- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеи за мръсни смс-и
Шооотоооо гледат как да подтикнат половинката си за джиджи-биджи и едва ли смс от рода "Ти си всичко за мен!" действаПървоначално написано от elysunny
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ясно джагара-джугараПървоначално написано от AnzaRe
![]()
ама значи тез "мръсни" смс-и са в грешния раздел
Ше те правя да умиргаш, ненаситна перверзницо!![]()
![]()
съжелявам,но трябва да скъсаме . . чаршафите от секс![]()
o_0|Първоначално написано от kwadratnaYbik0lkaMissKiss
П.т. : Щ + Щ и Ш Т С К С М са добри варианти![]()
"Мацо ше ти прайм САДО МАЗО"
Или "Ела че съм надървен"
Имам голям сладолед .. Искаш ли да опиташ ?
Аз пиша долни смс-и .. ебе ми се. Къде си ?!![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Само да те гепна , газето ще ти цепна![]()
![]()
![]()
щ+щ![]()
"счупих два компота и разсипах кутия блажна боя в мазето,стана голяма помия.Ела да чистиме че си иба мамата"
мръсен смс
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
яж ми пъпчивата хуйова главня![]()
![]()
![]()
Ще те друсам като болно прасе в срутена кочина![]()
![]()
![]()
шегувам се![]()
Ше та пълня кат еклер, ше та чукам кат тахан халва, ше та търкалям кат месо в галета![]()
![]()
![]()
Може ли малко черен пипер?Първоначално написано от LambOfGod
![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Да не си чела розовите страници от последния брой на Космо-то?Първоначално написано от LambOfGod
![]()
Въх, ако щете вярвайте, тамън осъзнах какво значи щ+щ![]()
![]()
[quote="PinkPan7her"]Какво значи?Първоначално написано от LambOfGod
![]()
Същото като the tea gonna chew come![]()
Демек да четеш на глас![]()
"Мога да бъда иглата под кожата ти, дрогата потичаща бясно по вените ти, караща те да полудяваш и при най-малкия тласък на буталото. Дрогата обладаваща те малко по малко и караща те да изпиташ огромния непреправен екстаз под формата на желания оргазъм.Приятна следваща доза
"
Вземи ме още тази нощ, сякаш за последен път. Нека да усещам твоята мощ, ръцете да не могат да се спрат. Люби ме бавно, после ритъма смени. Изпивай жадно, мислите плени. Разтвори с поглед бедрата, нека да те искам. Ухапи ме по устата, към мен да те притискам. Целувай гръдта ми, накарай ме да стена. Спри дъха ми - нека бъда изтощена. Нахлуй в мен, тласък подир тласък. Да не знам нощ ли е или е ден, а по мене твоя блясък. Щом настъпи кулминацията тъй желана за последно притисни ме. А аз лежаща на дивана ще ти кажа "Пак люби ме."
![]()
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Тооолкова са нелепи, че нямам думи. Най-много да избухна в смях.Първоначално написано от kyon