да влезе в живота ти и да ти стане нещо като майка,значи да си създадеш съвсем нови навици.
    ..той много добре разбира,че на майка ти ѝ е много зле и ако и ти я напуснеш тя няма да си има никого и ще ѝ е супер зле..
    той ги знае тея неща
    недей се прави на глезла,подръж малко,влез и в положението и не и обръщай много внимание..
    к'ви са тея лигави опити за самоубийство,толкова ли ти е слаб характера?
    а тая дето написа т'ва мнение,нямам коментар за тъпотията ѝ.

90% от хората в тая тема сте идиоти и сте на 12 и не осъзнавате,колко и е трудно в тая криза на жената,щото вие си живеете живота и други хора ви издържат и не ви дреме за нищо

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Поговори със някой близък,например учител,приятел,педагогичес ки съветник или психиатър (нищо лично) .

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от lightcameraction
    ..виж ги..13 годишно неосъзнато същество,което до вчера пускаше тема,че 7 годишния и брат и провалял живота,казва някакви глупости,какво разбираш ти та ще говориш такива неща?
    ..баща ти ще те приеме веднага,но нали знаеш,това значи да живееш с още едно дете,значи нова жена да влезе в живота ти и да ти стане нещо като майка,значи да си създадеш съвсем нови навици.
    ..той много добре разбира,че на майка ти ѝ е много зле и ако и ти я напуснеш тя няма да си има никого и ще ѝ е супер зле..
    той ги знае тея неща
    недей се прави на глезла,подръж малко,влез и в положението и не и обръщай много внимание..

90% от хората в тая тема сте идиоти и сте на 12 и не осъзнавате,колко и е трудно в тая криза на жената,щото вие си живеете живота и други хора ви издържат и не ви дреме за нищо
    Абсолютно подкрепям. По-добре отиди при психолог (ако ще и училищния) заедно с майка си и поговрете пред него/нея за проблемите, които имате, за да намерите ДВЕТЕ ЗАЕДНО начин да ги решите.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз също съм дете на разведени родители при това сме били винаги бедно семейство. Живея с майка ми, а баща ми си има някви там лИбоФници. И въпреки стреса, трудностите и прочие майка ми НИКОГА не се е отнасяла така с мен. Какво като се е развела? Айде хоп дай да си го изкараме на някой, който не може да отвърне, да го набием, да го тероризираме та да ни стане по-добре. Голямото чудо. Вече всеки втори-трети брак приключва с развод - какво? Това значи ли всички деца да минават през такова чудо? Когато ставаш родител поемаш отговорност пред това човече да се грижиш за него и да се постараеш да е щастливо, доколкото е възможно без значение от обстоятелствата. Не да си го ползваш вместо боксова круша та да си изкарваш яда на него.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Това, че родителите са се развели не дава право на майка ти да се отнася с теб по такъв начин. Ти не си й виновна. Може да пробваш да отидеш да живееш при баща си за известно време /две-три седмици/ и майка ти може да разбере, че с такова отношение ще загуби и теб. Това може да промени нещата.
    "Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от lightcameraction
    той ги знае тея неща

Тцтц, а на тебе приятно ли ще ти е майка ти да те тормози, кажи ми честно ?! Да, живеем си живота, не казвай, че тебе не те издържат също. На момичето нима не й е трудно? Сега на майката като и е гадно, дай да провали и живота на дъщеря си, нали? Подкрепям SisiStrange с две ръце .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си