.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Проблеми с родителите ??

Нашите ме побъркват постоянно ми натякват за нещо .. независимо какво ще е то х.х .
    Моля ви кажете ми как да ги игнорирам защото аз незнам..направо..имам чъвството че ще се сбием
    Grumni se x.x

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Седни и поговори с тях. Не знам точно за какво ти натякват,но не може ли да са прави ? Или просто не ги слушай. Но първото ми се вижда по-правилно ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ех да звучи добре , но е лесно да се каже
    Grumni se x.x

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Затова са родителите. Важното е да помниш една дума - RELAX. Като ти кажат "Защо не си направил това?", отговаряш със "Съжалявам, забравила съм, няма да се повтори". Родителите не са хората пред които трябва да се доказваме как сме независими и със собствено мнение по всеки върос. Недей да отговаряш, извинявай се, дори и да не смяташ, че са прави. Като ги убеждаваш за нещо, не викай,не прави скандали. Ако не ти разрешат кажи нещо от сорта на "Добре, щом така сте преценили." Покажеш ли им, че зачиташ тяхното мнение, ще те оставят да изразяваш и своето.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Благодаря много за помоща надявам се отношенията ни да се оправят
    Grumni se x.x

Хмм..надявах седа има такава тема, защото вече ще полудея.Мама постоянно ме обижда и не саамо мен,но и братята ми,хваща се за всяка дума която кажа. По цял ден крещи....просто вече... и аз не знам. Не винаги е така де, но през по голямата част от денонощието. Опитвала съм да говоря с тях, но все не се получава. Опитвам се да ги игнорирам, но просто не мога. Немога да споделя нищо стях. Дори започнах да си говоря сама напоследък ,дори и сама си отговарям, завързвам някакав диалог с себе си и вече имам чувството че полудявам... :Х
    It takes a great deal of bravery to stand up to your enemies, but a great deal more to stand up to your friends!

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Кажиим че имаш нужда от малко лично простарнство ще те разберат
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си