- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата !!
Външен вид много ясно. Обичам да съм повърхностен (да ме привличат женски повърхности). После може и характер да погледна.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Като дебела и грозна, + кофти характер и зле в леглото, мога да ти кажа, че ако продължаваш с такива въпроси, няма да си намериш нищо.Първоначално написано от Sahara1234567
Важното е да имаш желание и да си търсиш хора от твоя вид.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Чара и характера са най-важни за мене, другото е без значение.
момчетата харесват красиви момичета . според мен -красиви в лице и с нормално тяло .. наскоро четох една книга и според авторите жените си мислят , че мъжете гледат в жената 1.дупе2.цици3.добър външен вид4.характер , а според проведена анкета 75% от мъжете гл. 1.добър външен вид2.характер ( .. и нататъка ми се губи )
Да, и гледам- всички мъже са се хванали със стереотипните красавици, да , точно така.Първоначално написано от andjiandjiandji
А и да ви имам размития чалгаджийски и ар ен би идеал за красота.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз харесвам момичта,който си заслужават.... момичета с обноски ! "Прекаления сексапил",който имат повечето НЕ МИ ХАРЕСВА,отблъскващо е,поне за мен,разбира се !
Обичам секси момичета,който имат самочувствие,разбира се,не прекалено . Страшно ми се издигат в очита момичта,който,когато им звънне телефона звъни НЕ с най-новата чалга на някоя БГ "звазда"
. Мисля,че не ме разбрахте дорбе,но аз сам не мога да опиша точно с думи
. Просто го забелязвам !
Иййй,не го бъркаите с "кифли",както,може би,някои ще си помисли .
Няма кво да се лъжем, че едно момиче трябва да ме привлича на външен вид, за да искам да узная името й. След като ме привлича физически, значи ме е заинтригувала.
След това веднага идва характерът: трябва да можем да си говорим на много теми, да има СОБСТВЕНО мнение, а не да се съгласява само с мен или пък постоянно да се влияе от други хора. Да е интелигентна, но да не се превъзнася. Като цяло кифленските маниери не са за предпочитане.
И да, много е хубаво да съчетава приятен външен вид с хубав характер. Ама нали знаете и приказката, че когато човек се влюби и за него няма по-красиво същество от любимия/та![]()
Излъчване,характер и все пак да не е мустаката леличкаАма ако е текава няма да ги има първите 2 !
Ми както казах излъчване,характер,да ми е симпатична все пак ...
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
явно си в такава среда , съдейки по хората околу мен изобщо не така .. а и ако говориш за 15-16 годишни момчета , на който само секс им е в главата , не е ли нормално да са с такива момичета ? .. а и хубавите момичета , са си хубави независимо от това какъв е техния идеал за красота и на кого се опитват да подръжават .Първоначално написано от NomNomNom
Прилична външност, за да я забележа по-лесно.
Ако характерът и не струва, да хваща пътя.
Излъчването и начинът и на държание.
Нещо между тези трите. Ако някое куца, веригата се къса.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Не е с цел да се заяждам .. ама да ти кажа ,че ти си под норматаПървоначално написано от Anja
За тази височина и тези години трябва да си най-малко 50
Е ти си решаваш ..
По темата .. Всеки си има различен вкус ,така че
: )
theo <333
ако е хубава и перверзна, ще се прежаля да е тъпа
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.