.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от magita
    Цитирай Първоначално написано от nin0o0
    Цитирай Първоначално написано от Sahara1234567
    задължително ли е момичето да е с перфектно тяло ( проблем ли е ако има излишни 4-5 кг и е по-ниско)
    Зависи как са разположени. Не казвам, че трябва да и се виждат костите, но пък и да не е прекалено закръглена. Може би около 49-50 кг са идеални за момиче високо около 170см на 16 години.
    братле говориш глупости.
    170см високо най-малко 55к иначе е доста грозно... се едно е болна от нещо. Да не говорим, че нормалното е над 56

Ох, моля ти се, точно 170 см съм, 43 кг, на 15 години и мога да ти кажа, че изглеждам перфектно и изобщо не е грозно, и това не е само мое мнение. Мога да ти пратя снимка, ако искаш.

По темата - не знам, момиче съм.

Ducky wenii Maimunchoo

Мега фен Аватара на Chacho
    Външен вид много ясно. Обичам да съм повърхностен (да ме привличат женски повърхности). После може и характер да погледна.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

всичко харесвам :P
    мъжки

Мега фен Аватара на NomNomNom

Re: Към момчетата !!

Кажете какъв тип момичета харесвате . Кое в едно момиче би ви накарало да я харесате ? Хубавото тяло , характера или излъчването ?
    Като дебела и грозна, + кофти характер и зле в леглото, мога да ти кажа, че ако продължаваш с такива въпроси, няма да си намериш нищо.
    Важното е да имаш желание и да си търсиш хора от твоя вид.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Чара и характера са най-важни за мене, другото е без значение.

момчетата харесват красиви момичета . според мен -красиви в лице и с нормално тяло .. наскоро четох една книга и според авторите жените си мислят , че мъжете гледат в жената 1.дупе2.цици3.добър външен вид4.характер , а според проведена анкета 75% от мъжете гл. 1.добър външен вид2.характер ( .. и нататъка ми се губи )

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от andjiandjiandji
    момчетата харесват красиви момичета . според мен -красиви в лице и с нормално тяло .. наскоро четох една книга и според авторите жените си мислят , че мъжете гледат в жената 1.дупе2.цици3.добър външен вид4.характер , а според проведена анкета 75% от мъжете гл. 1.добър външен вид2.характер ( .. и нататъка ми се губи )
    Да, и гледам- всички мъже са се хванали със стереотипните красавици, да , точно така.
    А и да ви имам размития чалгаджийски и ар ен би идеал за красота.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

:)

Аз харесвам момичта,който си заслужават .... момичета с обноски ! "Прекаления сексапил",който имат повечето НЕ МИ ХАРЕСВА,отблъскващо е,поне за мен,разбира се ! Обичам секси момичета,който имат самочувствие,разбира се,не прекалено . Страшно ми се издигат в очита момичта,който,когато им звънне телефона звъни НЕ с най-новата чалга на някоя БГ "звазда" . Мисля,че не ме разбрахте дорбе,но аз сам не мога да опиша точно с думи . Просто го забелязвам ! Иййй,не го бъркаите с "кифли",както,може би,някои ще си помисли .

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Няма кво да се лъжем, че едно момиче трябва да ме привлича на външен вид, за да искам да узная името й. След като ме привлича физически, значи ме е заинтригувала.

След това веднага идва характерът: трябва да можем да си говорим на много теми, да има СОБСТВЕНО мнение, а не да се съгласява само с мен или пък постоянно да се влияе от други хора. Да е интелигентна, но да не се превъзнася. Като цяло кифленските маниери не са за предпочитане.

И да, много е хубаво да съчетава приятен външен вид с хубав характер. Ама нали знаете и приказката, че когато човек се влюби и за него няма по-красиво същество от любимия/та
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Излъчване,характер и все пак да не е мустаката леличка Ама ако е текава няма да ги има първите 2 !
    Ми както казах излъчване,характер,да ми е симпатична все пак ...
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от andjiandjiandji
    Да, и гледам- всички мъже са се хванали със стереотипните красавици, да , точно така.
    А и да ви имам размития чалгаджийски и ар ен би идеал за красота.
    явно си в такава среда , съдейки по хората околу мен изобщо не така .. а и ако говориш за 15-16 годишни момчета , на който само секс им е в главата , не е ли нормално да са с такива момичета ? .. а и хубавите момичета , са си хубави независимо от това какъв е техния идеал за красота и на кого се опитват да подръжават .

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Прилична външност, за да я забележа по-лесно.
    Ако характерът и не струва, да хваща пътя.
    Излъчването и начинът и на държание.
    Нещо между тези трите. Ако някое куца, веригата се къса.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Мега фен Аватара на gummybear
    Цитирай Първоначално написано от Anja
    Цитирай Първоначално написано от magita
    Цитирай Първоначално написано от nin0o0
    задължително ли е момичето да е с перфектно тяло ( проблем ли е ако има излишни 4-5 кг и е по-ниско)
    Зависи как са разположени. Не казвам, че трябва да и се виждат костите, но пък и да не е прекалено закръглена. Може би около 49-50 кг са идеални за момиче високо около 170см на 16 години.
    братле говориш глупости.
    170см високо най-малко 55к иначе е доста грозно... се едно е болна от нещо. Да не говорим, че нормалното е над 56

Ох, моля ти се, точно 170 см съм, 43 кг, на 15 години и мога да ти кажа, че изглеждам перфектно и изобщо не е грозно, и това не е само мое мнение. Мога да ти пратя снимка, ако искаш.

По темата - не знам, момиче съм.
    Не е с цел да се заяждам .. ама да ти кажа ,че ти си под нормата За тази височина и тези години трябва да си най-малко 50 Е ти си решаваш .. По темата .. Всеки си има различен вкус ,така че
    : )

theo <333

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ако е хубава и перверзна, ще се прежаля да е тъпа
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си